Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
kakvi mi pogledajte prag i česku i njihove stanovnike radi kakvih sve banalnosti izlaze na ulicu, a pogledaj nas najpickastiji narod u evropi
- HuseinKapetan9
Pravili su rudari proteste prosle godine,i sta se promjenilo?
Nista
Nista
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Hrabri bosanski narod.. ili ipak nedachodachoni je napisao/la: ↑28 jun 2022, 19:26kakvi mi pogledajte prag i česku i njihove stanovnike radi kakvih sve banalnosti izlaze na ulicu, a pogledaj nas najpickastiji narod u evropi
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/dva ... /220628151SF6 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 19:40Hrabri bosanski narod.. ili ipak nedachodachoni je napisao/la: ↑28 jun 2022, 19:26kakvi mi pogledajte prag i česku i njihove stanovnike radi kakvih sve banalnosti izlaze na ulicu, a pogledaj nas najpickastiji narod u evropi
narod stvoren za hljeba i igara samo

jbt znas kad bi se dvadeset milja okupilo za proteste protiv poskupljenja zivotnih namirnica nikad a mozda ni tad
Ubio se bananama (7 komada) 
- ElCartel11
- Kontakt:
Iduci put ih navucemo na tanak led.Robust je napisao/la: ↑28 jun 2022, 23:11https://www.klix.ba/magazin/showbiz/dva ... /220628151SF6 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 19:40Hrabri bosanski narod.. ili ipak nedachodachoni je napisao/la: ↑28 jun 2022, 19:26kakvi mi pogledajte prag i česku i njihove stanovnike radi kakvih sve banalnosti izlaze na ulicu, a pogledaj nas najpickastiji narod u evropi
narod stvoren za hljeba i igara samo![]()
![]()
![]()
jbt znas kad bi se dvadeset milja okupilo za proteste protiv poskupljenja zivotnih namirnica nikad a mozda ni tad
Najavimo gostovanje cece, mece, dare, tare...
Kad se ih okupi ovoliko onda kažemo, da ce ovi doci pjevati tek ako budu dobro protestovali protiv vlasti. Vidio bi urlikanja i protesta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ti fkt hoces da se zarati ovdjeElCartel11 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 23:23Iduci put ih navucemo na tanak led.Robust je napisao/la: ↑28 jun 2022, 23:11https://www.klix.ba/magazin/showbiz/dva ... /220628151
narod stvoren za hljeba i igara samo![]()
![]()
![]()
Najavimo gostovanje cece, mece, dare, tare...
Kad se ih okupi ovoliko onda kažemo, da ce ovi doci pjevati tek ako budu dobro protestovali protiv vlasti. Vidio bi urlikanja i protesta.

-
- Kontakt:
jedina sramota je u svemu tome da nermina handzica bosnjackog heroja nismo docekali i ostalim gradovima nase lijepe bejha i napravili mu doček kakav prilici jednom heroju
Hocemo koncert Cece u Tesnju! 

-
- Kontakt:
Nema defektnijeg naroda od nas krv ti jbem ..
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kad će stati ova inflacija
.Svaki novi dan nove cijene hrane i energenata.
Ima li tih protesta više čitava BiH mora na noge ovo je nesnošljivo. Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Tuzla, Bijeljina, Zenica, Doboj pokrenite se više narode ako krenu u ovim većim gradovima protesti i mi i manjih sredina počet ćemo sa istim ili vam dolazimo u pomoć. Mora se izvršiti pritisak na vladajuće oligarhe. Nije bitno da li si Bošanjk, Hrvat ili Srbin ako ti je prazan novčanik sa praznim novčanikom nemožeš ništa.

Ima li tih protesta više čitava BiH mora na noge ovo je nesnošljivo. Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Tuzla, Bijeljina, Zenica, Doboj pokrenite se više narode ako krenu u ovim većim gradovima protesti i mi i manjih sredina počet ćemo sa istim ili vam dolazimo u pomoć. Mora se izvršiti pritisak na vladajuće oligarhe. Nije bitno da li si Bošanjk, Hrvat ili Srbin ako ti je prazan novčanik sa praznim novčanikom nemožeš ništa.
-
- Kontakt:
Čuj nije bitno da li si Bošnjak , Hrvat ili Srbin pa buraz to je ovdje najbitnijeBayern@heart je napisao/la: ↑29 jun 2022, 13:36Kad će stati ova inflacija.Svaki novi dan nove cijene hrane i energenata.
![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Marsal
- Kontakt:
Ljudi protestvuju tako što spakuju kofere i zapute se prema Sloveniji, Njemačkoj, Austriji...
Klasičnih protesta u ovoj državi više nikad neće biti.
Klasičnih protesta u ovoj državi više nikad neće biti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Da sam Hrvat danas bih pio Ginis negdje u nekom irskom gradiću, a ne razmišljao o najefikasnijim nacinim samoubojstva.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
HDZ prelomio, Borjana Krišto ide u utrku za Predsjedništvo BiH

Borjana (HDZ) u oktobru.

@igrajlopte 🐦
ja dzehenema dns sta je ovo ovako jbt bas przi da valja
38 stepeni, presaho sam.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.