joker90 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:55Napravit cu trans:
I kad gubimo i kad ligom haramo,
Mi smo na istoku da bogaramo.

Pohvale i pozdravi za Psovace sa Istoka !!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:55Napravit cu trans:
I kad gubimo i kad ligom haramo,
Mi smo na istoku da bogaramo.
Nece to bas biti prve 3 domace (jos sam izuzeo Tuzlu prvo kolo ako se odgodi)
I to u najboljem slucaju ,to jest kad bi sutra poceli kopat a od tog nema ništa.JavierBosnia je napisao/la: ↑30 jun 2022, 18:42Nece to bas biti prve 3 domace (jos sam izuzeo Tuzlu prvo kolo ako se odgodi)
Ako se ne odgodi to je sigurno 4-5 utakmica, jer je rok za radove 2 mjeseca
Na Kosevo bi mogli tek 10 septembra protiv Sirokog
Ma brate sto se tice uslova i toga da poguramo celik, ja sam 100% za, ali valja dolazit iz sarajeva u vakat kad je gorivo skoro 4 marke, jos ako budu neki divlji termini utakmica..prisonbreak je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:43Samo u Zenicu, da Celik koju marku zaradi
A bilo bi i Zenicana velik broj koji bi dosli gledati.
Bujrum![]()
Sto opet cekati, moglo se sad vec pola posla zavrsiti da se krenulo krajem maja raditi.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:27najbolje bi bilo da se saceka kraj lige pa onda kopaj 3 mjeseca
Druze gorivo haman 4 KM.Ja prvi ne mogu dati 50-60 KM da bi pokrio gorivo i isao nas gledati protiv Sloge i Posusja u nekom usranom terminu od 14:30-17:00.To sam mogao bez problema sa 20-25 godina kad mi je Sarajevo bio jedini trosak pa svaki vikend u Orasje,Posusje,Banovice,Zenicu itd.Sjecam se jednom ne znam jel bi Orasje ili Bihac utakmicu stavili u 1 hahahah
Stadion nam je placati pa kome bilo. Ovako na grbavici imas sigurnih mozda 5.000 navijaca, a u Zenici sumnjam da bi vise od 500 doslo
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, SamoDaKazeem i 125 gostiju.