FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Negativci će dobiti rak, koliko se to brine za nešto što nije u njegovom domenu, to je čudo...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Gdje je zapelo sa tim bombama, samo da ne bude ko na zimu kad su.nas vec gotovo pojacali Obradovic, Mahmic, Hodzic
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Hahahahhahahaha al zive neki u proslosti, koliko znam lakse je bilo prepustiti bodove svog kluba nego da seljacic "zavrsi" tamo neki drugi klub hahahahhaha, al nekome smeta carsija
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Prijateljska utakmica između Fudbalskog kluba „Sloboda” i Fudbalskog kluba „Loznica” završena je rezultatom 3:2 u korist Crveno-crnih.
Dobra akcija Saše Maksimovića i Saida Husejinovića rezultirala je prvim pogotkom za tim Slobode na utakmici. Prvi gol postigao je Adi Alić donoseći svome timu prednost od 1:0. Nakon odličnog solo prodora Alena Kurtalića, Sloboda ponovo dolazi do pogotka.
Prvo poluvrijeme završeno je rezultatom 2:1, a u drugom poluvremenu šansu za igru dobijaju fudbaleri s klupe.
Još dva gola su postignuta u drugom poluvremenu. Loznica je uspjela još jednom zatresti mrežu Crveno-crnih, a tim s Tušnja došao je do još jednog pogotka akcijom Buturovića i Irmana Sejmenovića, koji posprema loptu u mrežu za konačnih 3:2.
Strijelci: Alić, Kurtalić, Sejmenović
Sastav FK Sloboda: Bukvić, Osmanković, Osmić, Devedžić, Husejinović, Kapetanović, Delić, Kurtalić, Alić, Maksimović, Mehmedović.
Drugo poluvrijeme: Erić, H.Beganović, Redžić, Avdić, Ćivić, Buturović, Saletović, Mujarić, Hasanović, Sejmenović, Mahmud Ali, Pekarić, Jusić.
Dobra akcija Saše Maksimovića i Saida Husejinovića rezultirala je prvim pogotkom za tim Slobode na utakmici. Prvi gol postigao je Adi Alić donoseći svome timu prednost od 1:0. Nakon odličnog solo prodora Alena Kurtalića, Sloboda ponovo dolazi do pogotka.
Prvo poluvrijeme završeno je rezultatom 2:1, a u drugom poluvremenu šansu za igru dobijaju fudbaleri s klupe.
Još dva gola su postignuta u drugom poluvremenu. Loznica je uspjela još jednom zatresti mrežu Crveno-crnih, a tim s Tušnja došao je do još jednog pogotka akcijom Buturovića i Irmana Sejmenovića, koji posprema loptu u mrežu za konačnih 3:2.
Strijelci: Alić, Kurtalić, Sejmenović
Sastav FK Sloboda: Bukvić, Osmanković, Osmić, Devedžić, Husejinović, Kapetanović, Delić, Kurtalić, Alić, Maksimović, Mehmedović.
Drugo poluvrijeme: Erić, H.Beganović, Redžić, Avdić, Ćivić, Buturović, Saletović, Mujarić, Hasanović, Sejmenović, Mahmud Ali, Pekarić, Jusić.
Jel im neko da je posjetio koji trening, da nam malo vise napise kako ih je uprego Jaha?
Na sta to lici*
Na sta to lici*
-
LaBombonera88
- Kontakt:
“Tu sam u Banjaluci, treniram samostalno ili sa bratom Ognjenom i još nekoliko fudbalera. Tačno je da su me zvali ljudi iz Slobode, nema šta zaista su uljudni i kulturni, popričali smo i za sada je sve na tome. Ima još dosta poziva, ali ne žurim. Još uvijek u meni postoje želja i motivi za takmičenjem i osvajanjem trofeja, ali ne moram da igram po svaku cijenu. Porodica je dosta bila bez mene i trudim se da s njima nadoknadim propušteno. Ne sumnjam da će biti još poziva, ali vidjećemo šta će da se desi”, izjavio je Vranješ za Srpskainfo.com.
-
simonknows
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Jusic vam je vec igrao juce nekih 20 minuta, a juče se u Loznici priključio i Komazec.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
PitaKupusnjacaTZ
- Kontakt:
Da nisi bio slucajno, il imas neke info kako smo ustvari stojali na terenu, licil to na nesto....?kupus army je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:33Jusic vam je vec igrao juce nekih 20 minuta, a juče se u Loznici priključio i Komazec.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Evo spic i zadnji vezni u budu na ss ovjavili ne izgledaju lose
Grgec se cini dobrim pojacanjem, barem prema iskustvu.
Ovaj drugi 1.97m, ali ne vidim da je nesto pokazao dosad u karijeri.
Ovaj drugi 1.97m, ali ne vidim da je nesto pokazao dosad u karijeri.
Jedan grad, jedna ljubav!
- kupus army
- Kontakt:
Jesam gledao nekih 60 minuta, sasvim korektna utakmica Slobode. Mujarić me najviše dojmio, može vam biti otkrovljenje sezone, jos jedan mali zadnji vezni isto odigrao drugo poluvrijeme odlično, Čivić katastrofa.PitaKupusnjacaTZ je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:36Da nisi bio slucajno, il imas neke info kako smo ustvari stojali na terenu, licil to na nesto....?kupus army je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:33Jusic vam je vec igrao juce nekih 20 minuta, a juče se u Loznici priključio i Komazec.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
PitaKupusnjacaTZ
- Kontakt:
Hvala za info brate! Ma Civa je uvijek i bio kkatastrofa, ne znam koji ce nam k.....kupus army je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:47Jesam gledao nekih 60 minuta, sasvim korektna utakmica Slobode. Mujarić me najviše dojmio, može vam biti otkrovljenje sezone, jos jedan mali zadnji vezni isto odigrao drugo poluvrijeme odlično, Čivić katastrofa.PitaKupusnjacaTZ je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:36Da nisi bio slucajno, il imas neke info kako smo ustvari stojali na terenu, licil to na nesto....?kupus army je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:33Jusic vam je vec igrao juce nekih 20 minuta, a juče se u Loznici priključio i Komazec.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Jusuć je i trenirao sa ekipom zadnjih dana, nije se tek danas priključio.kupus army je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:33Jusic vam je vec igrao juce nekih 20 minuta, a juče se u Loznici priključio i Komazec.
https://www.transfermarkt.com/senad-jar ... ler/331169
https://www.transfermarkt.com/jurica-gr ... ler/187647
To su ta dva nova "u autobusu"
Sta znam ja volim te centarfore, preko 1.90, da skoce zagrade, da ih krila mogu gadjat centarsutevima
https://www.transfermarkt.com/jurica-gr ... ler/187647
To su ta dva nova "u autobusu"
Sta znam ja volim te centarfore, preko 1.90, da skoce zagrade, da ih krila mogu gadjat centarsutevima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.