FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Karambeu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Karambeu » 28 jun 2022, 23:12

slika

Evo ja se nadam ovome, po meni odlična ekipica, još ako se vrati Balić, taman :opaopa:

Zamjene:

Erić
Ćivić
Devedzic
Avdić
Hadzibeganović
Saletović
Delić
Mujarić
Husejinović
Alić

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 28 jun 2022, 23:28

crvenocrnitz je napisao/la:
28 jun 2022, 23:06
I kad se najave fini igraci opet se negativci nadju, ne moze nama Bog ugoditi, sad je bitno i ko dovodi igrace i ko ih placa, ma yebem ja nas vise. De malo pozitive, de malo da mi se trgnemo a ne samo ko narikace yebene
I ja bas gledam sve sama negativa, opusteno ljudi, mislimo pozitivno i bice tako aBd

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 28 jun 2022, 23:33

Karambeu je napisao/la:
28 jun 2022, 23:12
slika

Evo ja se nadam ovome, po meni odlična ekipica, još ako se vrati Balić, taman :opaopa:

Zamjene:

Erić
Ćivić
Devedzic
Avdić
Hadzibeganović
Saletović
Delić
Mujarić
Husejinović
Alić
Samo bi zamjenio umjesto Sejmenovic --> Mujaric desno, i defanzivni dobar na sredini treba umjesto Balica

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jun 2022, 23:34

Komazec moze se reci pojacanje,sve zavisi od njegovih nastupa,Vranjes ako bude to ce biti pravo iznenadjenje,ali otom potom ,rezultati ce sve najbolje reci .. Za sad Sabrina radi dobar posao,valjda ovi iz uprave ne zaebu sa platama,pa da na kraju sezone ne docekamo sa novim tuzbama..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 28 jun 2022, 23:38

Zar u tuzlanskoj regiji nema vise talenata koji bi "uskočili" u Slobodu. Ipak je Sloboda vece ime od Tuzla City. Tamo ce radi para otici a ovamo mogu igrati, pokazati sta znaju. U tom okruzenju ima dosta klubova ipak koji igraju nize lige, zato pitam.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 29 jun 2022, 00:10

Komazec nije los napadac, ali je daleko od nekoga ko moze "povuci "covjek je dizel napadac u ozbiljnim godinama.
Isto i za vranjesa pogotovo vezni igrac. Voljni momenat pred sami kraj karijere da ne spominjemo.
Marketing cista desetka, ali mora tu oko njih jos 2 ili 3 mladja, kvalitetnija igraca.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 29 jun 2022, 00:21

Ako nisu 100% sigurni da će imati redovne plate bolje onda ne dovoditi Komazeca, Vranjesa i slicne. Da im kasne plate onda ce se oni zajebavati(a mozda ce i da ne kasne), necemo imati nista od njih dobrog a na kraju cemo im sve svakako isplatiti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 jun 2022, 12:38

Pregovarali sa poznatim BH trenerima, pa dodje Jaha.....sad isto tako pregovori sa poznatim igracima PL, pa ce doci neko nase odbaceno dijete iz kantonalne lige i grcevita borba za opstanak.....koje ispiranje mozga, faraon bi im pozavidio....Ne pojavljuju se, nema izjava, nema izvjestaja za proslu sezonu, nikakvih objasnjenja, pa to ne rade ni super bogati vlasnici klubova a ne neki umisljeni ko fol upravni odbor sa gradskim parama, nek se bar ugledaju na ove ljude koje vode kantonalne klubove sa svojim vlastitim parama.....jedno veliko sramota!!!!

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 29 jun 2022, 13:26

Skver je napisao/la:
29 jun 2022, 12:38
Pregovarali sa poznatim BH trenerima, pa dodje Jaha.....sad isto tako pregovori sa poznatim igracima PL, pa ce doci neko nase odbaceno dijete iz kantonalne lige i grcevita borba za opstanak.....koje ispiranje mozga, faraon bi im pozavidio....Ne pojavljuju se, nema izjava, nema izvjestaja za proslu sezonu, nikakvih objasnjenja, pa to ne rade ni super bogati vlasnici klubova a ne neki umisljeni ko fol upravni odbor sa gradskim parama, nek se bar ugledaju na ove ljude koje vode kantonalne klubove sa svojim vlastitim parama.....jedno veliko sramota!!!!
Smiri se malo, otkazat ce ti hercika
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 jun 2022, 13:42

29 jun 2022, 13:26

Zaboli te racku za moju herciku :wave:

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 29 jun 2022, 14:11

Skver je napisao/la:
29 jun 2022, 13:42

ljubi ti ili ko od tvojih blizih milih da prodje :rol: opet kazem za tvoje dobro, smiri se, miran budi :beba:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 jun 2022, 14:21

29 jun 2022, 14:11
Skver je napisao/la:

ljubi ti ili ko od tvojih blizih milih da prodje :rol: opet kazem za tvoje dobro, smiri se, miran budi :beba:
Ja kopirao i u Google translate ovo sto si napisao, pade Google yebote......ovi su bar znali napisati saopstenje, sad nema ni saopstenja vise.....

