KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

aseemic
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la aseemic » 21 maj 2009, 18:19

Cestitke Bosni na sinocnoj pobjedi.

Nadam se da ce Siroki odrzati dobru lekciju Igokei na Pecari, jer klub kao Igokea, koji sluzi za pranje novca i politicke svrhe nema sta da trazi u NLB ligi.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 maj 2009, 18:28

ipsa je napisao/la:
edo07 je napisao/la:ljudi sinoc ja nisam vidio ni jednu grupicu navijaca KK Bosna... ja sam bio prisutan na tekmi i potajno u sebi navijao za Bosnu al nisam ni jednu grupu vidio u dvorani... cijela dvorana je navijala za Ditu al u mene jaran i ja smo u sebi bili najsretniji u mejdanu...pozzz
kako nisi vidio na velikoj tribini prekoputa klupa igraca...citavo vrijeme smo bodrili bosnu....doduse bilo nas je malo pa se mozda zato nije culo..:)...ipak smo se borili protiv 3500 dusa u mejdanu... :lol:
Ja nisam bio na tekmi i gledao sam na TV-u, ali se moglo čuti i vidjeti da je bilo Bosninih navijača. Doduše bio ih je mali broj, pa su se slabo čuli.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 maj 2009, 18:36

aseemic je napisao/la:Cestitke Bosni na sinocnoj pobjedi.

Nadam se da ce Siroki odrzati dobru lekciju Igokei na Pecari, jer klub kao Igokea, koji sluzi za pranje novca i politicke svrhe nema sta da trazi u NLB ligi.
o pa gdje si ti,reci nam kako bi jucer,nesto si se bio nalozio prije pocetka a poslije te nigdje nema veze, sve sto sam ti rekao jucer je bilo cista istina i ja se isto tako nalozim da uzmemo cibonu,zadra,zvezdu,partizana...

@ipsa, legendo vjeruj mi da ja pisem provjerene informacije i nema sanse da je ovo izmisljotina, zivi bili pa vidjeli, otprilike znam koji ce faktor presuditi za ovaj transfer,

@kobe sto se tice jovanovica ovo sam vec negdje pisao ja mislim na temi potencijalni reprezentativci, covjek je bio u fmp - u tacno kada je vv poceo da pravi pravu ekipu,tada imao 18 godina,razlog je sto su oni tada bili prejaki a on jednostavno premlad tako da je otisao ja mislim prvo u novi sad,a poslije u bih,ima tu jos par informacija ali o tome neki drugi put, to za borac nije tacno,pa on je bio gore puno prije nego sto je bio u borcu,sto sam vec gore obrazlozio,da se ne ponavljam........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 21 maj 2009, 18:40

neno#4 je napisao/la:zlaja jovanovic je sve blize kkbosni, vjerovatno ce da za nas potpise ako ovi moroni iz uprave ne useru nesto,samo da vv ostane.....
Koliko blizu?Je li uslov njegovog dolaska da VV ostane?

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 21 maj 2009, 18:42

neno#4 je napisao/la:
aseemic je napisao/la:Cestitke Bosni na sinocnoj pobjedi.

o pa gdje si ti,reci nam kako bi jucer,nesto si se bio nalozio prije pocetka a poslije te nigdje nema veze, sve sto sam ti rekao jucer je bilo cista istina i ja se isto tako nalozim da uzmemo cibonu,zadra,zvezdu,partizana...

(...)

Kompleksaš... :mrgreen:
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 21 maj 2009, 19:53

deniso je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:zlaja jovanovic je sve blize kkbosni, vjerovatno ce da za nas potpise ako ovi moroni iz uprave ne useru nesto,samo da vv ostane.....
Koliko blizu?Je li uslov njegovog dolaska da VV ostane?
Jovanović je koliko sam čuo krajem prošle godine bio na probi u Zvezdi i zadovoljio je Pešića.Problem je bila Sloboda tako da ne treba isključiti mogućnost da ode u Zvezdu naredne sezone.U Bosni bi svakako imao veću minutažu.Nego vidim @neno pisao si kako Pešić ne zna stvarati ekipu već samo zna sa gotovim igračima.To je šuplja pojedinih navijača Zvezde.Pešić svakako da zna stvarati ekipu.Milošević nema minutažu zato što ne igra odbranu na zdavoljavajućem nivou.Njima je najveća konkurencija Partizan ,ekipa koja je derala euroligaše tako da je razumljivo što im je plafon bar za sada mjesto odmah iza Partizana.
Bosni treba biti prioritet zadržati trenera jer je struka za klub najbitnija pogotovo ako se žele što više oslanjati na domaće igrače.Ne vjerujem da bi ovog puta mogli naći kvalitetnu alternativu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 maj 2009, 20:19

TaRgEt_ je napisao/la:
fera je napisao/la:nisam gledao citavu utakmicu jer sam zbog nekih obaveza stigao tek na zadnju cevrtinu ali sto se suđenja u tom periodu tice ja sam vidio samo pomaganje slobodi kada se utakmica lomila jedna nicija lopta je dosuđena slobodi a bosni nije dozvoljeno da uzme time out iako su imali pravo na jos jedan

Hajde molim te fera ne lupaj radio sam statistiku Bosna imala 3 tajmauta i krenula jos jedan da uzme i naravno da nije moglo a ta nicija lopta djordjevic zakacioo u borbi sa zlajom zadnji i bila ditina hajde ne lupaj molim te
kao sto rekoh nisam gledao cijelu utakmicu ali mi se ucinilo da je samo napad poslije VV dobio taj time out koji je trazio odnosno tako nesto je rekao Spaho.
a ovaj elvir iz vogošće mora da je bio pola metra od mjesta događaja kad je vidio od koga se lopta odbila jer na TV-u se nije vidjelo ni na usporenom snimku cak su i sudije svirale razlicitu stvar.
ali svejedno nema vise smisla pisati o slobodi na ovoj temi jer smo i prosli u dvokoraku... samo mi je drago sto smo ih vratili na zemlju jer mi je bilo preko glave natpisa hajmo razbit stoku itd.... eto stoka je prosla u finale.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 maj 2009, 20:39

fera je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
fera je napisao/la:nisam gledao citavu utakmicu jer sam zbog nekih obaveza stigao tek na zadnju cevrtinu ali sto se suđenja u tom periodu tice ja sam vidio samo pomaganje slobodi kada se utakmica lomila jedna nicija lopta je dosuđena slobodi a bosni nije dozvoljeno da uzme time out iako su imali pravo na jos jedan

Hajde molim te fera ne lupaj radio sam statistiku Bosna imala 3 tajmauta i krenula jos jedan da uzme i naravno da nije moglo a ta nicija lopta djordjevic zakacioo u borbi sa zlajom zadnji i bila ditina hajde ne lupaj molim te
kao sto rekoh nisam gledao cijelu utakmicu ali mi se ucinilo da je samo napad poslije VV dobio taj time out koji je trazio odnosno tako nesto je rekao Spaho.
a ovaj elvir iz vogošće mora da je bio pola metra od mjesta događaja kad je vidio od koga se lopta odbila jer na TV-u se nije vidjelo ni na usporenom snimku cak su i sudije svirale razlicitu stvar.
ali svejedno nema vise smisla pisati o slobodi na ovoj temi jer smo i prosli u dvokoraku... samo mi je drago sto smo ih vratili na zemlju jer mi je bilo preko glave natpisa hajmo razbit stoku itd.... eto stoka je prosla u finale.

Ja bi te molimo da ne lupas opet stoka je hajric i ostace mrcina da nije bilo njegovi udaraca i bozini poteza ne bi bilo nista ali opet ti poceo sa svojim pocjenivackim stavom :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 21 maj 2009, 20:58

fera je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

Napad poslije Zurapovic je dosudio tajm-aut sa klupu Slobode a to za odbijanje lopte...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 maj 2009, 21:11

Mislim da će momak potpisati za Bosnu, jer to je standard naše lige. Čim neko igra dobro, odlazi u Bosnu i ako se tamo pokaže ide u neki veći klub i za veće pare. Mislim da će ovako biti i sa ovim momkom.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 maj 2009, 22:01

blazz je napisao/la:
deniso je napisao/la: Koliko blizu?Je li uslov njegovog dolaska da VV ostane?
Jovanović je koliko sam čuo krajem prošle godine bio na probi u Zvezdi i zadovoljio je Pešića.Problem je bila Sloboda tako da ne treba isključiti mogućnost da ode u Zvezdu naredne sezone.U Bosni bi svakako imao veću minutažu.Nego vidim @neno pisao si kako Pešić ne zna stvarati ekipu već samo zna sa gotovim igračima.To je šuplja pojedinih navijača Zvezde.Pešić svakako da zna stvarati ekipu.Milošević nema minutažu zato što ne igra odbranu na zdavoljavajućem nivou.Njima je najveća konkurencija Partizan ,ekipa koja je derala euroligaše tako da je razumljivo što im je plafon bar za sada mjesto odmah iza Partizana.
Bosni treba biti prioritet zadržati trenera jer je struka za klub najbitnija pogotovo ako se žele što više oslanjati na domaće igrače.Ne vjerujem da bi ovog puta mogli naći kvalitetnu alternativu.
za pesica dovoljno govori cinjenica da je osvajao prvenstva svjeta sa kadetima i juniorim

miky_hz
sta ce nam rizvic trenutno nije ni blizu ovcini, a uopste nije bolji ni od zimica, po meni neka se vrati u formu u celiku, pa da onda vidimo na sta lici
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 maj 2009, 22:13

Mislim da je kao prvo prioritet zadrzati VV, covijeku treba dati dugogodisnji ugovor nek se Sehovac od njega uci pa da on poslije preuzme KK Bosnu. Bilo bi odlicno kad bi uprava uspjela potpisati s njim trogodisnji ugovor.
Sto se tice roster-a za sljedecu sezonu bilo bi odlicno kad bi izgledao ovako:

Pozicija 1: Jovanovic, Đorđevic
Pozicija 2: Sehovic, Majstoric
Pozicija 3: Ikonic, Vucurovic
Pozicija 4: Ivanovic, Hajric
Pozicija 5: Ovcina, Zimic

Ima tu jos igraca kao sto su Klinac, Suljagic, Pasalic, Anđelic itd. Najbolje bi bilo kad bi KK Bosna igrala s mladim u prvenstvu BiH (naravno da ima zagarantovano mjesto u Ligi 8) nek ovi igraci peku zanat, jer realno za njih je NLB liga jos uvijek prevelik zalogaj.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 21 maj 2009, 22:26

Možda če se i Williams opet vratiti :D :D
SAMO ŽELJO

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 maj 2009, 22:30

amerosm je napisao/la:Mislim da je kao prvo prioritet zadrzati VV, covijeku treba dati dugogodisnji ugovor nek se Sehovac od njega uci pa da on poslije preuzme KK Bosnu. Bilo bi odlicno kad bi uprava uspjela potpisati s njim trogodisnji ugovor.
Sto se tice roster-a za sljedecu sezonu bilo bi odlicno kad bi izgledao ovako:

Pozicija 1: Jovanovic, Đorđevic
Pozicija 2: Sehovic, Majstoric
Pozicija 3: Ikonic, Vucurovic
Pozicija 4: Ivanovic, Hajric
Pozicija 5: Ovcina, Zimic

Ima tu jos igraca kao sto su Klinac, Suljagic, Pasalic, Anđelic itd. Najbolje bi bilo kad bi KK Bosna igrala s mladim u prvenstvu BiH (naravno da ima zagarantovano mjesto u Ligi 8) nek ovi igraci peku zanat, jer realno za njih je NLB liga jos uvijek prevelik zalogaj.
podvuceni najvjerovatnije odlaze i zasto si zaboravio bozu koji je odgrao nekoliko solidnih utakmica na 3

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 21 maj 2009, 23:05

samo malo, jel ti ovdje kazes da je jovanovic prvi play ispred djodjevica, to je smijesno, on bi i bosni bio dobra zamjena djordjevica, ne zzato sto je jovanovic los, vec djordjevic dobar

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 21 maj 2009, 23:09

newbie je napisao/la:samo malo, jel ti ovdje kazes da je jovanovic prvi play ispred djodjevica, to je smijesno, on bi i bosni bio dobra zamjena djordjevica, ne zzato sto je jovanovic los, vec djordjevic dobar
majstore jovanovic je bolji play od djordjevica ;) djordjevic je po meni odlican igrac, iskusan, ali vec zalazi u godine. najvjerovatnije ide, a ako i ne ode a dodje jovanovic on ide na mjesto 1. playa - najvjerovatnije.

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 21 maj 2009, 23:13

moramo biti realni - ako neki od jacih klubova budu htjeli Djordjevica, Ivanovica, Ikonica... oni sigurno idu. bosna nema para da ih zadrzi, a mislim da ne bi bilo ni posteno da gorana tjeramo da ostane ako bi imao priliku da se za sezonu, dvije u inostranstvu finansijski obezbjedi za ostatak zivota.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 maj 2009, 23:27

elvir.vogosca je napisao/la:moramo biti realni - ako neki od jacih klubova budu htjeli Djordjevica, Ivanovica, Ikonica... oni sigurno idu. bosna nema para da ih zadrzi, a mislim da ne bi bilo ni posteno da gorana tjeramo da ostane ako bi imao priliku da se za sezonu, dvije u inostranstvu finansijski obezbjedi za ostatak zivota.
Slažem se. Bosna i ne stoji baš najbolje sa finansijama, tako da će teško biti zadržati Ikonića i ostale igrače, ako ih budu tražile jače ekipe. Takođe se slažem i sa ovim da ovi mlađi igrači igraju u prvenstvu, a stariji NLB ligu.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 21 maj 2009, 23:50

Za Gorana bi bilo najbolje da ostane u kkbosni...da sad ne razlazem u detalje, vjerujem da je i on svjestan toga...a gdje ne bi bio!
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 maj 2009, 00:07

@target ne bih da se svađam nemam zivaca za to. uzivaj zivotu
Zadnja izmjena: fera, dana/u 22 maj 2009, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.