FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

Objektivac1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Objektivac1946 » 02 jul 2022, 10:42

Zna li se koja tribina će biti otvorena za GOŠK?
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 jul 2022, 11:14

MortemHz je napisao/la:
02 jul 2022, 08:15
Samozdravlje je napisao/la:
02 jul 2022, 08:12
Moze li se danas kupiti godisnja i od koliko sati pocinje radno vrijeme, ako moze ? Prvenstveno kad pocinje, a moze i do kolko rade ? Hvala.

OBZIROM DA JE SUBOTA.
Može se kupiti, subotom rade od 9 do 20h.
Hvala, uvijek si dostupan :clap:
U 9:20 , godisnja+clanska.
Sretnem kolegu(penzioner) iz Energoinvesta(stari pitar) mislim da smo u top10 po godinama sa godisnjom.Takodje mislim da sam u top3 sa clanskom iz 1974g. Hvala jos jednom.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 jul 2022, 11:34

Antikloc je napisao/la:
02 jul 2022, 05:56
U vezi cijena ulaznica i sezonskih ,hocu da kazem samo ovo : STOP SADAKISANJU I SOCIJALI !!
Ne postoji nista sto je vise fuj i sto je stetnije za ljude i drustvo.
Hocemo evropski klub,evropske igrace,evropske rezultate,pa logicno je da trebaju biti i evropske cijene.
Ja licno zelim da gledam fudbalere,prave fudbalere,znalce ,koji naravno kostaju,zelim da gledam uspjehe i pobjede i jasno mi je da ne moze dzaba,kao ni nista drugo u zivotu i nemam problema da to platim.
U gradu nema nijednog eventa sa cijenom ispod 20 -ak KM a pojedini bi htjeli da fudbal,vrhunski fudbal bude 4-5 KM i da se jos zale kako je skupo.
Vidim neko je stavljao cijene sezonskih Zvezde. No,oni nisu mjerodavni s nama. Oni su oduvijek od 45-e imali najjeftinije ulaznice,daleko najjeftinije. Nisu se bez razloga zvali cigani :mrgreen: Kad bi prije rata otisli u BG,bili bi shokirani kako su im ulaznice jeftine,duplo u odnosu na nas. Ali to je zato sto su uvijek isli na masovnost. Za njih navijaju svi od Beca do Istambula,pa je to i logicno,dok nasa navijacka baza je bazirana samo na jedan grad. Tako da mi trebamo ici na elitizam. Trebamo imati daleko najskuplje karte u BiH i medju najskupljim u ex yu. To bi imalo pozitivan rezultat na posjetu,jer tek kad bi ulaznice bile skuplje,kad to ne bi bila najjeftinija zabava,odlazenje na Kosevo bi postalo in.Odlazak na Kosevo bi postalo nesto s cim se hvalis pred prijateljima,pred porodicom,po drustvenim mrezama a ne samo jeftina zabava dokonih klosara.
U svakom slucaju podrska Mirvicu ( i njegovim zenama ) :mrgreen:
@bordopoeta ? :urnebes:
Ima smisla, ali si preagresivno poceo post. Zadnji put kad sam uzima godisnju(prije 2 god ?), da bi je kupio morao si kupiti i clansku.
Dakle bilo 90+20=110KM. Ono jeste bio poust za penzionere, bilo je i prosle godine, ali sam apstinirao iz meni znanih razloga.
Ovo sad je nesto drugo i ide u smjeru stavljanja Kluba na dobre temelje. Takodje mislim da ce biti popust pri kupovanju pojedinacnih ulaznica za clanove, kad krene prvenstvo(ovo je samo moja procjena, bez ikakvih informacija).
Sto se tice ove "socijale", onaj ko ne moze izdvojiti 40 ili 96 KM, tesko ce i 65 KM izdvojiti(koliko je bio Zapad sa popustom 50%). Mislim da je i Sjever prosle sezone bio mozda 25-30 KM, jer da bi kupio godisnju, morao si biti clan.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 02 jul 2022, 11:48

02 jul 2022, 11:14
MortemHz je napisao/la:
02 jul 2022, 08:12
Moze li se danas kupiti godisnja i od koliko sati pocinje radno vrijeme, ako moze ? Prvenstveno kad pocinje, a moze i do kolko rade ? Hvala.

OBZIROM DA JE SUBOTA.
Sretnem kolegu(penzioner) iz Energoinvesta(stari pitar) mislim da smo u top10 po godinama sa godisnjom.Takodje mislim da sam u top3 sa clanskom iz 1974g. Hvala jos jednom.
Ovakve stvari je prelijepo za vidjeti :ljepota: Masovni respekt :tokralju:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jul 2022, 11:55

Objektivac1946 je napisao/la:
02 jul 2022, 11:48
02 jul 2022, 11:14
MortemHz je napisao/la:

Ovakve stvari je prelijepo za vidjeti :ljepota: Masovni respekt :tokralju:
Svaka cast penzioner , ne kuka covjek.
Veliki respekt za tebe ljudino.

