Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ako ode Adebayor iz Arsenala...on treba da uzme to mjesto 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
A ako ne ode?JameS je napisao/la:ako ode Adebayor iz Arsenala...on treba da uzme to mjesto
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ma svojom dobrom igrom izbacio bi on i adebayora iz prve postave i da neode adebayora nece u zadnje vrijemeJameS je napisao/la:ako ode Adebayor iz Arsenala...on treba da uzme to mjesto
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
ev sad citam chelsea dobro zagrizao za naseg dijamanta njegov menadzer vec pricao sa rukovodiocima ovog kluba
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
opet je bolji od Adebayoraaseemic je napisao/la:A ako ne ode?JameS je napisao/la:ako ode Adebayor iz Arsenala...on treba da uzme to mjesto
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
i to sto kazesJameS je napisao/la:opet je bolji od Adebayoraaseemic je napisao/la:A ako ne ode?JameS je napisao/la:ako ode Adebayor iz Arsenala...on treba da uzme to mjesto
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
gdje god da dzeko ode neka postavi uvjet da zvjezdinjo ide sa njime, jer bez njega ce biti upola manje ubojit
Ja se samo sejćam kako mi je na prošloj polusezoni bilo smiješno da se Arsenal interesuje za Štilu u Želji i Džeku u Češkoj...
Štila: Najbolji strani igrač Poljske
Džeko: Najbolji strani igrač Češke, najefikasniji napadač u svojoj prvoj polusezoni u Bundesligi, i sada 25 golova!!
Štila: Najbolji strani igrač Poljske
Džeko: Najbolji strani igrač Češke, najefikasniji napadač u svojoj prvoj polusezoni u Bundesligi, i sada 25 golova!!
Džeko me zadivio lakoćom kojim postiže golove. Prije je uvijek pucao u golmana , sada je počeo kraj njih i uspjeva hehe. Ma postao je strašan napadać i to sve može da zahvalia Allahu dž.š. Bosna i Hercegovina može biti ponosna i sretna što ima ovakvog dobroga igrača. Među najboljima je u svijetu.
Sretni smo i što imam i Seju, Misketa, Vedada, Zlatana, Zlatana drugoa, Džemu, Kenu, Emira i sve ostale igrače iz repke, radi njih idemo ako Bog da u JAR.
Sretni smo i što imam i Seju, Misketa, Vedada, Zlatana, Zlatana drugoa, Džemu, Kenu, Emira i sve ostale igrače iz repke, radi njih idemo ako Bog da u JAR.
Neki meni ljudi ovdje na forumu stvarno nisu jasni. Sto vam smeta sto avaz pise da vrijedi 40 miliona eura, nek pise tako i treba. Hvala Bogu pa su i ovi nasi sportski novinari skontali da treba hvaliti nase igrace. Hajmo malo gledati iz ovog ugla ako za Hrvate njihov Olic vrijedi 15 miliona eura (realno ja bih za njega dao maksimalno 7 miliona eura da sam manager nekog kluba), a Dzeko da vrijedi 20 miliona eura i to se jos neki razmisljaju jeli to ta cijena, mozda on vrijedi manje itd. Izmedju ova dva igraca da je razlika u cijeni samo 5 miliona eura ja licno ne mogu da vjerujem. Pa jbt Dzeko je za njega profesor sto se tice fudbala, onaj samo zna da trci i ne zna vise nista. Jeste Dzeko malo sporiji, ali momak zato ima tehniku, pregled igre, primanje lopte, igru glavom, igru sa obje noge, hladnokrvnost pred golom itd. Onaj Olic samo obori glavu i ako prodje dobro jeste, ako ne nema veze. Ja licno znam o cemu pricam, jer sam u ove tri godine bezbroj puta zbog Olicevih "majstorija" sebi cupao kosu. Da je Olic imao bar 5 % mogucnosti Dzeke, jucer bi u finalu igrao HSV, jer je u prvoj utakmici u Bremenu trebao dati dva gola, ili da je podigao glavu pa da uposli bolje pozicioniranog saigraca. Nadam se da ste me shvatili sta vam zelim reci, ako neko nije sutra cu mu pojasniti ono sto se kaze od A do Z.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/wolfsburg/2009/05/22/edin-dzeko/geheimplan-neuer-vertrag.html
Wolfsburg hoće da zadrži Džeku, sa svom silom.
