Premijer liga BiH - aktuelno

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 29 jun 2022, 15:54

Skver je napisao/la:
29 jun 2022, 14:38
killafrommanilla je napisao/la:
29 jun 2022, 14:11
Tebi je Husref papak zbog načina na koji se rastao sa FKS, meni je Feđa papak zbog načina na koji se rastao sa FKV. Vrlo jednostavno, ne mogu gledat ja iz tvog niti ti iz mog ugla. Obojica imaju uspjehe ali su ostavili mrlje pri odlasku.

I Feđa je bio samo jedan dobar kotačić u cijelom mehanizmu, njegove zasluge su iste kao i zasluge igrača i Uprave koja mu je obezbijedila sve. I sreće, koja je sastavni faktor svakako. Koliko god je on zaslužan za uspjehe Veleža, bar duplo više je Velež zaslužan zbog svega onoga što mu je pruženo od uslova do podrške u momentima kad je gubio svlačionicu, što ne vjerujem da se često dešavalo u BiH.

Uvijek postoji karma i ona će pokazati ko je imao orahe u džepu ali ih vješto čuvao dok nije počelo da ispada iz džepova, i ko je prema kome ispao fer, a ko je jedno pričao a drugo radio.. A karma zna da te vrati kod Luje pa u Travnik :)
Neka navijaci Veleza zahvale Semsi, kao i mi Azmiru sto je bio podigao Slobodu iz mrtvih, kakav Fedja, ljudi koji vode Velez su sistematski radili na podizanju kluba iz mrtvih i najvise zahvalujuci tim ljudima Velez je postigao sve ovo u par zadnjih godina, da je bio bolji trener sigurno bi i rezultat bio bolji mada navijaci Veleza mogu biti super zadovoljni sa svime sto su ljudi postigli sa Velezom, Dudic je tu sigurno najmanje zasluzan, Amara kao navijac Slobode ne gotivim ali je kao trener dva levela iznad Dudica, po meni Dudic je samo dobar motivator ali to ne pije vode za nesto vece.
Da se zahvale upravi, ali i da progledaju i da shvate da sve sto su gradili u zadnje 3 godine lagano s Amawom i njegovim pojacanjima pada u vodu

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 29 jun 2022, 16:18

Shategabri je napisao/la:
29 jun 2022, 14:48
29 jun 2022, 14:11
Tebi je Husref papak zbog načina na koji se rastao sa FKS, meni je Feđa papak zbog načina na koji se rastao sa FKV. Vrlo jednostavno, ne mogu gledat ja iz tvog niti ti iz mog ugla. Obojica imaju uspjehe ali su ostavili mrlje pri odlasku.

I Feđa je bio samo jedan dobar kotačić u cijelom mehanizmu, njegove zasluge su iste kao i zasluge igrača i Uprave koja mu je obezbijedila sve. I sreće, koja je sastavni faktor svakako. Koliko god je on zaslužan za uspjehe Veleža, bar duplo više je Velež zaslužan zbog svega onoga što mu je pruženo od uslova do podrške u momentima kad je gubio svlačionicu, što ne vjerujem da se često dešavalo u BiH.

Uvijek postoji karma i ona će pokazati ko je imao orahe u džepu ali ih vješto čuvao dok nije počelo da ispada iz džepova, i ko je prema kome ispao fer, a ko je jedno pričao a drugo radio.. A karma zna da te vrati kod Luje pa u Travnik :)
Ako neko smatra nefer Husrefov rastanak sa FKS zbog toga što je tražio da mu se isplati lova, mogu i da razumijem, mada je to meni ok, samo naplatio što mu je po ugovoru.
Šta je to Feđa tražio od Veleža? Da ga imate razloga smatrati papkom.
Otišao jer mu se pružila prilika da radi na većem nivou, sa višim ciljevima, gdje mu se obezbjede igrači za te ciljeve, gdje će imati bolja primanja....to se zove ambicija.
Da nije bio ambiciozan, vjerovatno biste tavorili u sredini tabele i ne bi bilo Evrope ni prošle ni ove sezone.
Milion puta je napisano da nije problem što je otišao, nego način na koji je otišao.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 jun 2022, 16:31

