Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Srbija ima odličnu bazu igrača. Naravno, teško je imati ono što ima hrvatska reprezentacija u fudbalu, ali ovo što Piksi radi je odlično.
Ona utakmica sa Portugalom je pokazala od čega je tačno ova reprezentacija Srbije.
Ona utakmica sa Portugalom je pokazala od čega je tačno ova reprezentacija Srbije.
Koševo Zapad
Nasa 3 napadaca su na ukupno 112 odigranih meceva za repezentaciju postigli 61 gol.
- Mitrović (45) - (73)
- Jović (9) - (25)
- Vlahović (7) - (14)
Prosjek godina im je 25.
Mitar moze sigurno odigrati jos najmanje 5-6 godina, a to je minimum jos 20-30 golova.
Vlahović ga cak moze i nadmasiti, obzirom da su mu tek 22 god.
Jović ce vjerovatno imati najmanju minutazu, ali opet i on moze do pozamasnog broja golova.
- Mitrović (45) - (73)
- Jović (9) - (25)
- Vlahović (7) - (14)
Prosjek godina im je 25.
Mitar moze sigurno odigrati jos najmanje 5-6 godina, a to je minimum jos 20-30 golova.
Vlahović ga cak moze i nadmasiti, obzirom da su mu tek 22 god.
Jović ce vjerovatno imati najmanju minutazu, ali opet i on moze do pozamasnog broja golova.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Dao mu je dozvolu da laprda u prazno...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Taj duh daje otvorenu podrsku Piksiju tako da ne laprdaj vise.Lajger je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:24Ne bih rekao .
Ne bi se Terza širio , da mu duh koji lebdi nad Marakanom nije dap dozvolu .
Dominacija.
fenomenalno prvo poluvreme
u drugom ne sme biti opustanja
neverovatavan napadacki potencijal ima ekipa
u drugom ne sme biti opustanja
neverovatavan napadacki potencijal ima ekipa
Izgubljena 2 boda.
Mali osvrt na ovaj (o meni nepotrebni) reprezentativni prozor.
Uzimajuci u obzir da je 6. mjesec, igraci vec i mislilma na odmorima, velika fizicka potrosnja + nas mentalitet, sasvim korektno odradjena 4 meca.
1. Nezasluzen poraz od Norveske koja nam je 5 puta presla centar i dala gol.
2. Eksperiment sa Slovencima sa pojedinim debitantima u prvom poluvremenu i prebacivanje iz 2. u 4. brzinu za 4 lagana gola.
3. Tezak mec u Švedskoj bez Mitrovića kojeg je dostojno zamijenio Jović. 3 boda uz sasvim priatojnu igru.
4. Fenomenalno.prvo poluvrijeme sinoc u Ljubljani i pad u pristupu undrugom poluvremenu + evidentan umor su nas kostali 3 boda.
Izrotirano je 25-6 igraca i normalno da ne moze biti sve kao po loju.
Najveca briga je definitivno odbrana, koja je blago reci neuigrana i nesigurna. Nema automatizme kao napad i tu ce strucni stab morati najvise da radi.
Treba uzeti u obzir da igramo u ubjedljivo najjacoj grupi B lige i da smo jedina ekipa koja je ucesnik SP, pa i s te strane ne treba zanemariti faktor motivacije koji je kod ostalih sigurno veci...
P.S. Nije zanemarivo ni to sto je falio Vlahović. On je dimenzija vise u napadu.
Uzimajuci u obzir da je 6. mjesec, igraci vec i mislilma na odmorima, velika fizicka potrosnja + nas mentalitet, sasvim korektno odradjena 4 meca.
1. Nezasluzen poraz od Norveske koja nam je 5 puta presla centar i dala gol.
2. Eksperiment sa Slovencima sa pojedinim debitantima u prvom poluvremenu i prebacivanje iz 2. u 4. brzinu za 4 lagana gola.
3. Tezak mec u Švedskoj bez Mitrovića kojeg je dostojno zamijenio Jović. 3 boda uz sasvim priatojnu igru.
4. Fenomenalno.prvo poluvrijeme sinoc u Ljubljani i pad u pristupu undrugom poluvremenu + evidentan umor su nas kostali 3 boda.
Izrotirano je 25-6 igraca i normalno da ne moze biti sve kao po loju.
Najveca briga je definitivno odbrana, koja je blago reci neuigrana i nesigurna. Nema automatizme kao napad i tu ce strucni stab morati najvise da radi.
Treba uzeti u obzir da igramo u ubjedljivo najjacoj grupi B lige i da smo jedina ekipa koja je ucesnik SP, pa i s te strane ne treba zanemariti faktor motivacije koji je kod ostalih sigurno veci...
P.S. Nije zanemarivo ni to sto je falio Vlahović. On je dimenzija vise u napadu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Meni je Pavlović misterija.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
S tim da su igrači na različitim pozicijama, Pavlović je nešto poput Koromana svojevremeno. Želja, srce, borba za dres, uvijek. Kvalitet u kontekstu timske strategije i poštovanja taktičkih zamisli, ozbiljan nedostatak.
Danas U19 pocinje EP protiv Izraela.
Jako interesantna generacija sa Lekovićem, Đurićem, Stankovićem, Gordićem, Motikom, Lazetićem...
Prenos od 17:30 na SK.
Jako interesantna generacija sa Lekovićem, Đurićem, Stankovićem, Gordićem, Motikom, Lazetićem...
Prenos od 17:30 na SK.
- alan_kardec
- Kontakt:
2:2 na kraju. Spasismo se golom Lekovića duboko u sudijskoj nadoknadi.
Odličan rezultat obzirom na razvoj situacije na terenu.
Izraelci nakon što su dali drugi gol u 75. minuti, imali nekoliko velikih prilika, mogli su nas pregaziti, ali eto...
Odličan rezultat obzirom na razvoj situacije na terenu.
Izraelci nakon što su dali drugi gol u 75. minuti, imali nekoliko velikih prilika, mogli su nas pregaziti, ali eto...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Motika je direktan krivac za vodjstvo Izraela. Na kraju ovaj bod i nije los, a valjda ce igra biti bolja u naredna dva meca.
Na danasnji dan pre 7 god smo postali U20 svjetski prvaci.
Od ovih igraca u A selelciji sada su: Rajković, Vanja, Veljković, Maksimović, Grujić, Sergej i Živković.
Od ovih igraca u A selelciji sada su: Rajković, Vanja, Veljković, Maksimović, Grujić, Sergej i Živković.
- alan_kardec
- Kontakt:
kad se sjetim jbte, ko da je juče bilo.
Pogotovo su mi u sjećanju ostali oni penali protiv Amera.
Fenomenalan uspjeh
Pogotovo su mi u sjećanju ostali oni penali protiv Amera.
Fenomenalan uspjeh

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Brentford zainteresovan za VMS-a.
Pavlović u RBS. Po meni odlican izbor. Igrace LŠ u potentnom i tehnicki jakom timu.
- alan_kardec
- Kontakt:
i ja sam mišljenja da je Pavlović dobro izabrao.
Ako iko zna da lansira mladog igrača, zna Salcburg. Potpisivanje višegodišnjeg ugovora čak do 2027. govori o tome da oni sa njim imaju velike planove.
Jović navodno na korak od Fiorentine. Msm da bi i njemu to lako mogao biti dobar izbor.
Ako iko zna da lansira mladog igrača, zna Salcburg. Potpisivanje višegodišnjeg ugovora čak do 2027. govori o tome da oni sa njim imaju velike planove.
Jović navodno na korak od Fiorentine. Msm da bi i njemu to lako mogao biti dobar izbor.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Svilar u Romi. Jos jedan Srbin u Serie A..
Valjda će dobiti i priliku da brani, a ne da utakmice posmatra sa klupe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.