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 02 jul 2022, 12:03

Ako Heba ode u Igman, od ovih "staraca" ostaju jos Oremus i Secerovic - zna li neko dokle smo dosli sa njima?

Vicko Sevelj, Kenan Dervisagic i Hamza Besic su pod ugovorom, a ne racuna se na njih u ovoj sezoni - ide li posudba ili raskid?

Armin Imamovic na Tm ima ugovor do 2023, dok se u medijima pise da mu je istekao, slicno kao i Haris Konjalic - sta je s njima?

Plus dva 03 akademca koja su izasla a nisu u planovima FD - Viteskic, Jovasevic - posudbe?

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 02 jul 2022, 12:06

bordobijeli4 je napisao/la:
02 jul 2022, 12:03
Ako Heba ode u Igman, od ovih "staraca" ostaju jos Oremus i Secerovic - zna li neko dokle smo dosli sa njima?

Vicko Sevelj, Kenan Dervisagic i Hamza Besic su pod ugovorom, a ne racuna se na njih u ovoj sezoni - ide li posudba ili raskid?

Armin Imamovic na Tm ima ugovor do 2023, dok se u medijima pise da mu je istekao, slicno kao i Haris Konjalic - sta je s njima?

Plus dva 03 akademca koja su izasla a nisu u planovima FD - Viteskic, Jovasevic - posudbe?
Koliko znam, Ševelj je tražio raskid nakon utakmice sa Iskrom

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 jul 2022, 12:11

Sevelj hoce nazad kod Basica. Imamovic ima ugovor do 2023. Konjalic nije vise nas igrac njega sam juce prijavo da se skine sa nase stranice.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 02 jul 2022, 12:17

Antikloc je napisao/la:
U vezi cijena ulaznica i sezonskih ,hocu da kazem samo ovo : STOP SADAKISANJU I SOCIJALI !!
Hocemo evropski klub,evropske igrace,evropske rezultate,pa logicno je da trebaju biti i evropske cijene.
Ja licno zelim da gledam fudbalere,prave fudbalere,znalce ,koji naravno kostaju,zelim da gledam uspjehe i pobjede i jasno mi je da ne moze dzaba,kao ni nista drugo u zivotu i nemam problema da to platim.
U gradu nema nijednog eventa sa cijenom ispod 20 -ak KM a pojedini bi htjeli da fudbal,vrhunski fudbal bude 4-5 KM i da se jos zale kako je skupo.
Vidim neko je stavljao cijene sezonskih Zvezde. No,oni nisu mjerodavni s nama. Oni su oduvijek od 45-e imali najjeftinije ulaznice,daleko najjeftinije. Nisu se bez razloga zvali cigani :mrgreen: Kad bi prije rata otisli u BG,bili bi shokirani kako su im ulaznice jeftine,duplo u odnosu na nas. Ali to je zato sto su uvijek isli na masovnost. Za njih navijaju svi od Beca do Istambula,pa je to i logicno,dok nasa navijacka baza je bazirana samo na jedan grad. Tako da mi trebamo ici na elitizam. Trebamo imati daleko najskuplje karte u BiH i medju najskupljim u ex yu. To bi imalo pozitivan rezultat na posjetu,jer tek kad bi ulaznice bile skuplje,kad to ne bi bila najjeftinija zabava,odlazenje na Kosevo bi postalo in.Odlazak na Kosevo bi postalo nesto s cim se hvalis pred prijateljima,pred porodicom,po drustvenim mrezama a ne samo jeftina zabava dokonih klosara.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :pray: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 02 jul 2022, 12:44

Rule_hz je napisao/la:
02 jul 2022, 00:08
sanco2200 je napisao/la:
02 jul 2022, 00:02
Kada je utakmica sa celjem

5tog
kada legnu penzije

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 jul 2022, 13:08

Zukanovic je napisao/la:
02 jul 2022, 12:11
Sevelj hoce nazad kod Basica. Imamovic ima ugovor do 2023. Konjalic nije vise nas igrac njega sam juce prijavo da se skine sa nase stranice.
Aldin Mesic isto nas napustio
Vjerovatno ide raskid i sa ostalim(Dervisagic,Imamovic,Besic)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 02 jul 2022, 13:12

Al koliko su igrači Dupovac i Hebibovic da ne mogu naci klub eto prvi ode u Igman al da i malo su dobri sigurno bi otisli kod Sisoje ili Zrinski ovako Igman im je plafon

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 jul 2022, 13:14

donDondon je napisao/la:
02 jul 2022, 08:35
Antikloc je napisao/la:
jeko ovaj ,de mu pokazite tabelu iz prosle sezone nek se nosi i on i evropske cijene i evropski sistemi
:rol: :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 jul 2022, 13:21

Antikloc je napisao/la:
U ovom ima istine, citao sam novine prije 7-8 godina negdje neki fakultet u americi (srednje kvalitete) odlucio da podigne broj ucenika. Odkucili su da smanje godisnju cjenu fakulteta i da time privuku vise ucenika, medjutim oni su poceli gubit masovno ucenike, i nisu cak znali sta da rade i zaposle nekog tipa koji je dosao na ideju da podignu cjenu godisnju da bude veca za 15 k $ nego je prvobitno bila prije snizavanja. Kad se to desilo broj ucenika se poveca za 25% vise nego je bilo kad su razmatrali da povecaju broj studenata..

