OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 16:09
RondoMo je napisao/la: ↑30 jun 2022, 16:03
Sarun je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:12
Pozdrav svima,
Mene zanima dali će dešavanja u zadnje vrijeme podići kvalitet fudbala kod nas?
Mislim na dolaske Lalatovica, Jovica, dolazak Dudića u Sarajevo, Osima u Velež uz Zrinjski, Zelju dali možemo konačno očekivati da se pomjerimo prema naprijed?
Možda da navijači iz svojih klubova kažu nešto vise o trenerima kakav fudbal preferiraju? Intenzitet, mladi igrači?
Hvala
Za titulu će se boriti Zrinjski, Sarajevo i Borac, po meni je Zrinjski i dalje favorit za titulu, onda iza po jačini ide Sarajevo pa Borac, ali radi sudijskog guranja, Borac će završit ispred Sarajeva po mom nekom mišljenju.
Za eventualno Europu kroz kup ili nekim slučajem 3. mjesto Tuzla i Velež, a ovo ostalo manje više sredina tabele. Zona za ispadanje Igman, Sloga i Leotar.
Meni je bas zao igrače Zrinskog. Stvarno ljudi igraju fantastičan fudbal ali igraju samo pred 1,000 - 1,500 ljudi
Na primjer neke utakmice prošle sezone:
Zrinski - Rudar 1,700
Zrinski - Sloboda 1,700
Zrinski - Posušje 1,200
Zrinski - Leotar 1,000
Zrinski - Radnik 1,500
I kao sto već znamo delegati vazda stave 1,000 ekstra pod bb. Protiv Borca bilo 700 ljudi on stavi 2,800. Ovo se nažalost nikada neće popraviti nego sam želio da kažem da mi zao igrača
Hahahahah, smiješan si blago rečeno, al ajde tješi se.
Javi mi idući tjedan koliko bude protiv Sheriffa, pa ćemo se čut. Moj sinko vama je doživljaj ova sezona, vaša najbolja sezona u 30 godina kod nas bi se tretirala kao neuspješna, šta onda? Uhvati se tribina, kako da dođe ljudi kada nema 1000 natkrivenih mjesta? Nemaju apsolutno nikakvi uvjeti, a kada je fino vrijeme skupi se ljudi više nego u vas 2x, sinko moj protiv Slobode na titulu dođe 15k ljudi, nešto što vi ne možete ni u snu.
Al da, zaboravio sam, vi ste giganti, samo ne znam po kojem parametru, nemam se ja šta raspravljat s tobom kralju, podbadaj nekog drugog.