Brate, nije to za nas...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:14Sasvim uredu i pristojno, ne očekuje niko da on nosi igru. Nas malac, solidan dobar za odraditi posla i to je to.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nama trebaju provjereni igrači koji mogu i znaju igrati baš kao što je prije neki dan izašla vijest za Grgeca, Jarovića, pa treba provjeren ofanzivni vezni, lijevo krilo, a sigurno ne ovaj igrac iz Veleža, valjda neće ugroziti nečiji dolazak u klub toga me najviše strah na klupi ga imati nije velika šteta ali ako očekuju da on nosi vezni red crno nam se piše.Sky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:16Brate, nije to za nas...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:14Sasvim uredu i pristojno, ne očekuje niko da on nosi igru. Nas malac, solidan dobar za odraditi posla i to je to.
-
- Kontakt:
Ja suprotno bas mislim, s obzirom da nemamo feninga i da smo ograničeni ko Grčka ekonomija sasvim solidno da se Kurta odmori ili da ovaj uskoci kada Kurti bude falilo. Treba što sira rotacija.Sky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:16Brate, nije to za nas...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:14Sasvim uredu i pristojno, ne očekuje niko da on nosi igru. Nas malac, solidan dobar za odraditi posla i to je to.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Provjeren igrači provjereno koštaju, a mi baš nemamo para da imamo 15 provjerenih i jakih igrača. Ko misli drugacije bujrum.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:20Nama trebaju provjereni igrači koji mogu i znaju igrati baš kao što je prije neki dan izašla vijest za Grgeca, Jarovića, pa treba provjeren ofanzivni vezni, lijevo krilo, a sigurno ne ovaj igrac iz Veleža, valjda neće ugroziti nečiji dolazak u klub toga me najviše strah na klupi ga imati nije velika šteta ali ako očekuju da on nosi vezni red crno nam se piše.Sky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:16Brate, nije to za nas...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:14Sasvim uredu i pristojno, ne očekuje niko da on nosi igru. Nas malac, solidan dobar za odraditi posla i to je to.
Sloboda je moja nacija
Kako bih volio da budeš u pravu... Sjećam ga se kao najgoreg igrača vrapčićana...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:25Ja suprotno bas mislim, s obzirom da nemamo feninga i da smo ograničeni ko Grčka ekonomija sasvim solidno da se Kurta odmori ili da ovaj uskoci kada Kurti bude falilo. Treba što sira rotacija.Sky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:16Brate, nije to za nas...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:14Sasvim uredu i pristojno, ne očekuje niko da on nosi igru. Nas malac, solidan dobar za odraditi posla i to je to.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma i Kurta bi trebao da uskace, nije bas neki nosioc ili za oslonit se igrac, al eto nema seSunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:25Ja suprotno bas mislim, s obzirom da nemamo feninga i da smo ograničeni ko Grčka ekonomija sasvim solidno da se Kurta odmori ili da ovaj uskoci kada Kurti bude falilo. Treba što sira rotacija.Sky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:16Brate, nije to za nas...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:14Sasvim uredu i pristojno, ne očekuje niko da on nosi igru. Nas malac, solidan dobar za odraditi posla i to je to.
& $ ?
Na koju foru onda dođe Komazec? Ima da nas ugasi lik...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Neće opet da ponovimo nemamo za 15 provjerenih igrača imamo za 3-5 maksimalno i to možda. Treba i jeftinih imati za nedaj bože kažem ti, duga je sezona što šire rotacije i što veća dobro je za nas. Provjereni igrači drama koštaju.
Sloboda je moja nacija
Nek nam je Bog na pomoći...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:32Neće opet da ponovimo nemamo za 15 provjerenih igrača imamo za 3-5 maksimalno i to možda. Treba i jeftinih imati za nedaj bože kažem ti, duga je sezona što šire rotacije i što veća dobro je za nas. Provjereni igrači drama koštaju.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ma ne sikiraj se imaš provjereni imaš manje provjereni imaš dobri imaš jeftini tip igrača. Nemoj se sikirati slijedi najboljeSky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:34Nek nam je Bog na pomoći...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:32Neće opet da ponovimo nemamo za 15 provjerenih igrača imamo za 3-5 maksimalno i to možda. Treba i jeftinih imati za nedaj bože kažem ti, duga je sezona što šire rotacije i što veća dobro je za nas. Provjereni igrači drama koštaju.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Nije Sabrinin igrač Komazec. Nikola je gospodin čovjek i ekstra igrac.