Ovi sto govore kako ce on objasnit svoim haverima sto su se uclanili da nece bit popusta na clansku jednostavo prvo imace 50% popusta 10 dana i takodje mozes navest kvalitet koji gledas i cjene u kompletu su skocile..

Princimp treba da bude FK SARAJEVO sto bolji klub i sto vise samoodrziv i nije bitno sta trebamo uradit i dalicemo uspjet al treba da nam je to cilj

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 jul 2022, 13:49

donDondon je napisao/la:
02 jul 2022, 08:42
Pitar6785 je napisao/la:
02 jul 2022, 00:52
Nek Sarajevo bude 5x uzastopno prvak, al da se svake godine ekipe pojacavaju ovako kao ove god plus da nk g o v n o sa grbavice dobije ovog vehabiju ko vlasnika da sisoje kupi slobodu ili pocne da ulaze ogromnu lovu u kita city da covic digne moc zrinjskog sa 10 na 20K km za plate mjescno isto vazi dodiga za borac, da velezovi vlasnici musija i onaj hasic (cuo sam da su fino bogati) istresu torbu love, svake godine ce FK SARAJEVO imati vise i vise ljudi na kosevu..takodje ako bi zrinjski zeljo borac radili dobre stvari u evropi to bi jos veca loziona bila.

Evo sad kad se postavi hibridpodloga, var kad naprave stadioni prava mjesta za vise kamera ne ko unas snimak koda je kamera na humu zeljo ima mjesto za jednu kameru to Je smjesno i dosta utjece na ne kvalitet koji imamo. Snimak sa 7-8 kamera sa dronom to nije skupo to nije nesto sto arena sk i takve sportske televizije nemaju samo treba dobre volje..

Pogledaj strunfove pogledaj red army pa i ultrase imali su finu posjetu a realno tenke rezultate (osim zrinjskog) mi smo imali ispod prosjecno i najvise smo podbacili a i rezuktat je citavu sezonu uzasan

8000 hiljada po utakmici u SARAJEVU MOSTARU BANJA LUCI

6000 utakmice u tuzli

Ako se vrati celik 10 k

Sigurno sa boljim terenima marketingom snimci sa vise kamera kvalitetne analize posteno sudjenje (var) stabilni klubovi na vrijeme plate igracima od 10 do 30 k km mjesecno bi tonijelo i vecu posjetu nego sam gore napisao..

Znam da ce kritikovat plate od 10 do 30 k km al fudbal nije jeftina igracka i te pare evo recimo mi trosimo ove godine i vidjecete da ce vidjet kvalitet i u domacem i euro takmicenju i sledece godine sigurno smo u grupi nekog euro takmicenja..
jel moguce da pisete ovakve stvari,pa imal ovdje realnog covjeka Allah vas uputio,jel znate vi gdje zivite,nece neki klub vidjeti grupne faze dok god se ne uvede da svaka drzava mora imati nekog u grupnoj fazi evropskog takmicenja
Nek Dudic ove igrace uigra i Mirvic ispostuje plate i da ne proda vise od 2 igraca prije evrope i da dovede jos 2-3 dobra igraca na pravi mjesto mi mozemo bez velikih problema upast u grupnu fazu konferencija..

Pa kad smo izbacili genke pa cluj pa celtik tad da je bila konferencija mi tad igrali grupi u tom takmicenju

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 jul 2022, 13:54

Mi nikad nismo izbacili Cluj i Celtic
ISTINA ZA VEDRANA!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 02 jul 2022, 14:34

Lecler je napisao/la:
02 jul 2022, 13:54
Celtic nismo izbacivali i to vise puta :urnebes:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jul 2022, 14:48

BegovicRamiz je napisao/la:
02 jul 2022, 14:34
Lecler je napisao/la:
Mozda je mislio izvlacili.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 02 jul 2022, 14:54

amypitar je napisao/la:
02 jul 2022, 14:48
BegovicRamiz je napisao/la:
02 jul 2022, 14:34
Lecler je napisao/la:
Mozda je mislio izvlacili.
Ma mislio je da je postojala konferencijska liga da bismo igrali grupe jer ispadali u play offu od celtica i cluja...brat je mrzitelj pravopisa teski hahaha
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 02 jul 2022, 15:08

Niko opet nece uci ni u kakve grupe, ne zavaravajte se

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, JavierBosnia, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], riki46 i 44 gosta.