Nasa posla,ismijavali covjeka
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj njen potrcko na forumu hoce da dizemo navijaca kona u nebo,da joj dajemo nekakvu podrsku a ona je tu zbog plate koja je velika tj ogromna i sad kao trebamo davat nekakve podrske haha nek mu neko objasni da je tu striktno zbog plate i licnog interesa,nije kod nas zbog niceg drugog a posebno ne zbog trunke ljubavi prema nasem klubu. Neka radi barem kvalitetan posao za cifretinu koju dobija i to je to,nek prestane da laze da je neutralna od malena i slicne nebuloze svi su joj plavi u familiji
Neznam,do sada ga eto niko nije povukao do sad njegovog brata.
Prijavljivao je i Zidan svog sina i dao mu u Realu da brani pa nigdje neznaci nit se pokazalo da mali ima kvalitet za Reala cak malac sad i nema kluba.Bzvz primjer
Uglavnom ništa novo,uvijek je svoj svog vukao i to je prirodno valjda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Otišla aBd i ona za Sabrinom AMINzagor1987 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 01:23Ovaj njen potrcko na forumu hoce da dizemo navijaca kona u nebo,da joj dajemo nekakvu podrsku a ona je tu zbog plate koja je velika tj ogromna i sad kao trebamo davat nekakve podrske haha nek mu neko objasni da je tu striktno zbog plate i licnog interesa,nije kod nas zbog niceg drugog a posebno ne zbog trunke ljubavi prema nasem klubu. Neka radi barem kvalitetan posao za cifretinu koju dobija i to je to,nek prestane da laze da je neutralna od malena i slicne nebuloze svi su joj plavi u familiji
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑03 jul 2022, 01:29Neznam,do sada ga eto niko nije povukao do sad njegovog brata.
Prijavljivao je i Zidan svog sina i dao mu u Realu da brani pa nigdje neznaci nit se pokazalo da mali ima kvalitet za Reala cak malac sad i nema kluba.Bzvz primjer

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aferim.Hajdeee je napisao/la: ↑02 jul 2022, 22:05Nikad nece biti dio nas. NIKADA.LovacnaJelene je napisao/la: ↑02 jul 2022, 21:37I zbog toga joj treba yebat mater ?
Jel svom starom ili bratu yebes sve, jer je simpatizer komsija?
Nije sve crno i bijelo u zivotu.
Ttvoji familijarni odnosi su tvoja licna stvar. Ovo je skroz drugi segment.
Je.bo joj Zeljeznicar familiju, taman da je predsjednica drzave.
Istina.

Odustat cemo onoga trenutka…

- GalileoGalilei
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Nije mu u Fiorentini brata bilo. A za Zidanea los primjer jer je mali bio u klubu i prije nego je Zinedin postao trener. A bio je i talenat, branio je kod svakog trenera tamo. Samo sto Real nije svog golmana izbacio od Casillasa, i nije to ekipa koja se moze oslonit na golmana koji nije u top 3 u svijetu.miky_hz je napisao/la: ↑03 jul 2022, 01:29Neznam,do sada ga eto niko nije povukao do sad njegovog brata.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
U Fiorentinu nije bio u SŠ i neznam kakve to veze ima sa poslom koji je sad dobio ovo je prvi posao ovog tipa .Uzeo sam primjer Zidana malog a ima takvih jos 123 primjera gdje otac gura sina,brat brata ,nebitno skroz,bilo prošlo,ne zamaram se stvarima koje su prošle i pricom šta bi bilo kad bi bilo.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 09:38Nije mu u Fiorentini brata bilo. A za Zidanea los primjer jer je mali bio u klubu i prije nego je Zinedin postao trener. A bio je i talenat, branio je kod svakog trenera tamo. Samo sto Real nije svog golmana izbacio od Casillasa, i nije to ekipa koja se moze oslonit na golmana koji nije u top 3 u svijetu.miky_hz je napisao/la: ↑03 jul 2022, 01:29Neznam,do sada ga eto niko nije povukao do sad njegovog brata.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Hocemo li osvojiti titulu, sta nas ceka u buducnosti? Vidim da si odlican u tome da znas ono sto nikad nisi upoznao :zagor1987 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 21:43Gdje sam ja to njoj hebo sve? Smanji malo dozivljaje jer vas ima ovdje koji je branite kao sto ste i Sabrinu branili. Nikad u zivotu nisam joj hebo sve,iz interesa je u klubu jer ima dobru platu nek na tome i ostane,o ljubavi i slicno nek ne laze u izjavama za portale jer je to notorna laz kad ko je zna od malena zna da je Manijak i ona i brat joj. Jesul mene optuzili da sam namjesto Magodi i slicnim il nju? Vidim da si blizak sa nekim u klubu pa branis sve zivotom ako te jos sta zanima slobodno reci. Nego reci mi jel naucila nesto o fudbalu jer je izjavila da o istom pojma nemaLovacnaJelene je napisao/la: ↑02 jul 2022, 21:37I zbog toga joj treba yebat mater ?

