Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nema ovdje povratka Andyu, ovaj danas servira kao kompjuter
Odje se i dalje prati Wimbledon gdje je Casper Ruud treci nosilac. Ej covjek koji ima skor 4-8 na travi sa svoje skoro pune 24 godine. Dje je grohnuo ovaj tenis, ovo bi Endi Rodik samaro samo tako.Auger Aliassime kao zna igrat na travi i hop 
Pocasni mention i za Emmu Raducanu koja je izgleda naumila da postane teniski Dele Alli.
Pocasni mention i za Emmu Raducanu koja je izgleda naumila da postane teniski Dele Alli.
Ma ovogodisnji wimbldon je obicna qarina od turnira, eventualno finale Novak vs Nadal bi eto malo diglo euforiju jer je direktan okrsaj za GOAT status, a realno konkurencija im je smjesna i sve osim tog finala je propast
Carlitos nije smjesna konkurencija,taman ima vremena da digne igru do 1/4 finala 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa sreca bar da ih nema ko pobijedit pa da se bar taj mec na kraju gleda
- Felixians4
- Kontakt:
Neće biti Sinner-Murrray,no hoće SinnervsIsner. Sijevat će.
biće ko i uvijek, tresla se brda rodio se... slijedeći slam za jednoga iz Big3
i tako će nažalost biti dok svatrojica ne odu u penziju, tj nole i rafa, roger je već u penziji
i tako će nažalost biti dok svatrojica ne odu u penziju, tj nole i rafa, roger je već u penziji
- akisarajevo92
- Kontakt:
20/20 poeni na svoj servisakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:54pet gemova 13 minuta
toliko traje neki servis gem kod Nadala
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kad Kyrgios ovako igra nitko mu nije ravan na travi, sve bi mogao ugroziti. Problem je što rijetko je na ovoj razini
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Motivacija je kod njega u pitanju i sigurno je neće nedostajati protiv Tsitsipasa u narednoj rundi, mogao bi on daleko ovdje otici, ne bih se ni malo iznenadio da ode do SF.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
agut slijedeći covid pacijent

Stvarno kad se pogleda ova konkurencija stvarno bi ogromno iznenadjenje bilo da Novak ne dodje do finala, hajde eventualno to 1/4 sa Alcarazom koji ako se malo navikne do tada na travu mozda moze neki otpor pruziti ali svejedno mislim da vise od seta ne moze pa makar
Dok kod Rafe dole opet ima par igraca koji su ga u stanju pobjediti na ovoj podlozi, Kyrgios i recimo Shapovalov(ako ne ispane danas)
Kyrgios vs Tsitsipas je derbi trece runde na Wimbldonu
-
samosarajvo
- Kontakt:
Los Rafa zasad, 3 gema zaredom nema BH uopste, samo slajs,a ciste pozicije...
Losije nego prvo kolo, a ne smije biti tako. .
Ne znam jel samo ritam ili. ..
Losije nego prvo kolo, a ne smije biti tako. .
Ne znam jel samo ritam ili. ..
Jel to Matteo trebao biti u ovom dijelu pa ovoliko kmecis?ronaldo99 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 17:55
Stvarno kad se pogleda ova konkurencija stvarno bi ogromno iznenadjenje bilo da Novak ne dodje do finala, hajde eventualno to 1/4 sa Alcarazom koji ako se malo navikne do tada na travu mozda moze neki otpor pruziti ali svejedno mislim da vise od seta ne moze pa makar
Dok kod Rafe dole opet ima par igraca koji su ga u stanju pobjediti na ovoj podlozi, Kyrgios i recimo Shapovalov(ako ne ispane danas)
Kyrgios vs Tsitsipas je derbi trece runde na Wimbldonu
Carlitos je opasniji od Kyrgiosa i Shapovalova.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Shapovalov se bruka od pocetka turnira, on ce biti opasnost ali za sebe, mogoce vec izleti danas od Nakashime
⚽FK Garaže⚽
Ne Matteo je bio donji dio zrijeba, i on i Cilic, samim tim vidis koliko je donji dio zrijeba bio tezi od gornjegJustin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 18:04Jel to Matteo trebao biti u ovom dijelu pa ovoliko kmecis?ronaldo99 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 17:55
Kyrgios vs Tsitsipas je derbi trece runde na Wimbldonu![]()
Carlitos je opasniji od Kyrgiosa i Shapovalova.
Steta je za ovako veliki turnir ovo sto su uradili sa zabranama za Ruse, ipak Medo, Rublev pa i Karen bi itekako imali sta reci na ovome turniru
taylor fritz uzima

Visko brza ko i kolege mu s Arene
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.