BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Utakmica u Zenici se mora dobit. Rumuni su solidna ekipa, za klasu jaci od Albanije (iako to nisu pokazali dosad). Nema kalkulacija, bod je ravan katastrofi.
A vrlo moguce da nas svakako nekoliko dana nakon ove utakmice ceka najveca katastrofa.
A vrlo moguce da nas svakako nekoliko dana nakon ove utakmice ceka najveca katastrofa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
U Zenici igramo bez Salihovica,kad je ovaj u formi kao ovih dana bukvalno nam jedno 30%repke vrijedi.Pogotovo sa lijeve strane.bilo defanziva ,bilo ofanziva.
Zato sad protiv Mexica gurnuti u vatru Subasica svih 90 minuta.I vidjeti da li moze ili ne.Protiv Rumunije bi bilo isuvise riskantno rizikovati da bi se to uocilo.Lulic bi u tom slucaju isao na krilo.
Zato sad protiv Mexica gurnuti u vatru Subasica svih 90 minuta.I vidjeti da li moze ili ne.Protiv Rumunije bi bilo isuvise riskantno rizikovati da bi se to uocilo.Lulic bi u tom slucaju isao na krilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Iz Zenice sam,ali ne navijam za Sarajevo nego za Celikharishp je napisao/la: Ti iz Zenice,navijas za Sarajevo a serendas gore nego cijeli Uski i BanjaLuka zajedno.
Ebo ti ''covjeka'' koji zeli poraz ''svojoj''repci.Ma kakav razlog bio.

Nisam jedini koji zeli poraz svojo reprezentaciji,ima njih vise,a vjerujem da ih ima i ovdje na forum,cak sam 100 % siguran da ih ima.Safet Susic i njegove taktike ne zasluzuju nikakvu paznju,a pobjedama sigurno nece otici

Uzivaj
A C A B !
- bosanac723
- Kontakt:
Navijat da BiH reprezentacija izgubi je u najmanju ruku sramota, ma ko god bio trener. Zlo pomislit svojoj drzavi i narodu...da bog sacuvaEmir_ZENICA je napisao/la:Iz Zenice sam,ali ne navijam za Sarajevo nego za Celikharishp je napisao/la: Ti iz Zenice,navijas za Sarajevo a serendas gore nego cijeli Uski i BanjaLuka zajedno.
Ebo ti ''covjeka'' koji zeli poraz ''svojoj''repci.Ma kakav razlog bio.Ovaj avatar je samo 7 dana
![]()
Nisam jedini koji zeli poraz svojo reprezentaciji,ima njih vise,a vjerujem da ih ima i ovdje na forum,cak sam 100 % siguran da ih ima.Safet Susic i njegove taktike ne zasluzuju nikakvu paznju,a pobjedama sigurno nece otici![]()
Uzivaj

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jaki Cipar je igr'o 1:1 sa Rumunijom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hmm , slabi rumuni pravo , samo neka tako odigraju i sa namaMonolog je napisao/la:Jaki Cipar je igr'o 1:1 sa Rumunijom.
A hoce li Mutu igrati protiv nas , i jeli igrao ovu tekmu ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Rumuni su igrali u dva dana 2 utakmice, jucer sa Ukrainom X a evo i danas sa Ciprom X .. sta to oni izvode, koce ga znat ..
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa jučer je Švedska igrala sa Ciprom, ako se ne varam. Mislim da je riječ o nekom prijateljskom turniru. U svakom slučaju, ova slabašna Rumunija se mora dobiti. Što se tiče Mutua, mislim da je on daleko od reprezentacije zbog svojih vannastavnih aktivnosti.dr.van nostrand je napisao/la:Rumuni su igrali u dva dana 2 utakmice, jucer sa Ukrainom X a evo i danas sa Ciprom X .. sta to oni izvode, koce ga znat ..

