Sergej Jakirovic
Pod bijelim brijegom se uz hibridnu travu radi i umjetna okolo po atletskoj stazi tako da ce to lijepo izgledati vizuelno
Sve preko 5.000 eura plate je za njih skupo kad dovode igraca
Jakirovic prava pozitivna osoba, korektan svaka cast i svaka cast i zrinjskim sto su ga doveli i produzili na jos par godina..
Sto se tice danasnje igre i ovo sto fedja igra i zahtjeva od igraca izaziva opravo ovo da ces bit iz kontriran. I mislim da ce to bit najveca zadaca Fedji kako da te kontre anulira i ako to uspje bicemo prvaci lakse nego sto ocekujemo.
Jer kondiciju i golove i automatizme u totalno presingu se lahko nauce. Takodje ovo izgleda da se puno trci al ako sagledas vecu sliku kilometrazom sigurno da u vrijeme kodre vinka husrefa da se vise trci jer se ekipa nono stop povlaci po 80 metara dok u ovom je sve u neki 40-60 metara, al upravo sto sabonis ( kondicioni trener) rece oni vise gledaju trcanje punim intenzitetom i upravo to oni i rade sto vise kraci sprinteva (takodje gledaju dali se brzina dize smanju je il je ista) i vjerovatno fedja radi toga non stop rotira jer cim vidi pad intenziteta brzine odma odmara igraca..
Mislim da cemo gubit utakmice od ekipa koje budu igrale jako fizicki i dobro obranu jer bez obzira na sve protivnici ce imat svoje sanse protiv nas..
Ovo za odgadjanje utakmica ovih ekipa nam nejde na nogu nikako i mislim da je ovo jos jedan kec iz vicinog rukava da nas usporava u tome da karamo ligu. Jer sledece godine abd kad mi budemo na zrinjom mjestu nece se moci nista odgadjat
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 jun 2022, 07:03, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fenomenalan potez i ovo je razumna cijena za sve navijače, treba pohvaliti kada je nešto dobro. Sad će juli, plate i penzije pa ko god može neka izdvoji, u globalu će biti mnogo jeftinije nego kupovina pojedinačnih ulaznica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa ovo sa popustom je dzaba realno,ako na ove normalne cijene sezonskih imas 50% uštede u odnosu na pojedinacne,onda tek sa ovom akcijom pravo dobro prodjes.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".