Edin Džeko
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
- Goalgetter
- Kontakt:
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Kakav mu je ovo menadžer, šta je sa Irfanom?Naime, Džekin menadžer Alessandro Lucci je ponudio zanimljivu zamjenu igrača u koju bi bio uključen i kapiten Zmajeva, ali je uslijedio ekspresan odgovor
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Prvi i glavni razlog zašto nije završio u Bayernu kad je trebao prije 10 godina je Irfan.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑30 jun 2022, 22:49Eh, imao bi duplo bolju karijeru. Možda ne bi ni imao karijeru.
Jel' ga kao starca u Inter odveo Irfan?! Nije li to u najmanju ruku čudno?!
Zašto igrači inače mijenjaju menadžere?!
(Inace, nisam znao za ovo pravilo sto wanda spominje)
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Mislim, ne branim Irfana, Boze sacuvaj, ali ne moze se posmatrati samo karijera nakon Wolfsburga kad se daje ocjena menadzerovog ucinka.
Nismo se razumjeli.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jul 2022, 11:51A da li bi uopste otisao iz Zeljeznicara bez Irfana i Pliseka?
Mislim, ne branim Irfana, Boze sacuvaj, ali ne moze se posmatrati samo karijera nakon Wolfsburga kad se daje ocjena menadzerovog ucinka.
Naravno da je Irfan imao svoju ulogu.
Kao sto je Dzeko u nekom trenutku prevazišao Željezničar, Teplice, Wolfsburg i išao naprijed u karijeri, isto tako je trebao ići naprijed i s menadžerima. Očito da Irfan nije mogao pratiti (doprinijeti) daljnji Edinov napredak, uspjeh.
Hvala Željo, Teplice, Wolfsburg sto ste doprinijeli mom usponu ali ja idem dalje. Hvala Irfane sto si doprinio mom usponu ali ja idem dalje. Valjda se sad razumijemo.
Naravno, ne možemo znati, ali ja vjerujem da bi s drugim, pa i trenutnim menadžerom Edin imao bolji CV.
Imamo svjez primjer Ahmedhodzica...ako se nešto ubrzo drastično ne promijeni, on treba prvom prilikom sutnuti svog menadžera.
Evo kao navijac Sarajeva jos uvijek nemam pojma kako Sabanovic završi u Angersu (ako Bog da da uspije)...eh to se traži. Da Edin završi u Bayernu a ne u Romi...u Interu a ne u Romi i sl.
- Shategabri
- Kontakt:
No dobro, očito Inzagi ne vidi tako i radije će ostaviti Correu nego Edina ponajprije zbog godina.
Iako je ovaj Correa ništa, lik non stop povrijeđen.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, ajdekuci, alemsa, AlphonseKauders, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, Anpa, antibot, Appollon, aqarius, ArtemisFowl, ASD, AshburtonG, Atlanta, atomac123, b00t, BarbareZeljin, bavarian_bk, bavariapivo, BelajBoy, BIHpatriota, Bojudaosinebu, boki86, Bosanac90, Bosnjo22, brig, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, delko, Denal, denza, Drum, dzemil, eaglebvb09, Elddar, ELDIABLO20, emir79, Enigmaa, enobarca, Frankie, Fudo, Goalgetter, Godfather, Google [Bot], Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, grbavicka1921, HariTz, harko35, Helsinki, Imamkarbarum, invincible1921, JoeBleck, JohannWolfgang, johntravolta123, Jurica95, karajlo, Kaunas, KockarVicin007, komax, Kylian, labostarmomosa, lakilone, LeCoq, LenyYoro15, MacArsla, maho_sa, Markinhio, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Marsal, meho-medo, mercurial, Micron, miguelramos, MikiPirs, Mocvara1991, MrAmarOsim, Muumii, Nakata, napapijri1987, nebeskasila, Nebeski, nerkolfc, NKZ199207, Obdunsmen, omanovski, PeppermintSA, Rauber33, RaZuti, Rio12345, rishovski, rossonero85, rukometubih23, Rule_hz, s4mke, safun79, Scholl, Shevko, SHZ82, Soba, soxx, SSj4, Sveti, TefalTava, TofiTofita, tutankamon1905, Uprava, Venom, VensanKasel, Xaniesta, zemuntrg, ZmajTuzla i 846 gostiju.