FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo Ismire
samo tako nastavi! 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
**** Abramovića sta je Mirvic 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ovako ja vidim hijerarhiju FKS u posljednje cetiri sezone:
2018/19g: Musemic, Sabrina,"Igraci",Hadzic, Tan
mozda vam se cini cudno, ali Tan je zelio da preko Kampa ojaca Akademiju i nije htjeo da ulazi u detalje. Onda je Sabra pojacala"komunikaciju"sa Tanom i onda:
2019/20 g: Sabrina,"Igraci",Hadzic,Tan,Musemic
tada Musemic kao najslabija karika se tjera, ali ne praznih dzepova. Dolazi Nam i "Igraci" jacaju poziciju i tjeraju trenere kao na traci.
2020/21 g.: Sabrina(ipak),"Igraci",Nam,Hadzic, treneri
treneri otpadaju jedan za drugim, "Igraci"jacaju, Hadzic i Nam postaju najslabije karike and out. Sabrina se preracunala i eto "Igraci" je "ispostovase"
20021/22g: "Igracine", Sabrina
ostadose sami "Igracine" i Sabrina kao najslabija karika out. 2022g. dolazi Gosp. Mirvic, ali "Igracine" kao najjaca karika zadnji otpadaju, a neki se nedaju do zadnjeg €.
Sezona 2022/23 je u startu pokazala da dolazi nova HIJERARHIJA i zo u obliku:
ISMIR MIRVIC, Dudic, Hadzic, Direktorica(administracija. Nek nam tako bude godinama aBd.
Ispostovao sam Gosp.Mirvica (FKS) kupovinom clanske i godisnje, tesko da mogu vise
Bio sam nazalost podrska Sabrini, zayebala nas, kako mene tako i mnogobrojne "Upravoljubce". No sad je aBd nova era za FKS.
Jos samo jedan post cu napisati da odgovorim svom mladom prijatelju @Objektivac1946, a ovim sto mute neargumentovano i jedni i drugi trujete atmosferu oko Kluba. Sta god vi pisali pita se Gosp.Mirvic, a nadam se i rekao bih da nije levat. Pozdrav za dobronamjernu raju.
2018/19g: Musemic, Sabrina,"Igraci",Hadzic, Tan
mozda vam se cini cudno, ali Tan je zelio da preko Kampa ojaca Akademiju i nije htjeo da ulazi u detalje. Onda je Sabra pojacala"komunikaciju"sa Tanom i onda:
2019/20 g: Sabrina,"Igraci",Hadzic,Tan,Musemic
tada Musemic kao najslabija karika se tjera, ali ne praznih dzepova. Dolazi Nam i "Igraci" jacaju poziciju i tjeraju trenere kao na traci.
2020/21 g.: Sabrina(ipak),"Igraci",Nam,Hadzic, treneri
treneri otpadaju jedan za drugim, "Igraci"jacaju, Hadzic i Nam postaju najslabije karike and out. Sabrina se preracunala i eto "Igraci" je "ispostovase"
20021/22g: "Igracine", Sabrina
ostadose sami "Igracine" i Sabrina kao najslabija karika out. 2022g. dolazi Gosp. Mirvic, ali "Igracine" kao najjaca karika zadnji otpadaju, a neki se nedaju do zadnjeg €.
Sezona 2022/23 je u startu pokazala da dolazi nova HIJERARHIJA i zo u obliku:
ISMIR MIRVIC, Dudic, Hadzic, Direktorica(administracija. Nek nam tako bude godinama aBd.
Ispostovao sam Gosp.Mirvica (FKS) kupovinom clanske i godisnje, tesko da mogu vise

Bio sam nazalost podrska Sabrini, zayebala nas, kako mene tako i mnogobrojne "Upravoljubce". No sad je aBd nova era za FKS.
Jos samo jedan post cu napisati da odgovorim svom mladom prijatelju @Objektivac1946, a ovim sto mute neargumentovano i jedni i drugi trujete atmosferu oko Kluba. Sta god vi pisali pita se Gosp.Mirvic, a nadam se i rekao bih da nije levat. Pozdrav za dobronamjernu raju.
Kad već spominjemo gazdu, iduća sedmica bi mogla biti zanimljiva 