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ove Rumune moramo dobiti kuci,i barem izvuci bod na gostovanju(ako budu 3,jos bolje) ako hocemo pricati o tom 2. mjestu u grupi 

Rumune jedino mozemo dobiti sa 3 napadaca i da se krene od prve minute sa napadima na pobjedu (Dzeko, Muslimovic pa eto i Ibisevic ako nemamo boljeg)...Ako budemo kalkulisali i u Zenici cemo izvuci krompir jer Rumuni znaju da se zatvore i brane, njima remi dovoljan, bod iz Ze ko kuca pred uzvrat u nekoj vukoebini u Rumuniji....
Da je Ciro na klupi ne bih se uopste brinuo i znao bih da bi raznijeli te slabe Rumune, ovako sa ovim Susicem na klupi nista me ne moze iznenaditi...Ne vjerujem ni igracima dok ih on vodi..Nemam povjerenje u nasu ekipu
Da je Ciro na klupi ne bih se uopste brinuo i znao bih da bi raznijeli te slabe Rumune, ovako sa ovim Susicem na klupi nista me ne moze iznenaditi...Ne vjerujem ni igracima dok ih on vodi..Nemam povjerenje u nasu ekipu
- miralem444
- Kontakt:
nakon sinosnje partije vjerujte apsolutni smo favoriti protiv rumuna..kad u ekipu dodamo DZEKU jadna majka rumunskom golamanu..i da kazem susicu svaka ti cast za sinosnju taktiku....idemo u poljsku i ukrainu ...aBd.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Pa dze si Miraleme je te cekam 2 dana na forumu, nema te...Ti mi popravi dan sada..Ebo taj poraz, nista to nije kad je moj jaran Miralemaga na forumu....miralem444 je napisao/la:nakon sinosnje partije vjerujte apsolutni smo favoriti protiv rumuna..kad u ekipu dodamo DZEKU jadna majka rumunskom golamanu..i da kazem susicu svaka ti cast za sinosnju taktiku....idemo u poljsku i ukrainu ...aBd.
Sta ima, jesi li gledao utakmicu??
ako rumuni budu gledali KASETE naše reprezentacije, teško se nama

Nil Satis Nisi Optimum
Dakle ti bi vise volio da izgubimo i ne odemo na prvenstvo nego da dobijemo i da se napokon plasiramo ???Emir_ZENICA je napisao/la:Iz Zenice sam,ali ne navijam za Sarajevo nego za Celikharishp je napisao/la: Ti iz Zenice,navijas za Sarajevo a serendas gore nego cijeli Uski i BanjaLuka zajedno.
Ebo ti ''covjeka'' koji zeli poraz ''svojoj''repci.Ma kakav razlog bio.Ovaj avatar je samo 7 dana
![]()
Nisam jedini koji zeli poraz svojo reprezentaciji,ima njih vise,a vjerujem da ih ima i ovdje na forum,cak sam 100 % siguran da ih ima.Safet Susic i njegove taktike ne zasluzuju nikakvu paznju,a pobjedama sigurno nece otici![]()
Uzivaj
I onda se pitamo sto uvijek nas sreca zaobidje

Definitivno Ogia na beka a Mujdzu na krilo, nekako mi Mensur puno bolje djeluje ofanzivno nego defanzivno a u Vranjesa je obrnuto...
Kada se pogledaju utakmice u kojima je igrao Mensur mi smo najvise sa negove strane primali golova
Kada se pogledaju utakmice u kojima je igrao Mensur mi smo najvise sa negove strane primali golova

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
sta ba seres ti - il si dusman repci i miru ova dva grada ili si neka pitarska budala - ako si rob iz Ze - hajd da se mi malo nadzemo kod BPEmir_ZENICA je napisao/la:Iz Zenice sam,ali ne navijam za Sarajevo nego za Celikharishp je napisao/la: Ti iz Zenice,navijas za Sarajevo a serendas gore nego cijeli Uski i BanjaLuka zajedno.
![]()
Uzivaj

