FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sto se ovo usutise oko Mujana
ni TC ni Zrinjski a meni je top igrac
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Nekadašnji fudbaler Željezničara Musa Muhammed trebao bi postati najnovije pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo, saznaje ****.
Muhammed je karijeru počeo u Heart Academy u Nigeriji, još je igrao za Basaksehir, Željezničar, Lokomotiv Plovdiv, te Goricu u koju je stigao još 2018. godine.
Ugovor sa hrvatskim sastavom, za koga je prethodne sezone odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima i postigao gol i upisao asistenciju, mu je istekao.
Muhammed je karijeru počeo u Heart Academy u Nigeriji, još je igrao za Basaksehir, Željezničar, Lokomotiv Plovdiv, te Goricu u koju je stigao još 2018. godine.
Ugovor sa hrvatskim sastavom, za koga je prethodne sezone odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima i postigao gol i upisao asistenciju, mu je istekao.
-
- Kontakt:
Ma realno nema mjesta sad.Pretrpani smo u napadu ali basBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:35sto se ovo usutise oko Mujana
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- f0rest1946
- Kontakt:
Kapic vala nikad nista nije pokazao kod nas, ne sjecam se ni jednog njegovog poteza dobrog..
Rahmanovic,Crepulja, Cimirot svaki veznjak je ostavio neki trag, neki potez kojeg ces pamtiti uvjek a Kapic nikad nista..
Vazda izvlacenja neka s njim, nije u formi , povreda itd al eto mozda nas iznenadi konacno ovu sezonu
Radovac je dosta napredovao ja bih ga volio ali da nas neko napusti od veznjaka bio to Kapic ili Andrej.
Rahmanovic,Crepulja, Cimirot svaki veznjak je ostavio neki trag, neki potez kojeg ces pamtiti uvjek a Kapic nikad nista..
Vazda izvlacenja neka s njim, nije u formi , povreda itd al eto mozda nas iznenadi konacno ovu sezonu

Radovac je dosta napredovao ja bih ga volio ali da nas neko napusti od veznjaka bio to Kapic ili Andrej.
Maksuz za @Lacosta pojacanje da i njega ispostujuBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:39Nekadašnji fudbaler Željezničara Musa Muhammed trebao bi postati najnovije pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo, saznaje ****.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imaće lakosta s kim na džumu. 

- BegovicRamiz
- Kontakt:
da se Suljic ne unina opasan je celoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:40Ma realno nema mjesta sad.Pretrpani smo u napadu ali basBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:35sto se ovo usutise oko Mujana
hahahahahahaha brat muminmiky_hz je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:42Maksuz za @Lacosta pojacanje da i njega ispostujuBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:39Nekadašnji fudbaler Željezničara Musa Muhammed trebao bi postati najnovije pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo, saznaje ****.
Ugovor sa hrvatskim sastavom, za koga je prethodne sezone odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima i postigao gol i upisao asistenciju, mu je istekao.![]()
Lacosta vs Mortem u najavi
-
- Kontakt:
Ovo neki novi Rahmanovc 20 utakmica 9 zuti 

Zanimljivo ne mozete Samiru oprostiti pogresku koju je ucinio sa 19 godina i zbog koje se izvinuo, a spremno ste oprostiti Husrefu 200 milja, Tataru deranje dresa itd.
Cudan smo mi mentalitet.
Cudan smo mi mentalitet.
-
- Kontakt:
FCUM je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:14Kadusic je smece od covjeka dok Radovac nije. Rodjen pored moje zgrade i citav zivot znam koliko momak voli Sarajevo. To sto su ga narkomani pljuvali i sto su mu **** oca i majku ,to mozemo samo mi pitari.
Ako Andrej ide onda je ok dovesti njega ,ali ako ce Andrej ostati onda nije nam potreban
Obradovao bi me povratak Radovca, kao djecak napravio gaf, ja i.. neki su ovdje prizivali Benjamina Benju Tatara sto uradi najvecu blamazu Klubu, a kad ih naknadno qopisa, ovdje se izvinjavali.
Svi pamte ko je postigao gol na Grbavici, ali asistenciju gotovo zaboravili. Izvinuo se Derac Dresa i kao prastalo se, momak iz omladinskog pogona javno placuci vratio nagradu "Ismir Pintol" i ne moze se oprostiti. Hvala Bogu u ovom trenutku se pita struka.
Skeptik sam da ce ga Velez pustiti, ali eto nek se zakoluta prica.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
ko ti drma kavez,polahko da ti ne iskljucim internetPatrikDoci je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:45E moji pacenici, tesko vama u zivotu. Cka li vam materina balava

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Psovanje majke navijacima koji su dosli da te podrze, kolko se sjecam tek je tad dobio kapitensku traku i nikad vise nije zaigrao NITI CE
TPC
TPC

Do smrti odani!
-
- Kontakt:
@BegovicRamiz Ma dobar igrac pravo sto jest jest ali napad smo zavrsili 100%.
Suljic
Ikic
Avramovski
Mulahusejnovic
Dzafic
Catakovic
Varesanovic
Kobiljar
I.Ramic
Ahmetovic
Suljic
Ikic
Avramovski
Mulahusejnovic
Dzafic
Catakovic
Varesanovic
Kobiljar
I.Ramic
Ahmetovic
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 jun 2022, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Apsolutno.JavierBosnia je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:26Jos nismo naucili vjerovati treneru i onome sto njemu treba, a ne jel se neko pokazao ili je bolji ili je losiji.
Taman da kaze Tarik Isic mi treba, bujrum dovedi ga, ti dovodis ti odgovaras za rezultat i to je najbolje
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
A kako je onda Krste mogao igrati, kad je isto tako psovao navijacima i zvao ih da se tuku? Pritom, jos po Splitu skakao i slike obajvaljivao, dok je Sarajevo igralo utakmicu.
Cemu dupli arsini?
Cemu dupli arsini?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Krste je na provokaciju uzvratio neprimjereno i tu prica zavrsava, kad ti pacijent sat vremena psuje zive i nezive sasvim je logicno da ce reagovati
A onaj mali kreten je dosao pred tribinu jer ga je sudija zamolio da smiri navijace i uputio psovke tipa koji vam je k.urac jeb.eb vam mater jel dosta vise i sl
I svi dobro znamo kako se to zavrsilo, nek i dalje sjedi na malti u onim shisha barovima
Vise bi volio da za zelju zaigra nego za nas
A onaj mali kreten je dosao pred tribinu jer ga je sudija zamolio da smiri navijace i uputio psovke tipa koji vam je k.urac jeb.eb vam mater jel dosta vise i sl
I svi dobro znamo kako se to zavrsilo, nek i dalje sjedi na malti u onim shisha barovima
Vise bi volio da za zelju zaigra nego za nas
Do smrti odani!
Realno odlično pojačanjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2022, 16:01Trebalo bi da Musa potpisuje ugovor na 3 godine.

Trenutno korisnika/ca: adoado, Antikloc, belosevic23, bosnas_, Burberry46, Gomis99, Hajdeee, HordasDolacMalta, N3R3D, rimljanin90, roccosiffredi, Serha, UltraSa46, USB, zagorski i 76 gostiju.