"Tajni plan" glasi: produžetak ugovora do minimalno 2012. Plata će mu biti veca - sada cca 1,5 mil. € - sa novim ugovorm bi zarađivao minimalno 2 miliona €. Pored toga, Wolfsburg će mu ugraditi "klauzulu" da može napustiti klub ako položi 25.000.000 € na stol za njega
Džekin menadžer, Irfan Redežepagić, kaže: "Najvažnije je prvensto, onda ćemo mirno sjesti zajedno i razmisliti..."
...Miske kaže: "Edine, ja ti predlažen da ostaneš još jednu godinu"
Wolfsburg hoće da zadrži Džeku, sa svom silom.
"Tajni plan" glasi: produžetak ugovora do minimalno 2012. Plata će mu biti veca - sada cca 1,5 mil. € - sa novim ugovorm bi zarađivao minimalno 2 miliona €. Pored toga, Wolfsburg će mu ugraditi "klauzulu" da može napustiti klub ako položi 25.000.000 € na stol za njega
Džekin menadžer, Irfan Redežepagić, kaže: "Najvažnije je prvensto, onda ćemo mirno sjesti zajedno i razmisliti..."
...Miske kaže: "Edine, ja ti predlažen da ostaneš još jednu godinu"
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
joj citam na chelsevom forumu, pa ljudi samo o dzeki pisu, gledali onaj gol protiv belgije i komentar marjana... vec je njihov idol i samo pisu ja- i -ko......... hahah.. jedvac ekam da prede u london
Mr. Thomas Ander...dzenidm je napisao/la:joj citam na chelsevom forumu, pa ljudi samo o dzeki pisu, gledali onaj gol protiv belgije i komentar marjana... vec je njihov idol i samo pisu ja- i -ko......... hahah.. jedvac ekam da prede u london
J'ai-ko, J'ai-ko, J'ai-ko, J'ai-ko, J'ai-ko, J'ai-ko, J'ai-ko, J'ai-ko!
Aaahahaha what a hilarious commentator.
Anelka, Drogba, Sturridge and Dzeko would be an immense forward line.
-------
Thanks mate. It would be interesting to hear what English commentator make out of his name. I think it's almost similar to Shevchenko. Chen' ko for Sheva and Che' ko for Edin.
God forbid David Pleat saying his name. (N)
-------
ludi su ovi englezi, vec im je Dzeko legenda
100% sportski i krajnje opušten potpis
Sinoc sam sanjao da je Wolfsburg pobjedio Bremen a da je Dzeko dao dva gola 
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
ja sam sanjao da je postigao hat-trrick i da je proglasen za najboljeg strijelca prvenstva... i da je rekorder po broju potignutih golovoa kao stranac...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Danas san, sutra java 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- bosanac723
- Kontakt:
Ja sam sanjao Burek ispod saca i litar jogurta
Moram priznat dugo sam razmisljao o gdje bi po mom najbolje bilo Dzeko da ode...nek ostane u VFL jos jednu godinu. Znam da moze razardit 3 put vise novca i u tom smislu biti hadzija, al nemislim da je on zaradio taj svjetski respekt. Prvo: on je super igrac, al svi ce reci "igra dzeko u bundesligi, tamo zabija golove, a samo je u drugoj polusezoni nesta dokazao." Nek dzeko ostane s VFL, ode u LP dobro odigra te utakmice i zabije par golova...reci nekom klubu iz Engleske/italije/spanije..onda u bundesligi opet zabije 20etak golova. TAD BI SIGURNO SVI GA ZELJELI I IMAO BI OSIGURANO MJESTO U PRVI 11.