To ti je isto kao kad odeš kupit auto, pa ideš na dogovor s čovjekom a on već priča da je nemaš para i da nećeš moć kupit auto. Ti se pojaviš s kesom punom love, on ti lupa neke havarije od cijene samo da te odbije i da može reć et vidiš nema para, a ti pristaješ na sve to jer imaš lovu. I onda on teška srca, kad vidi da ćeš ti platit šta god izusti, prihvata ponudu iako je pričajući kako ti nemaš para pristao par dana prije na neku drugu ponudu koja je čak i manja. Al nema muda ni poštovanja da ti kaže istinu.

I jbg, nije uspio prvi plan odbijanja tebe na tvoju sramotu (to bi bilo najlakše, ja mu htio prodat al nema papak para), a isto auto si prodao dva puta. I odlučiš da tebe, koji si mu čak nekad prije i valjao u životu, ispali telefonskim pozivom i kaže ti da sve ono što si dogovorio ne vrijedi i da on ne može tebi sad objasnit što to ne vrijedi al eto ne vrijedi.

I šta misliš, je l prodavač papak? A ti mogao kupiti možda i bolje auto, al čekao papka jer eto dobri ste bili pa je red da ga sačekaš :D I
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 jun 2022, 16:47

MortemHz je napisao/la:
29 jun 2022, 08:58
tm01hzne3 je napisao/la:
29 jun 2022, 01:56
Mostarwolf1981 je napisao/la:
28 jun 2022, 22:52
1.Kolo HSK Posušje - FK Velež Mostar (nema reflektora)
2.kolo FK Velež Mostar - FK Igman Konjic (nema reflektora)
3.kolo FK Sloboda Tuzla - FK Velež Mostar (igra se u Banovićima nema reflektora)
4.Kolo FK Velež Mostar - FK Željezničar (vjerovatno bez reflektora)
5.kolo FK Leotar Trebinje - FK Velež Mostar (nema reflektora)

sedmi i osmi mjesec, paklene vrućine.
Svakako od augusta i neće biti nekih primetime termina zbog pretrpanog rasporeda na Areni. Vrlo moguće je da gledamo utakmice i u 11h.
U 7 ujutro na utakmicu :urnebes:
Iz nocnog izlaska direkt na tekmu na after party :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 29 jun 2022, 17:19

29 jun 2022, 16:31
To ti je isto kao kad odeš kupit auto, pa ideš na dogovor s čovjekom a on već priča da je nemaš para i da nećeš moć kupit auto. Ti se pojaviš s kesom punom love, on ti lupa neke havarije od cijene samo da te odbije i da može reć et vidiš nema para, a ti pristaješ na sve to jer imaš lovu. I onda on teška srca, kad vidi da ćeš ti platit šta god izusti, prihvata ponudu iako je pričajući kako ti nemaš para pristao par dana prije na neku drugu ponudu koja je čak i manja. Al nema muda ni poštovanja da ti kaže istinu.

I jbg, nije uspio prvi plan odbijanja tebe na tvoju sramotu (to bi bilo najlakše, ja mu htio prodat al nema papak para), a isto auto si prodao dva puta. I odlučiš da tebe, koji si mu čak nekad prije i valjao u životu, ispali telefonskim pozivom i kaže ti da sve ono što si dogovorio ne vrijedi i da on ne može tebi sad objasnit što to ne vrijedi al eto ne vrijedi.

I šta misliš, je l prodavač papak? A ti mogao kupiti možda i bolje auto, al čekao papka jer eto dobri ste bili pa je red da ga sačekaš :D I
Pusti papka. On je prošlost.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 29 jun 2022, 17:20

kone, šta vam je sa onim golmanom što glavom haman prečku dohvati, je li otišao negdje? znam da je bio u turskoj na probi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 29 jun 2022, 17:29

mnon46 je napisao/la:
29 jun 2022, 17:20
kone, šta vam je sa onim golmanom što glavom haman prečku dohvati, je li otišao negdje? znam da je bio u turskoj na probi.
Mirnes Šito,bio je na probi i zadovoljni su bili u Turskoj sa njim.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 29 jun 2022, 18:21

Bačka Topola vodi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 29 jun 2022, 18:37

rishovski je napisao/la:
29 jun 2022, 18:21
Bačka Topola vodi...
Nemoj to pisati ,ubit ce te divovi.

