Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne treba nam ni u ludilu
Sto da ne, mi uopste nemamo krila u rezervi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Strasno
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Borussia Dortmund have named their price if they are to part ways with Jude Bellingham this summer, according to BILD, with the Bundesliga side eyeing £103 million for the young England star's transfer.
Cekat ce se 2023 da ga city pokupi
Mi u iducu sezonu ulazimo s nikad jacim keitom i jonesom a tu je i ox kao novo pojacanje u veznom redu nakon sto je proslu sezonu odradio na 9ici
Cekat ce se 2023 da ga city pokupi

Mi u iducu sezonu ulazimo s nikad jacim keitom i jonesom a tu je i ox kao novo pojacanje u veznom redu nakon sto je proslu sezonu odradio na 9ici

-
- Kontakt:
treba malo i odmoriti od utakmica zato vas dragi moji redsici pozivam na rostilj i druzenje pisite ko sta hoce da jede i pije

Ne zagadjuj nam svetu temu

Cuj 103mTorres_9 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 00:47Borussia Dortmund have named their price if they are to part ways with Jude Bellingham this summer, according to BILD, with the Bundesliga side eyeing £103 million for the young England star's transfer.
Cekat ce se 2023 da ga city pokupi![]()
Mi u iducu sezonu ulazimo s nikad jacim keitom i jonesom a tu je i ox kao novo pojacanje u veznom redu nakon sto je proslu sezonu odradio na 9ici![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
šta ako smo socijalno anksiozni
Taman vidim novi post na temi, kontam neka vijest za transfere, kad ono ovaj zove na rostilj svaka 3 sata.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Još samo ti vjeruješ u dolazak još nekog igrača

Što se tiče glasanja za igrače, mislim da je najbolje da ostane isti sistem, sa tim da bih u slučaju poraza dopustio i davanje jednog negativnog boda (ili više njih ako je želja naroda) nekom igrače po volji.
Naravno, otvoren sam za sve prijedloge, sugestije i kritike.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fkt los troll sramoti pravog dachu treba ga prijavit za lazno predstavljanje
Ma najbolje tako
Ma ide Bellingham za 103 miliona funtiOtelo je napisao/la: ↑30 jun 2022, 14:48Još samo ti vjeruješ u dolazak još nekog igrača![]()
Što se tiče glasanja za igrače, mislim da je najbolje da ostane isti sistem, sa tim da bih u slučaju poraza dopustio i davanje jednog negativnog boda (ili više njih ako je želja naroda) nekom igrače po volji.
Naravno, otvoren sam za sve prijedloge, sugestije i kritike.

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Ma glumi dachu

Neka je ovo varanje propalo.
Sta se ovo s Rabiotom povezujemo, fuj.
Ma nema od tog nista, pogotov da dajemo Firmina za njega
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.