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 29 jun 2022, 14:28

Jel potpisao?

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 29 jun 2022, 14:38

Skver je napisao/la:
29 jun 2022, 14:21
29 jun 2022, 14:11
Skver je napisao/la:

Ja kopirao i u Google translate ovo sto si napisao, pade Google yebote......ovi su bar znali napisati saopstenje, sad nema ni saopstenja vise.....
A znao si kopirati? Ma bravo, evo banana i budi miran
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 jun 2022, 14:46

desperados je napisao/la:
29 jun 2022, 14:28
Jel potpisao?
Niko jos nije potpisao. Od pojacanja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 29 jun 2022, 15:13

Skver je napisao/la:
Nisam ni ja bas odusevljen Jahom, cak sta vise povraca mi se, o Komazecu i pojacanjima isto sam rekao svoje ali odvadi malo jbt.
Navijas na Azmirovu stranu, oni moraju ovo ,oni moraju ono...Zaboravljas da se isto radilo Azmiru...
Druze ne moraju oni nista, dabogda press ne imali godinu dana jer mene to ne zanima, mene zanima rezultat samo, da izadjemo u evropu, uzmemo neki pehar....
A znamo pozadinu svega (ja znam ne znam za tebe)i nema potrebe da se nerviras. Svakako ne mogu prnut bez dozvole....Sve je na "rucnoj "...
Ali kako mi rece jedan trebalo bi uskoro da se zavrsava to polako. Slazu se kockice. Teren je bio prvi uslov, espresso odobreno......Lagano samo. Ovaj put kako treba.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 29 jun 2022, 15:19

Treba se biti zadovoljan i pozitivno razmišljati ovdje nekima nikako ne možeš ugoditi, prvo pričaju nema se igrača loš igrački kadar ovo ono trebaju pojacanja ili ćemo ispasti, a kada se pregovara i dovode pojačanja tada im opet smeta ko će igrače plaćati, ko ih dovodi itd. Treba malo optimizma ovdje neki samo da kritikuju.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 jun 2022, 15:28

FKBilder je napisao/la:
29 jun 2022, 15:13
Skver je napisao/la:
Nisam ni ja bas odusevljen Jahom, cak sta vise povraca mi se, o Komazecu i pojacanjima isto sam rekao svoje ali odvadi malo jbt.
Navijas na Azmirovu stranu, oni moraju ovo ,oni moraju ono...Zaboravljas da se isto radilo Azmiru...
Druze ne moraju oni nista, dabogda press ne imali godinu dana jer mene to ne zanima, mene zanima rezultat samo, da izadjemo u evropu, uzmemo neki pehar....
A znamo pozadinu svega (ja znam ne znam za tebe)i nema potrebe da se nerviras. Svakako ne mogu prnut bez dozvole....Sve je na "rucnoj "...
Ali kako mi rece jedan trebalo bi uskoro da se zavrsava to polako. Slazu se kockice. Teren je bio prvi uslov, espresso odobreno......Lagano samo. Ovaj put kako treba.
Pa doveli su klub do ispadanja, daleko najgora ekipa proljeca, zaduzili klub, opet ce tuzbe......znam ja odlicno ko ce doci i ko je ostavio Slobodu u ligi i puno toga ali ovo nije ni u rangu kulturno umjetnickog drustva sta su uradili....ne nerviram se kao sto onaj delegat misli samo mi dosta ovih "carsijanera" sto se qurce bez pokrica.....

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 29 jun 2022, 15:38

Ne kontam,Azmir trazio da mu damo bodove u narednoj sezoni a da ce nam pustiti da ostanemo u ligi,najtezi poraz u sezoni su nam nanjeli a svim konkurentima nasim za ispadanje su dali bodove.Tako su nam direktno izbili pare od Saveza a i otezali da ostanemo u ligi.Vjerovatno nisam dobro obavijesten.I ja bih volio da dodje investitor pa makar to bio i crni vrag ali ima tu neke nelogicnosti.Neko se sa nama dobro zaza.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 jun 2022, 15:52

hondas je napisao/la:
29 jun 2022, 15:38
Ne kontam,Azmir trazio da mu damo bodove u narednoj sezoni a da ce nam pustiti da ostanemo u ligi,najtezi poraz u sezoni su nam nanjeli a svim konkurentima nasim za ispadanje su dali bodove.Tako su nam direktno izbili pare od Saveza a i otezali da ostanemo u ligi.Vjerovatno nisam dobro obavijesten.I ja bih volio da dodje investitor pa makar to bio i crni vrag ali ima tu neke nelogicnosti.Neko se sa nama dobro zaza.
Nije trazio nikakve bodove, pusta laz, covjek zavrsio Borca, pa ovi ne bi mogli dobiti ni OFK Tuzlu....kakve price "carsijeneri" vec nisu izmislili da ocrne covjeka...

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.