FuraMe
Kontakt:

Post Postao/la FuraMe » 29 jun 2022, 18:38

JugJugJug je napisao/la:
29 jun 2022, 18:37
rishovski je napisao/la:
Bačka Topola vodi...
Nemoj to pisati ,ubit ce te divovi.
Zašto, prijateljska je?
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.

SARAJEVO SIAMO NOI

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 29 jun 2022, 18:41

FuraMe je napisao/la:
29 jun 2022, 18:38
JugJugJug je napisao/la:
rishovski je napisao/la:
Bačka Topola vodi...
Nemoj to pisati,ubit ce te divovi.
Zašto, prijateljska je?
Pa svake godine isto. Ko vam sta smije reci prije sezone? Isto prosle dupla, titula kup, na kraju ko i mi kokuzi bez evropu. Ko bi reko? Evo opet milioni, dupla,pisanje, Dudic..zato kazem da vam ne kvari mastanje. Ima jos do kraja utakmice.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 jun 2022, 18:43

JugJugJug je napisao/la:
29 jun 2022, 18:41
FuraMe je napisao/la:
JugJugJug je napisao/la:

Zašto, prijateljska je?
Pa svake godine isto. Ko vam sta smije reci prije sezone? Isto prosle dupla, titula kup, na kraju ko i mi kokuzi bez evropu. Ko bi reko? Evo opet milioni, dupla,pisanje, Dudic..zato kazem da vam ne kvari mastanje. Ima jos do kraja utakmice.
Vrlo pametno od tebe. :rol:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 29 jun 2022, 18:43

JugJugJug je napisao/la:
FuraMe je napisao/la:
JugJugJug je napisao/la:

Zašto, prijateljska je?
De jadan dobit ces kakvu bolest koliko se brines o nama
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 29 jun 2022, 18:45

Eno, znao sam...sto me zavali Rishovski.

FuraMe
Kontakt:

Post Postao/la FuraMe » 29 jun 2022, 18:46

JugJugJug je napisao/la:
FuraMe je napisao/la:
JugJugJug je napisao/la:

Zašto, prijateljska je?
Nije da nisi upravu :rol: :rol:

SARAJEVO SIAMO NOI

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 29 jun 2022, 18:48

Na prijateljskim utakmicama se gleda igra a ne rezultat.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 29 jun 2022, 18:49

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
29 jun 2022, 18:48
Na prijateljskim utakmicama se gleda igra a ne rezultat.
A igra nije loša. :)
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Generation74

Post Postao/la Generation74 » 29 jun 2022, 18:54

JugJugJug je napisao/la:
29 jun 2022, 18:45
Eno, znao sam...sto me zavali Rishovski.
Hehe, ma kakvi. Imas moju podrsku. Post ti nije za bataliti :mrgreen:

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 29 jun 2022, 19:00

Ima vas i pitomih. Bice nesto ove sezone od vas. Vec sta vi ocekujete od nas? Moze li sta nas ovaj Amerikanac. Da cujem kako je iz drugog ugla. Nismo ni mi realni. Vec smo skrsili u glavi par miliona.
Zadnja izmjena: JugJugJug, dana/u 29 jun 2022, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.

FuraMe
Kontakt:

Post Postao/la FuraMe » 29 jun 2022, 19:03

JugJugJug je napisao/la:
29 jun 2022, 19:00
Ima vas i pitomih. Bice neato ove sezone od vas. Vec sta vi ocekujete od nas? Moze li sta nas ovaj Amerikanac. Da cujem kako je iz drugog ugla. Nismo ni mi realni. Vec smo skrsili u glavi par miliona.
Samo sabura, istrpit koju sezonu ako amerikanac nije fula i doći će sve na svoje. Na hajr

SARAJEVO SIAMO NOI

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Fudbalmozak2, Hajdeee, Proximic, riki46 i 11 gostiju.