FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Huseinbašić napustio Zvijezdu. Bio je prošle sezone njihov najbolji igrač, mislim da je u ovim godinama dosta ozbiljniji nego prije i ako ga se usmjeri, mogao bi biti pojačanje za svaku ekipu.
I fudbaleri Slobode su na Kupresu
Na Kupres su jučer doputovali i fudbaleri Slobode, koji se spremaju za novu premijerligašku sezonu u koju će ući sa znatno izmijenjenim sastavom.
Nije djelovalo da će Sloboda u novu sezonu ući u dobrom raspoloženju, jer je većina igrača iz prošle sezone ostala bez ugovora, ali na kraju je sa nekima dogovoren nastavak saradnje, a dovedeno je i nekoliko solidnih pojačanja, pa se optimizam vratio u redove tuzlanskog tima.
Gdje trenutno stoji ekipa novog šefa struke Adnana Jahića pokazat će vjerovatno dobrim dijelom i današnja prijateljska utakmica sa Širokim Brijegom, koji je i sam prošao veliku rekonstrukciju kadra, pa će se preciznije moći reći i kakve će biti ambicije u narednoj sezoni, kako jednih, tako i drugih.
Na Kupres su jučer doputovali i fudbaleri Slobode, koji se spremaju za novu premijerligašku sezonu u koju će ući sa znatno izmijenjenim sastavom.
Nije djelovalo da će Sloboda u novu sezonu ući u dobrom raspoloženju, jer je većina igrača iz prošle sezone ostala bez ugovora, ali na kraju je sa nekima dogovoren nastavak saradnje, a dovedeno je i nekoliko solidnih pojačanja, pa se optimizam vratio u redove tuzlanskog tima.
Gdje trenutno stoji ekipa novog šefa struke Adnana Jahića pokazat će vjerovatno dobrim dijelom i današnja prijateljska utakmica sa Širokim Brijegom, koji je i sam prošao veliku rekonstrukciju kadra, pa će se preciznije moći reći i kakve će biti ambicije u narednoj sezoni, kako jednih, tako i drugih.
-
- Kontakt:
Zna li neko kada bi se Jarović I Grgec trebali pridružiti ekipi na Kupresu i hoće li biti bar u rosteru za utakmicu protiv Veleža?
-
- Kontakt:
Nije nešto vrućina 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Zahladnilo, vjetar odreza...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
FK Sloboda: Bukvić, Kapetanović, Osmanković, Osmić, Devedžić, Delić, Kurtalić, Maksimović, Mehmedović, Huseinović, Alić.
P.S. Sa ovom ekipom sigurno ispadamo, bice to sigurno jos gore kad se drugi uigraju......i kad budu igrali ovi koji su dosli iz federalne i ovi rekonvalescenti sto valjda trebaju doci da pokusaju ozivjeti.....
....plus Jaha trener.
P.S. Sa ovom ekipom sigurno ispadamo, bice to sigurno jos gore kad se drugi uigraju......i kad budu igrali ovi koji su dosli iz federalne i ovi rekonvalescenti sto valjda trebaju doci da pokusaju ozivjeti.....

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ovako startnih 11 nece sigurno izgledati na Kupresu im se trebaju priključiti 2 sasvim dobra igrača Grgec i Jarović koji su za nasu ligu top igrači, onda treba doći i desetka i vjerovatno lijevo krilo, a uzmi u obzir da u igri nije Mujarić, Komazec itd. Što se Jahe tiče vidjet ćemo kako će voditi ekipu i kakav će biti trener, dobar je motivator u to sam siguran, a bolje da je on nego neki trener sa strane koji bi došao u Slobodu iz nekih svojih razloga, a ne ljubavi prema klubu. A evo dok ovo pišem došla mi je i notifikacija da je 1-1!Skver je napisao/la: ↑02 jul 2022, 18:43FK Sloboda: Bukvić, Kapetanović, Osmanković, Osmić, Devedžić, Delić, Kurtalić, Maksimović, Mehmedović, Huseinović, Alić.
P.S. Sa ovom ekipom sigurno ispadamo, bice to sigurno jos gore kad se drugi uigraju......i kad budu igrali ovi koji su dosli iz federalne i ovi rekonvalescenti sto valjda trebaju doci da pokusaju ozivjeti.........plus Jaha trener.
-
- Kontakt:
Ma ljudi ne mogu da shvate da je sredina najvažniji dio ekipe i nas najlosiji dio prosle sezone. OK je da dovedes ovu djecu zeljnu dokazivanja ali moras to ispratiti sa 3 4 kvalitetna igrača gdje moras odrijesiti kesu. Ocigledno da ovi iz uprave nemaju ni minimalnog fudbalskog znanja da ne vide ono i sto budala vidi... I ovo sto je 1 1 pokazuje nesto, moglo bi se, ali ti fali par kvalitetnijih igraca nosioca igre.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kurtalić, ne znam je li mu ovo drugi ili treći gol na pripremama.
Melvin Osmić iz Veleza 

-
- Kontakt:
Valjda ovo ne znači da ne dolazi Grgec jer bez Grgeca bi nam vezni red bio smjesan.
Najgori igrač vrapčićana bi nam došao... A u pm, taman pomislim da je nešto krenulo ka normalnom toku, izađe ovakva informacija.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:07Valjda ovo ne znači da ne dolazi Grgec jer bez Grgeca bi nam vezni red bio smjesan.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
ni meni nije jasno,ako je za neke sire rotacije,ok,al ako misle da im on igra standardnoSky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:09Najgori igrač vrapčićana bi nam došao... A u pm, taman pomislim da je nešto krenulo ka normalnom toku, izađe ovakva informacija.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:07Valjda ovo ne znači da ne dolazi Grgec jer bez Grgeca bi nam vezni red bio smjesan.![]()

-
- Kontakt:
Sasvim uredu i pristojno, ne očekuje niko da on nosi igru. Nas malac, solidan dobar za odraditi posla i to je to.
Sloboda je moja nacija
Dobro ok je za rotacije...admirrx je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:12ni meni nije jasno,ako je za neke sire rotacije,ok,al ako misle da im on igra standardnoSky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:09Najgori igrač vrapčićana bi nam došao... A u pm, taman pomislim da je nešto krenulo ka normalnom toku, izađe ovakva informacija.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:07Valjda ovo ne znači da ne dolazi Grgec jer bez Grgeca bi nam vezni red bio smjesan.![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.