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Principatus
- Kontakt:
Salihovic nam fali protiv Rumunije. To znaci treba nam Lulic vise naprijed, jucer je pokazao da mu to bolje lezi, a i kako cujem od Svicaraca, da je postao bolji naprijed. Time bi Subasic upao kao lijevi bek, po meni dobro rijesenje, jer je momak stabilan, ima samopouzdanje, robustan, a i za igru naprijed nam koristi. Jucer mi se ponovo svidio njegov nastup. Treba mu dati povjerenje.
Stoper moze biti Mravac/Pandza mozda ponovo Nadarevic. Steta sto Bicakcica nismo imali na toj poziciji, jer ne vjerujem, da ce ga Susic odmah protiv Rumunije u vatru bacati. Besic zbog skok igre i visine vjerovatno ostaje na DM kao zamjena Rahimicu. Na golu Hasagic, Sehic na klupi. Dzeko u napadu, ako ovi budu bunkerisali mozda Ibisevica dodatno ubaciti, Zeca mozda za Pjanica ili Lulica, sve od toga zavisi kako se igra bude razvijala. Mozda ovo izgleda defenzivno protiv Rumunije kod kuce, ali ako budemo sa svim veznim napadali, to vec pase. Dzeko ce do tada biti u ubitacnoj formi. Mozda Miske zaigra u Galati. Bitno je da se ovaj put standardi iskoriste i pripazi pri rumunskim standardima. Rumune respektujem, moramo ih kod kuce poraziti, a kod njih dokrajciti.
----------------------Hasagic--------------------------
--Mujdza------stoper------Spahic------Subasic-----
---------------Rahimic-----Medunjanin---------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Lulic-----------
-----------------------Dzeko----------------------------
Stoper moze biti Mravac/Pandza mozda ponovo Nadarevic. Steta sto Bicakcica nismo imali na toj poziciji, jer ne vjerujem, da ce ga Susic odmah protiv Rumunije u vatru bacati. Besic zbog skok igre i visine vjerovatno ostaje na DM kao zamjena Rahimicu. Na golu Hasagic, Sehic na klupi. Dzeko u napadu, ako ovi budu bunkerisali mozda Ibisevica dodatno ubaciti, Zeca mozda za Pjanica ili Lulica, sve od toga zavisi kako se igra bude razvijala. Mozda ovo izgleda defenzivno protiv Rumunije kod kuce, ali ako budemo sa svim veznim napadali, to vec pase. Dzeko ce do tada biti u ubitacnoj formi. Mozda Miske zaigra u Galati. Bitno je da se ovaj put standardi iskoriste i pripazi pri rumunskim standardima. Rumune respektujem, moramo ih kod kuce poraziti, a kod njih dokrajciti.
----------------------Hasagic--------------------------
--Mujdza------stoper------Spahic------Subasic-----
---------------Rahimic-----Medunjanin---------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Lulic-----------
-----------------------Dzeko----------------------------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
ne mogu ovo da shvatim,pokusavam ali ne idebparena je napisao/la:sta ba seres ti - il si dusman repci i miru ova dva grada ili si neka pitarska budala - ako si rob iz Ze - hajd da se mi malo nadzemo kod BPEmir_ZENICA je napisao/la:Iz Zenice sam,ali ne navijam za Sarajevo nego za Celikharishp je napisao/la: Ti iz Zenice,navijas za Sarajevo a serendas gore nego cijeli Uski i BanjaLuka zajedno.
![]()
Uzivajda vidis koliko nas nevoli repku iz Ze.

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam da li bi bilo fer prema Rahimicu, ali Besic je protiv Mexica zaradio ogroman kredit i nista me ne bi iznenadilo ako bi upao umjesto Rahime.
Stoji to da je Rahimic pun iskustva i jakih utakmica u nogama, ali Besic je pokazao veliki talenat i s razlogom bi trebao dobiti svoje mjesto.
Stoji to da je Rahimic pun iskustva i jakih utakmica u nogama, ali Besic je pokazao veliki talenat i s razlogom bi trebao dobiti svoje mjesto.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da je ovo sa strane Rahime ionako bio signal, da Pape isproba nekoga na njegovoj poziciji. Mislim nije se mnogo o njegovom izostanku pricalo, kao o ovim drugima. Ali Rahimic je tip na kojeg smo se uvjek mogli oslonuti i koji nas nikada nije ostavio na cjedilu.
Iskreno nemam nista protiv toga i da Besic pocne, iako nam Rahimic sa svojim iskustvom daje tu sigurnost i mirnocu, on i Medunjanin sjajno harmonisu. Uvjek je tu riziko, da mlad igrac ne izgori, iako je Besic pri pofinom pritisku pokazao da igra kao veliki.
Iskreno nemam nista protiv toga i da Besic pocne, iako nam Rahimic sa svojim iskustvom daje tu sigurnost i mirnocu, on i Medunjanin sjajno harmonisu. Uvjek je tu riziko, da mlad igrac ne izgori, iako je Besic pri pofinom pritisku pokazao da igra kao veliki.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 10 feb 2011, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.