Safet Sušić - Pape

ady91
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ady91 » 09 feb 2011, 18:38

Pape je les od covjek, jednostavno ce upropastiti reprezentaciju, a to sto hoce kazniti neke igrace je jednostavno bezveze- nema smisla!

Klare

Post Postao/la Klare » 09 feb 2011, 18:39

Ovaj još nije otiš'o. Nastavlja da nas upropaštava. Dokaz njegove nesvjesti:
Edvin_Mg je napisao/la:koji je ovo gad od covjeka.. mislim Ibisevica ne staviti u prvoj postavi,jos tu ce mu biti roditelji,familija,prijatelji i ne staviti ga u prvu u nebitnoj utakmici... mislim da ni Muslimovic nece nista vise pomoci,al ti je glup covjek..
Pape odlazi

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 feb 2011, 18:40

ady91 je napisao/la:Pape je les od covjek, jednostavno ce upropastiti reprezentaciju, a to sto hoce kazniti neke igrace je jednostavno bezveze- nema smisla!

Jok nema smisla. Nek prave teferiche ko i obicno, to ima smisla. :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 feb 2011, 18:44

Ja nisam za Papeta ali nek kazni Ibricica,preca mu tekma za Hajduk nego za BiH,nebi on meni vise nikad zaigro papak .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2011, 18:47

Koliko znam Susic je uveo neki red,nema vise slikavanja igraca po hotelu sa navijacima,a ove slike to bas ne govore o nekom redu koji je Susic uveo,ili se ja varam,teferici se nastavljaju.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 18:51

harry_90 je napisao/la:Koliko znam Susic je uveo neki red,nema vise slikavanja igraca po hotelu sa navijacima,a ove slike to bas ne govore o nekom redu koji je Susic uveo,ili se ja varam,teferici se nastavljaju.
E nazalost tvoju to je sa povratka sa treninga.To je Marjan bio rekao.
Po tvom bi trebalo pljunuti na narod koji je dosao tu. :roll:
Koja si ti cesa u pm.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2011, 19:12

Znao sam da ces se ti javit :D

Ja nisam rekao da treba pljunut narod,ili jesam,sta ti mislis,imal to negdje napisano ?? Ja sam rekao da je Susic zabranio slikanja u hotelu,a vidim ima ljudi,pa ne vidim taj "red".I sta ti izvrces rijeci ko god sta napise,koja si ti pegla u pm..daj ba zaobidji me svega ti,niko te ne proziva sam se javis,i pocnes svoju pricu pricat..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 19:19

Ti dobro znas sta ti je @Strauss rekao.
Sto god kazao,u pravu je.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 21:03

Probisvjet je napisao/la:Veceras u dvO sam sa mezelacijom, rakijom uz nasu repku! Sad sretno odoh imam posla! :mrgreen:
Bravo majstore, ti ces bas ocejfiti...
A zipa patiote sa slike hahahahaha gdje nadje ovog lika? je li ovo fotomontaza ili zaista zive ovi endemi? da nije safetom rodjak iz Vozuce???

:D :D :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 feb 2011, 23:34

Idi Pape još večeras, dok imamo kakve takve šanse, idi na poluvremenu opet će bolje završit nego da si ti na klupi.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 23:36

Frutek je napisao/la:Idi Pape još večeras, dok imamo kakve takve šanse, idi na poluvremenu opet će bolje završit nego da si ti na klupi.
gdje da ide tek je doso :lol:

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 09 feb 2011, 23:40

Pape moze sve okrenuti u svoju korist vecerasnjim eventualnim rezultatom. Desetkovani smo i ovo ce biti pravi ispit za njega,ukoliko padnemo bez ispaljenog metka mislim da bi onda stvarno trebao otici ;)
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2011, 00:33

Adin_BiH je napisao/la:Pape moze sve okrenuti u svoju korist vecerasnjim eventualnim rezultatom. Desetkovani smo i ovo ce biti pravi ispit za njega,ukoliko padnemo bez ispaljenog metka mislim da bi onda stvarno trebao otici ;)
Ne bih rekao. Ako protiv Rumunije u dva meča ne osvoji minimalno tri boda, onda se može pričati o odlasku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 00:43