Primitivizam koji vlada kod vas je nanadjebiv. Sutra ces ti prvi Mirvicu yebati sve kad krenu tri cetiri losa rezultata.
Ona ako ce raditi profesionalno svoj posao, i stititi interes kluba, i biti najbolji menadjer koji ce klub dici na visi nivo, znas kolko me boli qurac za koga je navijala. Isto tako ako bude losa u svom poslu, ima ko ce joj nogu dati.
Al sta ti znas o tome, iako znas da si imao milion "pitara" u klubu koji sj klub ojadili da smo molili boga da klub ne bankrotira.
-
- Kontakt:
Mi cemo prva 2 kola 'odmoriti' ?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Tuzla ce kao i Borac kad izbace ove amatere traziti odgodu jer igraju 2.pretkolo
Jbg ne moze Tuzla cetvrtak revans,pa nedelja/ponedeljak navecer protiv nas ovdje i opet u cetvrtak Evropa
Odgadjaju se obe 100%
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prva utakmica u septembruNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:53Tuzla ce kao i Borac kad izbace ove amatere traziti odgodu jer igraju 2.pretkolo
Jbg ne moze Tuzla cetvrtak revans,pa nedelja/ponedeljak navecer protiv nas ovdje i opet u cetvrtak Evropa
Odgadjaju se obe 100%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Šta je bilo u Hrasnici sinoć zna li netko nešto više?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ayla radi za platu od 5 milja,sve ostalo je ljubav mahhahaha
Nego je bo nju sad.
Nego je bo nju sad.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pa ne igra Tuzla protiv Buducnosti iz Podogorice nego sa AZ
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne vrijedi baš jer ljudi daju slične prilike i drugim ljudima koji im nisu rod i braća. Sve u svemu on je odgovoran za rezultat i ne bi se kockao sa svojom karijerom da ne vjeruje kako mu brat može pomoći. Sumnjam da bi bilo ko zaposlio svog brata negdje ako zna da će mu on samo ubrzati otkaz u tom klubu ili firmi.miky_hz je napisao/la: ↑03 jul 2022, 01:29Neznam,do sada ga eto niko nije povukao do sad njegovog brata.
Ona najbolji menager il direktorLovacnaJelene je napisao/la: ↑03 jul 2022, 11:25Hocemo li osvojiti titulu, sta nas ceka u buducnosti? Vidim da si odlican u tome da znas ono sto nikad nisi upoznao :zagor1987 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 21:43Gdje sam ja to njoj hebo sve? Smanji malo dozivljaje jer vas ima ovdje koji je branite kao sto ste i Sabrinu branili. Nikad u zivotu nisam joj hebo sve,iz interesa je u klubu jer ima dobru platu nek na tome i ostane,o ljubavi i slicno nek ne laze u izjavama za portale jer je to notorna laz kad ko je zna od malena zna da je Manijak i ona i brat joj. Jesul mene optuzili da sam namjesto Magodi i slicnim il nju? Vidim da si blizak sa nekim u klubu pa branis sve zivotom ako te jos sta zanima slobodno reci. Nego reci mi jel naucila nesto o fudbalu jer je izjavila da o istom pojma nemaLovacnaJelene je napisao/la: ↑02 jul 2022, 21:37
I zbog toga joj treba yebat mater ?
![]()
Primitivizam koji vlada kod vas je nanadjebiv. Sutra ces ti prvi Mirvicu yebati sve kad krenu tri cetiri losa rezultata.
Ona ako ce raditi profesionalno svoj posao, i stititi interes kluba, i biti najbolji menadjer koji ce klub dici na visi nivo, znas kolko me boli qurac za koga je navijala. Isto tako ako bude losa u svom poslu, ima ko ce joj nogu dati.
Al sta ti znas o tome, iako znas da si imao milion "pitara" u klubu koji sj klub ojadili da smo molili boga da klub ne bankrotira.