Fan shop FK Željezničar je u saradnji sa Saray Store otvorio novi objekat u starom dijelu Sarajeva.
U ovom objektu navijači Željezničara i brojni turisti će moći pronaći zvanične artikle FK Željezničar.
Radno vrijeme ovog Fan Shopa u ulici Bravadžiluk je od 9:00 do 18:00 sati (u budućem periodu i duže).
Ako se ovo zove Fan Shop jednog sportskog kluba onda neznam stvarno.
Gift shop(kako i stoji na portalu) u kojem mozes kupiti "svašta" da neko naziva klupskim fan shopom,ubleha level Ceric.
A vidis da su nazor navukli uglove i islikali jedan kutak radnje, vamo u drugom sve bordo stvari
E svašta,Fan Shop Dok je ovaca bit ce i vune.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Fan shop FK Željezničar je u saradnji sa Saray Store otvorio novi objekat u starom dijelu Sarajeva.
Ovi forumski Pitari su stvarno klocevi
Znaci mi imamo svoj fan shop koji se nalazi na nasem stadionu koji je u saradnji sa ovim Saray Store otvorio novi objekat
Ja stvarno ne znam kako oni rezonuju da smo mi otvorili fan shop na Bascarsiji
Znaci mi imamo svoj fan shop koji se nalazi na nasem stadionu koji je u saradnji sa ovim Saray Store otvorio novi objekat
Kakve budale
Pa ovo je nevjerojatno
To ti je brate standard kod nas. Ljudi znaju čitati, znaju i pisati, ali slabo iko išta konta.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kakve budale
Pa ovo je nevjerojatno
Kljucna rijec, pitari. Sve ti je jasno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kakve budale
Pa ovo je nevjerojatno
Kljucna rijec, pitari. Sve ti je jasno.
ma 100x ispricana prica, na silu wannabe carsija je njihova a svi sa kobilja glave, blagovaca, hotonja i ugljesica
Kakve budale
Pa ovo je nevjerojatno
Ko je bolan otvorio novi objekat , ovi ljudi rade vec 2 godine ondje, sada su vam dali policu da stavite rekvizite vi rekli otvorili fan shop
Ovo je u nivou otvaranja trotoara ispred predsjednistva.
Zapravo, vi ste u vec postojecem Gift shopu otvorili JEDNU POLICU.
I sta je problem to. I to je neki poslovni potez. Smijesan i mizeran, ali ipak poslovni potez. I to je ok.
Ovo je u nivou otvaranja trotoara ispred predsjednistva.
Zapravo, vi ste u vec postojecem Gift shopu otvorili JEDNU POLICU.
I sta je problem to. I to je neki poslovni potez. Smijesan i mizeran, ali ipak poslovni potez. I to je ok.
Najava kako ce poslovni potezi izgledati s novim vlasnikom, i slika i prilika "strateskog partnerstva". Nakosi sliku da izgleda nesto revolucionarno, a u pozadini druga prica