Ta Olimpija vazda na pripremama ko Real, a onda u slovenačkoj ligi ništa specijalno. Domžale isto tako redovno klepaju naše klubove i onda osrednja igra u ligi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jug Stanojev i Martin Mirčevski, odlična krila koja su se svojevremeno povezivala sa nama, Mihajlo Banjac, jedan od najboljih zadnjih veznih u Srbiji, te Petar Škuletić, bivši napadač Partizana, Lokomotive iz Moskve i Montpelliera.BegovicRamiz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 14:00koji su im glavni igraci
imal koje poznato ime sa nasih terena
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hvala brateLucas je napisao/la: ↑29 jun 2022, 14:12Jug Stanojev i Martin Mirčevski, odlična krila koja su se svojevremeno povezivala sa nama, Mihajlo Banjac, jedan od najboljih zadnjih veznih u Srbiji, te Petar Škuletić, bivši napadač Partizana, Lokomotive iz Moskve i Montpelliera.BegovicRamiz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 14:00koji su im glavni igraci

Jel se i ovaj Škuletić vrtio ovdje po forumu? Kroz maglu mi poznatLucas je napisao/la: ↑29 jun 2022, 14:12Jug Stanojev i Martin Mirčevski, odlična krila koja su se svojevremeno povezivala sa nama, Mihajlo Banjac, jedan od najboljih zadnjih veznih u Srbiji, te Petar Škuletić, bivši napadač Partizana, Lokomotive iz Moskve i Montpelliera.BegovicRamiz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 14:00koji su im glavni igraci
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- hordesofdevil
- Kontakt:
Ako ima neko ko ce ic u Radomlje, neka baci sliku jednu. Hvala unaprijed 
La Banda Del Diablo !
Bit ce, znam kako je kad se ne može biti tu

Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaki put kada je bio slobodan u zadnjih par godina, ovdje se spominjaomnon46 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 14:26Jel se i ovaj Škuletić vrtio ovdje po forumu? Kroz maglu mi poznatLucas je napisao/la: ↑29 jun 2022, 14:12Jug Stanojev i Martin Mirčevski, odlična krila koja su se svojevremeno povezivala sa nama, Mihajlo Banjac, jedan od najboljih zadnjih veznih u Srbiji, te Petar Škuletić, bivši napadač Partizana, Lokomotive iz Moskve i Montpelliera.BegovicRamiz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 14:00
koji su im glavni igraci

-
- Kontakt:
TSC ozbiljna ekipa, s ozbiljnom lovom za Srbiju, grade i novi stadion mislim da je blizu zavrsetka, neki mađari to guraju. Po kvalitetu su odmah iza Partizana i Zvezde, u onoj grupi Cukaricki Vojvodina Radnicki, tako da nece to biti po onom nasem "TA ĆE ONI".
Danas je pravo mjerilo gdje smo sa kvalitetom. Ekipa TSC poslije zvezde i partizana najaca ekipa u ligi. Činjenica da su uzeli Mirčevskog i Stanojeva da se radi o kvalitetnoj ekipi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hoce li ici korteo iz Ljubljane?

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I ja prije pola sata uzeo bez problema
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
Pa napravili su ga prosle godine, 4 hiljade sjedecih mjesta, 10 miliona € koštao.propoklopac je napisao/la: ↑29 jun 2022, 14:48TSC ozbiljna ekipa, s ozbiljnom lovom za Srbiju, grade i novi stadion mislim da je blizu zavrsetka, neki mađari to guraju. Po kvalitetu su odmah iza Partizana i Zvezde, u onoj grupi Cukaricki Vojvodina Radnicki, tako da nece to biti po onom nasem "TA ĆE ONI".
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja isto imam problem s karticom. Bivša Vakufska sad ASA banka. Viša electron, nemam opciju kupovine online.