Role samo 1.9 ili 1.6 TDI, sedamneske felne,folije od Kike iz starog Ilijaša, naspi za cvaju i pun gas.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jul 2022, 17:10Ne zaostaju po toj statistici ni vozači Audija A3.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 17:08Je.bo majku ovi likovi sto voze BMW to su tacno posebni mentalni sklopovi. To su tipični seljacina tipovi.Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2022, 11:03
Kreten s Dobrinje koji se već zabio motorom i ostao invalid, al to ga nije spriječilo da godinama poslije teroriše prije svega građane Sarajeva utrkama po gradu.
Ovakvima ne treba ni vozačka, a uvijek se nađe na nekog registrovati vozilo.
Kazne kad im se pišu smiju se drotovima u brk, jer ih svakako ne plaćaju.
Živi levat Fast&Furious u stvarnom životu i libo ga q.
Ne poželim nikom smrt ili bilo što loše, al šteta što je preživio.
Čim stane na noge opet će za volan i dok nekog ne unesreći i njega neko ne ubije, nema druge.
To u glavi umjesto mozga ima benzin.
Tip inače ništa konkretno ne radi, uglavnom je sve neka muljaža, prevare, i ovog BMW-a je vjerovatno nekom prevarom zbavio.
Kad mi se neko priblizi na pola metra u vožnji, ne moram ni gledati kakva je marka auta iza mene 99% je BMW.
Sad ce priča nisu svi isti. Znam, da nisu al 9/10 su iskompleksirane seljacine.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- feniksptica
- Kontakt:
Tesko u ovaj vakat nasut za cvaju i pun gas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- bavariapivo
- Kontakt:
Pa možeš, ali kraće traje
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jel istina da je osudjivan zbog spolnih odnosa sa maloljetnicama?bombaysaphire je napisao/la: ↑01 jul 2022, 11:11Napiši da je Veki , šta fali .Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2022, 11:03Kreten s Dobrinje koji se već zabio motorom i ostao invalid, al to ga nije spriječilo da godinama poslije teroriše prije svega građane Sarajeva utrkama po gradu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2022, 01:15https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /220630147
![]()
Čim stane na noge opet će za volan i dok nekog ne unesreći i njega neko ne ubije, nema druge.
Tip inače ništa konkretno ne radi, uglavnom je sve neka muljaža, prevare, i ovog BMW-a je vjerovatno nekom prevarom zbavio.
Ja mu želim smrt , da bog da poginuo .
Još jedan primjer kako je država "nemoćna" .
Don't believe the hype.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Iskreno i ja sam neki dan kada je @Shategabri objavio prvi put čuo za tu informaciju ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 12:16Jel istina da je osudjivan zbog spolnih odnosa sa maloljetnicama?bombaysaphire je napisao/la: ↑01 jul 2022, 11:11Napiši da je Veki , šta fali .Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2022, 11:03
Kreten s Dobrinje koji se već zabio motorom i ostao invalid, al to ga nije spriječilo da godinama poslije teroriše prije svega građane Sarajeva utrkama po gradu.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
naletih na desetine ovakvih komentara pa pitambombaysaphire je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:00Iskreno i ja sam neki dan kada je @Shategabri objavio prvi put čuo za tu informaciju ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 12:16Jel istina da je osudjivan zbog spolnih odnosa sa maloljetnicama?bombaysaphire je napisao/la: ↑01 jul 2022, 11:11
Napiši da je Veki , šta fali .
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Kakav debil ... Ja ga znam iz viđenja po tome divljanju , ima mala slastičarna na Dobrinji Desert i odmah pored on tu "radi" auta i ima naku malu nargilhanu , malo je reći da je odvratan ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:15naletih na desetine ovakvih komentara pa pitambombaysaphire je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:00Iskreno i ja sam neki dan kada je @Shategabri objavio prvi put čuo za tu informaciju ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 12:16
Jel istina da je osudjivan zbog spolnih odnosa sa maloljetnicama?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Jel ko koristio ivaj binbin, živo me interesuje koliko je iznajmljivanje onih qraca
- BosniaBoston
- Kontakt:
Iz pouzdanih izvora znam da je prava stvar

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa ima li neki vlasnik nargila bara a da se ne dovodi u neku mutnu vezu sa maloljetnicamabombaysaphire je napisao/la: ↑02 jul 2022, 14:55Kakav debil ... Ja ga znam iz viđenja po tome divljanju , ima mala slastičarna na Dobrinji Desert i odmah pored on tu "radi" auta i ima naku malu nargilhanu , malo je reći da je odvratan ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:15naletih na desetine ovakvih komentara pa pitambombaysaphire je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:00
Iskreno i ja sam neki dan kada je @Shategabri objavio prvi put čuo za tu informaciju ...

Don't believe the hype.
25 feninga po minuti, nema naknade za start/otkljucavanje kao kod onih zutih, beebee ako se ne varam
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- AshburtonG
- Kontakt:
Zar punoljetne djevojke ulaze u nargila barove?akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 16:40pa ima li neki vlasnik nargila bara a da se ne dovodi u neku mutnu vezu sa maloljetnicamabombaysaphire je napisao/la: ↑02 jul 2022, 14:55Kakav debil ... Ja ga znam iz viđenja po tome divljanju , ima mala slastičarna na Dobrinji Desert i odmah pored on tu "radi" auta i ima naku malu nargilhanu , malo je reći da je odvratan ...![]()
https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /220702111 
Ovdje se na 07:00 se isto vidi jedna akcija spašavanja od dotičnog

Ovdje se na 07:00 se isto vidi jedna akcija spašavanja od dotičnog

100% sportski i krajnje opušten potpis
- OldFashioned
- Kontakt:
I'm not a cat

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Samo jednu rasu nije dopusteno ismijavati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trgovinska razmjena Srbije za period januar - maj ove godine po glavnim partnerima. Zanimljivo glede izvoza, Rusija nije ni u top 10.Spoljnotrgovinska robna razmena bila je najveća sa zemljama sa kojima Srbija ima potpisane sporazume o slobodnoj trgovini. Zemlje članice Evropske unije čine 59 odsto ukupne razmene. Glavni spoljnotrgovinski partneri Srbije u izvozu su bili Nemačka, Italija, BiH, Mađarska i Kina, a u uvozu Kina, Nemačka, Mađarska, Rusija i Italija.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.