nick je napisao/la:
ne znam sta je po tebi rezultat? da budemo prvi sa hendikepom da nema nikog dva mjesta ispod nas,da budemo jednu sezonu i prvi i drugi i treci i da se takmicimo u oba evropska takmicenja, ok ti imas svoje misljenje onda ces vjerovatno ti tjerat nekog . sa kojim parama molim te lijepo imas li ti predstavu sta su pare u fudbalu? druga stvar polufinale kupa, drugi na tabeli ne znam sta ti smeta kod te pozicije na tabeli... ali valjda imas pravo na misljenje pa mislis da recimo drugi ne ide u evropu... fakat ne kontam o cemu pricas
Ne znam što repliciraš, ni slovo od ovoga što pominješ nisam napisao. Dakle, o ovome raspravi sa nekim drugim, ili ne izvrći riječi koje nisam ni izgovorio.
Moje riječi, od kojih je tebe, pitam se zašto, uplašila METLA

, da ne bude zabune, su ovo:

Šta tu uopšte može da bude "dobro"?
Ili, da objasni koja je logika izjave, citiram: "Prošle godine nam je Borac bježao 6 poena u jesen, a vidjeli ste kako je završilo prvenstvo. Pametnom dosta."
Kakve su ovo nebuloze od pravila

Da li to znači, da smo mi bili npr. ispred Borca 6 bodova, da na kraju ne bismo bili prvaci!?? Odakle dolaze te "istočnjačke" mudrosti? Valjda ne iz Jeff Uniteda, koji je više nego limit našem trenutno najjačem ambasadoru BH fudbala.
Ili mi i naša nadanja u struju iz žabljih krakova, tipa, "Lazo će explodirati"
Lazo je potrošio fitilja i fitilja, ali mu je izgleda neko skvasio barut, k'o nekada Sergeju Tici.
Meni ovo izgleda realniji scenarij:
Ako se ne domognemo Evrope ove godine, u ovakvoj ligi, sa ovim parama i igračima, u Želji će metla (ponovo) da radi. Nije prijetnja, samo, "nema priče".
Prvo Željezničar, potom pojedinac, jer na prsima stoji ime kluba, a na leđima prezime igrača!
Što bi rek'o strateg, pametnom dosta
Ali uz sve uslove i resurse koje imamo na raspolaganju, trebalo bi da se desi čudo pa da ne napravimo rezultat u ovoj kikiriki ligi. Ako se to ipak desi, naš prag je najpreči. Željezničar za život cijeli.
Ali uz sve uslove i resurse koje imamo na raspolaganju, trebalo bi da se desi čudo pa da ne napravimo rezultat u ovoj kikiriki ligi. Ako se to ipak desi, naš prag je najpreči. Željezničar za život cijeli.
Niko nije preči od Željezničara.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...