Perilica de nama laicima objasni ako covjek misli da pravi zgradu sa stanovima sto je najavljeno , kako ce to vama perilicama ostati u vlasnistvu ako ljudi kupe te stanove ?blueDBR je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:32**** je objasnit ljudima sto su do prije godinu od imovine imali ves masinu, da postoji klub koji je svojom imovinom sposoban privuci strateske partnere u klub.
Naprimjer:
1. Dulja u parama kupi ves masinu
2. S obzirom da je ves masina najkvalitetnija i najbolja kosta 1000 KM
3. Dulja kaze Mirvicu prvih hiljadu i po pranja ja cu naplatit po 1 KM od svakog korisnika
4. Nakon sto Dulja izvuce ulozeno i malo sebi za meze, Ves Masina ostaje u vlasnistvu FK Sarajeva
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma hebo Dulju,mi nemamo ni para ni imovine al mi objasni ovo sto se tice u vezi vas. Gradi vam se zgrada na pomocnom i stadion koji ce biti Diglisicevi i poslovni prostori u zamjenu za dug i kamp pa mi objasni sta cete vi to imat vise od nas? Uostalom bice novosti i za nas stadion al nas ne Diglisicev. Diglisic je dobar haver sa Karleusom oa ako bude htjela da pjeva moracete u Travnik izgledablueDBR je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:32**** je objasnit ljudima sto su do prije godinu od imovine imali ves masinu, da postoji klub koji je svojom imovinom sposoban privuci strateske partnere u klub.
Naprimjer:
3. Dulja kaze Mirvicu prvih hiljadu i po pranja ja cu naplatit po 1 KM od svakog korisnika
4. Nakon sto Dulja izvuce ulozeno i malo sebi za meze, Ves Masina ostaje u vlasnistvu FK Sarajeva
“Koncesija“ znaci pravo koje koncedent dodjeljuje u cilju osiguranja izgradnje infrastrukture i/ili pružanja
usluga, eksploatacije prirodnih resursa, u rokovima i pod uvjetima o kojima se koncedent i koncesionar
dogovore.
usluga, eksploatacije prirodnih resursa, u rokovima i pod uvjetima o kojima se koncedent i koncesionar
dogovore.
-
- Kontakt:
Koncesija ≠ Vlasnistvo
A sad jel mozete da mi date izvor za to da ce se pravit stambene zgrade tu ili molite Boga samo da sto gore bude
A sad jel mozete da mi date izvor za to da ce se pravit stambene zgrade tu ili molite Boga samo da sto gore bude

Eto vidjeces i sam kao i poslovni prostori ,stadion sve na koncesiju al bolje i to nego hipoteka mozda vam i ostane nesto
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Sto bi u vasem slucaju znaciloblueDBR je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:32**** je objasnit ljudima sto su do prije godinu od imovine imali ves masinu, da postoji klub koji je svojom imovinom sposoban privuci strateske partnere u klub.
Naprimjer:
1. Diglisic dobije pomocne terene
2. Diglisic kaze "Ja pravim zgradu i prodajem stanove kome god hocu i sebi uzimam lovu"
3. Napravi zgradu
4. Proda stanove i uzme lovu koju je dao za kamp i dugove plus i zaradi nesto sitno
5. Znaci nije vise ni njegovo
6. Sve to u zamjenu za otplatu dugova i kamp koji moze bit i u Jablanici sa jednim neravnim terenom
7. Zeljo dobija te stanove nazad od ljudi koji su otkupili to od Diglisica
Vi to tako zamisljate?

-
- Kontakt:
- LutakSutko
- Kontakt:
Jos fino vam nacrtam, spustim se na vas level Duljinom masinom i opet dzaba
Vjerovatno se moja umjetnicka sloboda izgubi na putu za Kobilju glavu

Vjerovatno se moja umjetnicka sloboda izgubi na putu za Kobilju glavu
- LutakSutko
- Kontakt:
naravnoIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:511. Diglisic dobije pomocne terene
2. Diglisic kaze "Ja pravim zgradu i prodajem stanove kome god hocu i sebi uzimam lovu"
3. Napravi zgradu
4. Proda stanove i uzme lovu koju je dao za kamp i dugove plus i zaradi nesto sitno
5. Znaci nije vise ni njegovo
6. Sve to u zamjenu za otplatu dugova i kamp koji moze bit i u Jablanici sa jednim neravnim terenom
7. Zeljo dobija te stanove nazad od ljudi koji su otkupili to od Diglisica
Vi to tako zamisljate?![]()

to je taj strateski pristup
predugo su kokuzi
jednostavno su predugo bez para
ostavi to traga
posebna je to vrsta fukare
- LutakSutko
- Kontakt:
ma dbr google koncesija, pa copy/paste sta mu se svidjelo iz te definicijeOsmaDolazi je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:53Koncesija se daje na javnom dobru, to ne daju pravna lica nego država. Svaka cast ako ste uspjeli pronaci rupu u zakonu![]()

uglavnom kamiondzija izmiri dugove, uvali se u startu 12 miliona da ih dovede na nulu
posudi imovinu,
sve okreci, sredi, napuca, renovira
napravi novu zgradu i poslovne prostore, te nakon sto potrosi milione i milione to sve fino vrati pacenicima iz doline dugova
Posto vidimo da si upucen i citiras nam sta znaci koncesija , samo da nam objasnis na koji nacin udruzenje gradjana moze dati nesto pod koncesiju ?? ili to samo drzava moze ?

A fakat su se pitari zabrinuli opasno puno vise nego prije pola godine kad smo se trebali ugasiti

Što se tiče sportskog segmenta, Diglisić bi ulagao koliko je to izvodljivo. Pošto je Željezničar udruženje građana, Diglisić ne može biti vlasnik. To bi se moglo promijeniti ukoliko bi se usvojio zakon o sportu, nešto poput onog u Hrvatskoj."
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

plus imaju lokal u gradu
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- BegovicRamiz
- Kontakt:
al ste zapeli s ovim koji vam je
nek rade sta hoce njihova stvar od velike vaznosti nam je hocel prodati pomocni i gdje ce kamp praviti
nama ni iz dzepa ni u dzep
nek rade sta hoce njihova stvar od velike vaznosti nam je hocel prodati pomocni i gdje ce kamp praviti
nama ni iz dzepa ni u dzep
Ovi ih je obradovalo bas Ali nije bas kako misle

- LutakSutko
- Kontakt: