Bez Fedora (kakav god da je bio) trebaju nam 2 vezna. Komazec je naš i to je top, još jedan napadač uz njega i lijevo krilo. Sad taj Kovčić možda ne dođe zbog Ćiviča ako ostaje, mislim to bi mi bio jedini logičan razlog ne vidim ništa drugo kao razlog da ne dođe.simonknows je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:33Da da, Komazec je naš sigurno, a biti će i veznjak, dobar.LaBombonera88 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:30Mislis na Komazeca?simonknows je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:19
Kad god da objave, možeš već sad računati da je on naš igrač. Bar tako kažu izvori![]()
Kovčića jesu zvali, lično mi je momak potvrdio opet kažem, i ostalo je samo da ga još jednom pozovu samo da dođe i bio bi naš igrač ali izgleda da su odustali od njega, zašto, ne znam.
Da još i Kunić šarne, perverzija!![]()
Bilo bi dobro da i Kunic potpise, duga je sezona, svako ce nam trebati..
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel ih mogu ovi nasu spremiti kondiciono sta mislite?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:

Komazec je prespreman već dugo, i ne trebaju mu naši treninzi, bar on kaže da se nikad nije osjećao spremnije.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
komazec je profesionalac a ovi nasisimonknows je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:39
Komazec je prespreman već dugo, i ne trebaju mu naši treninzi, bar on kaže da se nikad nije osjećao spremnije.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ma Kapetanovic je top za svoje godine. Cak po meni mnogo bolji defanzivno, nego ofanzivno. Imao je mnogo manje kikseva od Civica koji ima 10 godina iskustva.
Jedan grad, jedna ljubav!
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Sta se sad ceka, zadugo se prica za Komazeca, a jos ne potpisuje, da ne ceka i on kakvu bolju ponudu 
Kako je izgledalo na pocetku,sad se poboljsava situacija s pojacanjima
aBd da se tako nastavi

aBd da se tako nastavi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Komazec je 100% nas sutra dolazi u Tuzlu I potpisat će, pa će i ozvaniciti klub!LaBombonera88 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:24Sta se sad ceka, zadugo se prica za Komazeca, a jos ne potpisuje, da ne ceka i on kakvu bolju ponudu![]()
Zadnja izmjena: tuzlanskinacin, dana/u 28 jun 2022, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mashallah, lijepa vijest! Idemo daljetuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:31Komazec je 100% nas sutra dolazi u Tuzli I potpisat će, pa će i ozvaniciti klub!LaBombonera88 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:24Sta se sad ceka, zadugo se prica za Komazeca, a jos ne potpisuje, da ne ceka i on kakvu bolju ponudu![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
rolja svaku noc po austriji po diskotekama i kafanama, federalna(i ovo je upitno) je njegov nivo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
I to još Husarinbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 16:10rolja svaku noc po austriji po diskotekama i kafanama, federalna(i ovo je upitno) je njegov nivo
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Cccc
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Evo izdje i na ss.ba za Vranješa 

-
- Kontakt:
Mora se,posle onog poraza nadam se da su shvatili da su nam igraci kao Vranješ itekako potrebni
-
- Kontakt:
Valjda bude haira od toga...fale nam takvi igraci
-
- Kontakt:
Šta ima, kako ste? Gasimo li se?simonknows je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:33Da da, Komazec je naš sigurno, a biti će i veznjak, dobar.LaBombonera88 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:30Mislis na Komazeca?simonknows je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:19
Kad god da objave, možeš već sad računati da je on naš igrač. Bar tako kažu izvori![]()
Kovčića jesu zvali, lično mi je momak potvrdio opet kažem, i ostalo je samo da ga još jednom pozovu samo da dođe i bio bi naš igrač ali izgleda da su odustali od njega, zašto, ne znam.
Da još i Kunić šarne, perverzija!![]()
Bilo bi dobro da i Kunic potpise, duga je sezona, svako ce nam trebati..
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Odkud sad pare odjednom
....ovi ne igraju za sicu.

Sada se vidi ,koliko se ovdje lupa sa informacijama da se igrači neregistruju zbog problema sa parama...A ustvari ti igrači nisu zadovoljili ...Hajmo ljudi dati šansu da nas pozitivno iznenade,sto realno vec rade i stati malo sa kritikama jer spremaju nam jos par iznenađenja pozitivnih...I ja prenosim info koje sam pokupio večeras na stadionu taj izvor tvrdi da je Komazec zavrsen...