Sloboda je moja nacija
Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:36Ma ne sikiraj se imaš provjereni imaš manje provjereni imaš dobri imaš jeftini tip igrača. Nemoj se sikirati slijedi najboljeSky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:34Nek nam je Bog na pomoći...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:32
Neće opet da ponovimo nemamo za 15 provjerenih igrača imamo za 3-5 maksimalno i to možda. Treba i jeftinih imati za nedaj bože kažem ti, duga je sezona što šire rotacije i što veća dobro je za nas. Provjereni igrači drama koštaju.![]()

Kako da se ne sekiram, moj Sunderland?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Vjeruj mi najbolje tek slijedi, naš klub u svemu može ići sada samo gore, trebace vremena ali hoćemo zadovoljni. Kažem ti ovo je prva sezona gdje neću se sikirati ni sekunde.Sky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:38Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:36Ma ne sikiraj se imaš provjereni imaš manje provjereni imaš dobri imaš jeftini tip igrača. Nemoj se sikirati slijedi najbolje![]()
![]()
Kako da se ne sekiram, moj Sunderland?![]()
Sloboda je moja nacija
Zanimljivo... Al ako ti kažeš, onda je to to...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:42Vjeruj mi najbolje tek slijedi, naš klub u svemu može ići sada samo gore, trebace vremena ali hoćemo zadovoljni. Kažem ti ovo je prva sezona gdje neću se sikirati ni sekunde.Sky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:38Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:36
Ma ne sikiraj se imaš provjereni imaš manje provjereni imaš dobri imaš jeftini tip igrača. Nemoj se sikirati slijedi najbolje![]()
![]()
Kako da se ne sekiram, moj Sunderland?![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ne znam zašto bi Grgec ili Jarović bili preskupih za nas, koliko to oni mogu tražiti sigurno ne plaho više od Balića ili Ramića.Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:27Provjeren igrači provjereno koštaju, a mi baš nemamo para da imamo 15 provjerenih i jakih igrača. Ko misli drugacije bujrum.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:20Nama trebaju provjereni igrači koji mogu i znaju igrati baš kao što je prije neki dan izašla vijest za Grgeca, Jarovića, pa treba provjeren ofanzivni vezni, lijevo krilo, a sigurno ne ovaj igrac iz Veleža, valjda neće ugroziti nečiji dolazak u klub toga me najviše strah na klupi ga imati nije velika šteta ali ako očekuju da on nosi vezni red crno nam se piše.
-
- Kontakt:
Zaslužili smo ja i ti makar jednu sezonu gdje nećemo čir dobitiSky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:43Zanimljivo... Al ako ti kažeš, onda je to to...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:42Vjeruj mi najbolje tek slijedi, naš klub u svemu može ići sada samo gore, trebace vremena ali hoćemo zadovoljni. Kažem ti ovo je prva sezona gdje neću se sikirati ni sekunde.![]()
Sloboda je moja nacija
Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:46Zaslužili smo ja i ti makar jednu sezonu gdje nećemo čir dobitiSky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:43Zanimljivo... Al ako ti kažeš, onda je to to...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:42
Vjeruj mi najbolje tek slijedi, naš klub u svemu može ići sada samo gore, trebace vremena ali hoćemo zadovoljni. Kažem ti ovo je prva sezona gdje neću se sikirati ni sekunde.![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Pa nismo ni mi brate retardirani, znamo šta nam TREBA, a znamo za šta IMAMO. Sve ima svoju cijenu, tako i igrači. Neće on ničiji dolazak ugroziti jer nisu ljudi ludi da dogovore dobrog, a dovedu lošeg jer je eto samo ispao jeftiniji. Onda, sasvim korektan igrač za rotacije.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:20Nama trebaju provjereni igrači koji mogu i znaju igrati baš kao što je prije neki dan izašla vijest za Grgeca, Jarovića, pa treba provjeren ofanzivni vezni, lijevo krilo, a sigurno ne ovaj igrac iz Veleža, valjda neće ugroziti nečiji dolazak u klub toga me najviše strah na klupi ga imati nije velika šteta ali ako očekuju da on nosi vezni red crno nam se piše.Sky9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:16Brate, nije to za nas...Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:14Sasvim uredu i pristojno, ne očekuje niko da on nosi igru. Nas malac, solidan dobar za odraditi posla i to je to.
I kao što sunderland kaže, najbolje tek dolazi, dovodi se ciljano. A ima i poslova viših od sklapanja ekipe.

Tiha voda brijege valja.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Hvala za te riječi ohrabrenjasimonknows je napisao/la: ↑03 jul 2022, 12:00Pa nismo ni mi brate retardirani, znamo šta nam TREBA, a znamo za šta IMAMO. Sve ima svoju cijenu, tako i igrači. Neće on ničiji dolazak ugroziti jer nisu ljudi ludi da dogovore dobrog, a dovedu lošeg jer je eto samo ispao jeftiniji. Onda, sasvim korektan igrač za rotacije.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:20Nama trebaju provjereni igrači koji mogu i znaju igrati baš kao što je prije neki dan izašla vijest za Grgeca, Jarovića, pa treba provjeren ofanzivni vezni, lijevo krilo, a sigurno ne ovaj igrac iz Veleža, valjda neće ugroziti nečiji dolazak u klub toga me najviše strah na klupi ga imati nije velika šteta ali ako očekuju da on nosi vezni red crno nam se piše.
I kao što sunderland kaže, najbolje tek dolazi, dovodi se ciljano. A ima i poslova viših od sklapanja ekipe.![]()
Tiha voda brijege valja.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.