Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Nije fer, nije fer, stvarno nije fer!!!
Strašan Mick, Otelo na haparatima.
Kakva trka!
Strašan Mick, Otelo na haparatima.
Kakva trka!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa onda nek suti i trpi karanje ...al mislim da ce ih ispljuvat ...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Najbolje ovo ispalo za Maksmilijana 
Lekler treba uzeti bacač plamena ući tamo i sve spaliti, Binota prvog, pa sve ostale.
Idemo u Austriju, koja je Maksmilijanova staza, idemo po pobjedu
Lekler treba uzeti bacač plamena ući tamo i sve spaliti, Binota prvog, pa sve ostale.
Idemo u Austriju, koja je Maksmilijanova staza, idemo po pobjedu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Pa da su ih obojicu uvukli u Box Lec bi bio prvi, a Sainz 3. U sustini citavo vrijeme je Lec vrtio najbrze krugove, a Sainz dosta sporiji od Ham i Lec. Zapravo je Sainz cijelo vrijeme kocio Leclerca i doveo ih u situaciju u kojoj su bili na kraju, da nekoga moraju zrtvovati, da ga je odmah pustio, stvorila bi se razlika 4-5 sec da mogu zamjeniti dupli box. Monaco i ovdje, ljudi boljeg vozaca sjebu koji se bori za titulu, ja to ljudi ne razumijem.
Dzaba, tim je ovdje odlucio da zrtvuje vozaca koji se bori za titulu, to niko u zadnjih deceniju nije uradio, i zato su debili.
Lecler udji tamo i postroji ih sve, ako to sad ne uradis, mozes se slobodno pozdraviti sa Formulom 1.
Binot majmune jedan majmunski.
Binot majmune jedan majmunski.
Sainz kalav je vozac je pokazao dok je vodio ispred Maxa i onda pukao kao kokica.
To ne bi bilo cudno da mu nije 5x od pocetka sezone da puca i gdje je jasno kakav je panj
To ne bi bilo cudno da mu nije 5x od pocetka sezone da puca i gdje je jasno kakav je panj
- Donnie Darko
- Kontakt:
I tek tako, Sainz u svojoj najgoroj sezoni, ima 11 bodova manje od ŠaMpIjOnA Leclerca.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Šta ovo Binotto mafija prstom Leclercu, kud mu štocinu ne zavali
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pitanje je da li je Leclerc vec prosao ulaz pita kad je bio safety car. Mozda nije mogao uci na zamjenu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Čekam samo da Checo dobije kaznu za jedan od ona dva incidenta, iako nije imao gdje. Ako dobije biće za ono sa Lewisom kao da gledam.
Ali svakako bravo Checo, kakva vožnja, uzeo si Lewisa, posrećilo se, ali da se vrati za prethodne stvari.
Ali svakako bravo Checo, kakva vožnja, uzeo si Lewisa, posrećilo se, ali da se vrati za prethodne stvari.
Sainz bi mu zavalio, i Schumi bi mu zavalio. Ovaj ce slusati i trpiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jul 2022, 18:26Šta ovo Binotto mafija prstom Leclercu, kud mu štocinu ne zavali
Box Ferrarija, Matia Binotto i njegova družina dokazanih debila je vjerovatno najgluplja skupina ljudi na svijetu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 jul 2022, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Bio 2s ispred Sainza, nije bio pola kruga ispredBundesliga je napisao/la: ↑03 jul 2022, 18:26Pitanje je da li je Leclerc vec prosao ulaz pita kad je bio safety car. Mozda nije mogao uci na zamjenu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
6 bodova je dobio Lec plusa nad Maxom 
Lewis je mozda imao sansu da nije bilo SC, treci bi i tako bio sigurno, a imao bi sigurno sansu napasti i P2 barem.
Lewis je mozda imao sansu da nije bilo SC, treci bi i tako bio sigurno, a imao bi sigurno sansu napasti i P2 barem.
⚽FK Garaže⚽
nije prosao, imali su 10ak sekundi da odlučeBundesliga je napisao/la: ↑03 jul 2022, 18:26Pitanje je da li je Leclerc vec prosao ulaz pita kad je bio safety car. Mozda nije mogao uci na zamjenu.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja bi um odrgizao onaj prst, mater ebenu.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jul 2022, 18:26Šta ovo Binotto mafija prstom Leclercu, kud mu štocinu ne zavali
Bilo bi fino i ljudski da Lec pljune posred face ovog odvratog kretena.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 18:27vec je upozoren da ni slucajno javno ne pljuje po timu![]()
![]()
-
Bundesliga
- Kontakt:
A dobro da je usao izgubili bi vjerovatno jednu poziciju za vozaca od Hamiltona. Ali opet je bolje bilo da su ga stavili na soft.miki_92 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 18:28nije prosao, imali su 10ak sekundi da odlučeBundesliga je napisao/la: ↑03 jul 2022, 18:26Pitanje je da li je Leclerc vec prosao ulaz pita kad je bio safety car. Mozda nije mogao uci na zamjenu.
I am not yet born; O hear me.
Izgubio poziciju na prvom startu
Pukao pod pritiskom Maxa i izletio sa staze
Nije uspio pobjeći Hamiltonu na svjezijim gumama i morao prepustiti poziciju Leclercu iako su mu dali pola trke da pokusa
nesto
PoBjedničKi mEntaLItet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.