Ova tribina prima samo 2000
I to u 2019.Sa stolicama sad vjerovatno jos manje
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ova tribina prima samo 2000
Mislim da bi to bilo najbolje.Ili to ili napravit dogovor sa nekim manjim klubom iz Sarajeva da im saljemo redovno igrace.Kao npr.Zvezda-Graficar,Partizan-Teleoptik,ili Dinamo-Lokomotiva
Ja mislim da je sa stolicama sad 1800 kapacitetNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jul 2022, 09:12Ova tribina prima samo 2000
I to u 2019.Sa stolicama sad vjerovatno jos manje
Nista dogovori, samo ovo. Zato sto ces u tom klubu ti sve upravljati, postavljati trenere, znace se ko sta radi i igraci ce se razvijati kako tebi odgovara. Moglo bi se igrati u butmiru na dobrom terenu, a ne da skače po nekim njivama svaku utakmicu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jul 2022, 09:41Mislim da bi to bilo najbolje.Ili to ili napravit dogovor sa nekim manjim klubom iz Sarajeva da im saljemo redovno igrace.Kao npr.Zvezda-Graficar,Partizan-Teleoptik,ili Dinamo-Lokomotiva
Lakše je igrati u Hadžićima,nije daleko, ne treba nikakvih privremenih rješenja(radova), a igra se na njemu federalna, cak ima i reflektore.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2022, 23:00Može i to, ma da trebali bi uskoro biti radovi u Butmiru![]()
na desnoj mi je grb voljenog kluba,tako da uvijek na desnoj ustajem
Ma govorim za rekonstrukciju kampa, to je u planu, bit ce aBd u ubuducem periodu i zvanični plan izgradnje nekih stvari po Butmiru, trebalo bi biti bas dobro.Jadnimi je napisao/la: ↑01 jul 2022, 10:41Lakše je igrati u Hadžićima,nije daleko, ne treba nikakvih privremenih rješenja(radova), a igra se na njemu federalna, cak ima i reflektore.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2022, 23:00Može i to, ma da trebali bi uskoro biti radovi u Butmiru![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], misstianopenaldo, OzmoodPinglewood, robertkosar, TheTruth34, zagorski i 52 gosta.