Jesu li to tvoje želje ili fakt?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zadrzi te zelje za sebePatrikDoci je napisao/la: ↑28 jun 2022, 07:54Drago mi je sto i kod kona ulazi kapital. Nadam se da ce saeajevski fudbal krenuti putevima slave i da ce se Evropa igrati na oba stadiona uskoro
Mislim da je sad nakon odlaska iz Posusja rekao da hoce nesto u jacoj ligi da proba.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 07:22https://www.transfermarkt.com/dinko-hor ... ler/357770
Raskida ugovor sa Dinamom, ima naše papire. On je opcija samo ako Belmin ode, a i ne znam koliko smo više njegovom menadžeru interesantni nakon situacije sa Ševeljom.
Nemojte se zajebati, na zvaničnoj stoji Rogaška Slatinaadmir1946 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:31Nisam nigdje upratio info gdje igraju, hvala![]()
Meni bi jos draze bilo da bankrotirajuPatrikDoci je napisao/la: ↑28 jun 2022, 07:54Drago mi je sto i kod kona ulazi kapital. Nadam se da ce saeajevski fudbal krenuti putevima slave i da ce se Evropa igrati na oba stadiona uskoro
Pisao sam jucer zvanicnoj na inst, rekli su mi da se igra u Radomlju, ali ide danas objava.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 21:26Šta utakmica se igra u Radomlju?
daBogda se ugasili i oni i tiPatrikDoci je napisao/la: ↑28 jun 2022, 07:54Drago mi je sto i kod kona ulazi kapital. Nadam se da ce saeajevski fudbal krenuti putevima slave i da ce se Evropa igrati na oba stadiona uskoro
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, napoleon72 i 67 gostiju.