Pape neka ti ova Atlanta donese dosta dobrog,prije svega da ti donese da ti se bitni igrači ne povrijede,posle toga da ti donese razumijevanje realnih mogućnosti naših momaka i njihovog potencijala,a tek onda neka ti donese rezultat koji u ovom slučaju nije nikakvo mjerilo,jer na kraju krajeva riječ je o prijateljskoj utakmici u koju će obe selekcije ući sa nekih 60-70% snage i opreznosti.....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 feb 2011, 01:20

harishp je napisao/la:Ti dobro znas sta ti je @Strauss rekao.
Sto god kazao,u pravu je.
Za tebe je odavno receno,tako da nesto novo izmisljat nije potrebno ;) i njemu ne treba davat znacaja,lik je isfrustriran zivotom,tako da ovdje se lijeci,ima dobru terapiju .

EDIT: Ti i tvoje ekipica da me zaobidjite,ne zelim da diskutujem sa takvim likovima,koji u nedostatku argumenata vrijedjaju,ili izvrnu recenicu..

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 10 feb 2011, 04:15

Safet je kriv sto smo primi smijesne golove :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 feb 2011, 04:18

Steta Safete, ali dobro su momci bili postavljeni.
Zato Rumuniju deremo! :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 feb 2011, 04:23

Svaka čast Safetu na postavki igre, a najviše na tome što je Bešića gurnuo od prve minute na defanzivnog veznog. Da smo ima li malo više sreće i poštenije suđenje rezultat bi bio puno bolji. Safet kralj ! ;)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 10 feb 2011, 04:28

juventus 0244 je napisao/la:Svaka čast Safetu na postavki igre, a najviše na tome što je Bešića gurnuo od prve minute na defanzivnog veznog. Da smo ima li malo više sreće i poštenije suđenje rezultat bi bio puno bolji. Safet kralj ! ;)
potpis :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 feb 2011, 05:30

Tesko je veceras mada je vec sabah zaspati...

Sta reci o Safetu Susicu? Sve je super zamislio!
Zacepiti sredinu meksikancima - i to mu je poslo za rukom. Mali Besic fenomenalan uz Medunjanina veoma dobro defanzivne zadatke odradili. Mozda je Medunjanin mogao malo bolje ponekad gurnuti loptu prema napadu ali ne igra na svojoj poziciji tako oprasta mu se.

Fino je to Safet zamislio i sa kratkim pasovima. Pjanic - Salihovic - Misimovic fino su vezli loptu. Imali smo igru, lopta je isla od noge do noge, procitao je Pape protivnika, znao je da ce biti mjesta da Pjanic vodi glavnu rijec tako je i bilo. Igrali smo sa jednim napadacem ali smo bili opasni. Go je visio u zraku, ali nije imao ko da zavrsi.

Vedad Ibisevic je mozda mogao malo bolje ali opet ne moze se reci da se nije borio i da nije pokusavao. Misimovic se udebljao ili meni tv ne valja, poprilicno spor, imao par finih pasova ali kada je trebao da odigra zakazao je. Sebi je takodjer stvorio finu priliku i da je u formi ono bi zabio ali eto ne igranje mu se osvetilo.

Da sad ne listam igrace pojedinacno jer je ovdje rijec o Safetu. Safetova najveca greska je ta sto nije pozvao ako nista Bekrica kad je vec Stilicu dozvolio da bude odsutan sto mi je veoma glupo. Greska je i ta so nije pozvao par mladih igraca ako nista ovih sto se odricu BiH preko novina ili kojeg jos igraca iz PL BiH da osjete koliko mogu da steknu neko iskustvo. Jahic mu je falio veceras i nadam se da tu gresku nece ponoviti. Jos veca greska je ta sto nije dao sansu Ibrahimu Sehicu da ga navikava na reprezentaciju, da stekne neko novo iskustvo.

A sto se takticke postavke tice nije to lose izgledalo. Nije Safet kriv ni za penal ni za nepaznju Mujdze ali se mora pozabaviti veci spektrom igraca. U Hrvatskoj malo malo nikne novi igrac a mi imamo vise potencijala od njih.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.