Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
drug,ja nisam iz srbije i mene ne zanima ta vasa politika, lose si me onda razumio. ja samo pohvalim nekog reportera kad gledam neku utakmicu na areni, ne mora to znacit da sam politicar, isto tako pohvalim i reportere sa sport kluba, ali ovaj gore mi je stvarno uzasan. nebojsa viskovic ivan loncarevic vladimir novakivc su mi odlicni, nije mi jasno sto sve gledate kroz politiku, ali oke, vas problem
takodje volim i plavsica slusat, ali njega dugo nema ili ga ja bar nisam cuo. ali sta sad to znaci, da sam onda politicki na strani sport kluba? bas mi nije jasno to vase razmisljanje, cim neko nekoga pohvali odmah si politicar
Odavno je on u Americi, još se zimus povezivao s Arenom ali ništa od tog. On je bio strašno depresivan zadnju godinu na sk ali inače je prije bio baš dobar. Ako živne, neka dođe na Arenu sad od avgusta

Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
aha, nisam znao. a zapravo za koje teme je ovaj forum? mozda sam ja skroz fulao. jeli se ovde prica o sportu i komentatorima arene sporta i sport kluba ili sa jedne od te dve televizije?
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Koliko je Vlada Mijaljević sa RTSa bolji teniski komentator od viškovića. Daleko stručniji i zanimljiviji u samom prijenosu, plus dosta bolji glas.
Sto je nekada bio Boris Bilic, sad je Haris Mrkonja, lik se zapetlja u petominutnim sportskim vijestima, pitam se je li on čita s ekrana ili priča iz glave, ako je iz glave onda mu je bolje da cita, a ako vec cita onda mu nema nade. 

Sad niko ne primjećuje da višković brza u odnosu na sliku?
Primjetio sam ja,samo vecinu raje u odnosnu na fudbal za tenisom zaboli karna.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Pralica

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
On odavno vise nije u komentatorskim vodama.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 jun 2022, 16:52Pralica![]()
Volio bih cuti kako Sofranac prenosi tenis s obzirom da tenis (kao i vecinu ostalog) ima u malom prstu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Evo Marjan se oprostio od komentarisanja utakmica. 

Marjan ili Mustafa?
- NerminFatic
- Kontakt:
Samo da ne ispadne da su ga i u islam navukli. Steta, dobar covjek, Bosanac i vrstan sportski/fudbalski znalac.
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- OldFashioned
- Kontakt:
Bitno sitnim dušama.
Nazalost kada je izgubio glas i poceo voditi privatne ratove u prijenosima utakmice vec tada je trebao znati da je dosta.Inace nekada davno ga je bilo uzitak slusati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma već odavno su njegovi prenosi postali takva katastrofa da je za njega Zoran Šuko ozbiljan komentator.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.