Moram priznat dugo sam razmisljao o gdje bi po mom najbolje bilo Dzeko da ode...nek ostane u VFL jos jednu godinu. Znam da moze razardit 3 put vise novca i u tom smislu biti hadzija, al nemislim da je on zaradio taj svjetski respekt. Prvo: on je super igrac, al svi ce reci "igra dzeko u bundesligi, tamo zabija golove, a samo je u drugoj polusezoni nesta dokazao." Nek dzeko ostane s VFL, ode u LP dobro odigra te utakmice i zabije par golova...reci nekom klubu iz Engleske/italije/spanije..onda u bundesligi opet zabije 20etak golova. TAD BI SIGURNO SVI GA ZELJELI I IMAO BI OSIGURANO MJESTO U PRVI 11.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
sigurno bio lijep sanadnan_hz je napisao/la:ja sam sanjao da je postigao hat-trrick i da je proglasen za najboljeg strijelca prvenstva... i da je rekorder po broju potignutih golovoa kao stranac...
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
A sta ako ne zabije? Sta ako odu Miske, Schefer i jos neki igraci? Sta onda druze?bosanac723 je napisao/la:Nek dzeko ostane s VFL, ode u LP dobro odigra te utakmice i zabije par golova...reci nekom klubu iz Engleske/italije/spanije..onda u bundesligi opet zabije 20etak golova. TAD BI SIGURNO SVI GA ZELJELI I IMAO BI OSIGURANO MJESTO U PRVI 11.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobar post, gledam na nekim hrvatskim forumima kako clanovi pisu kao da ih je udba obucavala da sire propagandu.. primjera radi neke hrvatske igrace velicaju i porede sa nekim drugim stranim igraciam koji su bar za 20 mjesta ispred, malo pomalo propagandom nabijaju cjeno svojim igracima, a usput to je ujedno dobar i put da se psiholoski motiviraju igraci. Zato nasim novinarima umjesto sto neki zamjeraju, kritikuju bez potrebe trebaju da daju podrsku za ono sto rade, jer je za dobrobit svih nas.amerosm je napisao/la:Neki meni ljudi ovdje na forumu stvarno nisu jasni. Sto vam smeta sto avaz pise da vrijedi 40 miliona eura, nek pise tako i treba. Hvala Bogu pa su i ovi nasi sportski novinari skontali da treba hvaliti nase igrace. Hajmo malo gledati iz ovog ugla ako za Hrvate njihov Olic vrijedi 15 miliona eura (realno ja bih za njega dao maksimalno 7 miliona eura da sam manager nekog kluba), a Dzeko da vrijedi 20 miliona eura i to se jos neki razmisljaju jeli to ta cijena, mozda on vrijedi manje itd. Izmedju ova dva igraca da je razlika u cijeni samo 5 miliona eura ja licno ne mogu da vjerujem. Pa jbt Dzeko je za njega profesor sto se tice fudbala, onaj samo zna da trci i ne zna vise nista. Jeste Dzeko malo sporiji, ali momak zato ima tehniku, pregled igre, primanje lopte, igru glavom, igru sa obje noge, hladnokrvnost pred golom itd. Onaj Olic samo obori glavu i ako prodje dobro jeste, ako ne nema veze. Ja licno znam o cemu pricam, jer sam u ove tri godine bezbroj puta zbog Olicevih "majstorija" sebi cupao kosu. Da je Olic imao bar 5 % mogucnosti Dzeke, jucer bi u finalu igrao HSV, jer je u prvoj utakmici u Bremenu trebao dati dva gola, ili da je podigao glavu pa da uposli bolje pozicioniranog saigraca. Nadam se da ste me shvatili sta vam zelim reci, ako neko nije sutra cu mu pojasniti ono sto se kaze od A do Z.
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, 231983, Brazzzoo123, FerdinandF, General505, hurem, mavi, meecko, Meshko91, Sheyi, travuljasSs, zikerrz21 i 76 gostiju.