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ide bajramuk

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Aki u Olimpiji bas bio zvijer
- ElCartel11
- Kontakt:
Poslije Borca kazes da mu je pukao misic? To je bilo znaci 30.4.kitkat je napisao/la: ↑03 jul 2022, 18:26Tu sam malo bolje procitaj prva povreda je bila da mu je pukao misic u evo vidim glup si moram ti bolje objasnit poslije borca povreda koju je doživio to je ta bila ova nova je povreda bila istezanje misica rekao sam da se sad nekad treba vratit malo ukljic mozak procitaj finoElCartel11 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 16:19Gdje onaj lik sto je pisao da je Avramu pukao misic i slicne gluposti?![]()
Kako js onda moguce, da se lik sa PUKNUTIM misicem u roku od mjesec dana vrati u trenazni proces i zadobije novu povredu, ovaj put istezanje misica?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mozda je na drugoj nozi...ElCartel11 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 22:29Poslije Borca kazes da mu je pukao misic? To je bilo znaci 30.4.kitkat je napisao/la: ↑03 jul 2022, 18:26Tu sam malo bolje procitaj prva povreda je bila da mu je pukao misic u evo vidim glup si moram ti bolje objasnit poslije borca povreda koju je doživio to je ta bila ova nova je povreda bila istezanje misica rekao sam da se sad nekad treba vratit malo ukljic mozak procitaj finoElCartel11 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 16:19Gdje onaj lik sto je pisao da je Avramu pukao misic i slicne gluposti?![]()
Kako js onda moguce, da se lik sa PUKNUTIM misicem u roku od mjesec dana vrati u trenazni proces i zadobije novu povredu, ovaj put istezanje misica?

Vec sada je gospodin Mirvic uradio vise za klub nego svi njegovi predhodnici i takozvane ”legendice” kluba. Treba covjeka maksimalno podrzat i kad kaze da se ne pale baklje ne pucati mu kontru i biti kao ”palilo se i palit ce se” vec da se ispustuje covjek. Ja sam mu zahvalan sto nas je preuzeo kad nam je bas gorilo pod nogama i spasio stecaja, sve ostalo sto uradi ce biti samo bonus, vec vidim da neki koji su bolje informisani pisu kako ce nadograditi kamp i dole srediti sve oko butmira. Za sve ti hvala Ismire!
I onda kazu, skupa karta,skupa sezonska, aaaj moram dati petaka da gledam dvije tekme…hocu sve za cvaju.
Ismire care ne zasluzujemo te
Ismire care ne zasluzujemo te
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Podrska svakako, al u ovom vidu slike na majicama... Mislim da to nije pametno, znajuci kako to sve kod nas biva na kraju...
Bolje mu cunu pusiti nego majice praviti

Pa zalijepili mu misic kupio Ismir neko extra lepilo za lijepljenje misica, extra glu bluElCartel11 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 22:29Poslije Borca kazes da mu je pukao misic? To je bilo znaci 30.4.kitkat je napisao/la: ↑03 jul 2022, 18:26Tu sam malo bolje procitaj prva povreda je bila da mu je pukao misic u evo vidim glup si moram ti bolje objasnit poslije borca povreda koju je doživio to je ta bila ova nova je povreda bila istezanje misica rekao sam da se sad nekad treba vratit malo ukljic mozak procitaj finoElCartel11 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 16:19Gdje onaj lik sto je pisao da je Avramu pukao misic i slicne gluposti?![]()
Bas nikako mozak da ukljic
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ja ne znam za vas ali ja jedva čekam ovu generalku i prvenstvo, adrenalin napao već 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Koje prvenstvo, odgodit ce nam dva kola. Nema nase utakmice do septembra. Tuga.
- FKS -
2 mjeseca skoeo 3 odma sma rekao da se Vraca sad nekad pred europske tekme taj termin i tako bi al et nek ti bude cim nije po tvom odma seres pardon u majuElCartel11 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 22:29Poslije Borca kazes da mu je pukao misic? To je bilo znaci 30.4.kitkat je napisao/la: ↑03 jul 2022, 18:26Tu sam malo bolje procitaj prva povreda je bila da mu je pukao misic u evo vidim glup si moram ti bolje objasnit poslije borca povreda koju je doživio to je ta bila ova nova je povreda bila istezanje misica rekao sam da se sad nekad treba vratit malo ukljic mozak procitaj finoElCartel11 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 16:19Gdje onaj lik sto je pisao da je Avramu pukao misic i slicne gluposti?![]()
Samo stavit jedan od nasLovacnaJelene je napisao/la: ↑03 jul 2022, 22:50Podrska svakako, al u ovom vidu slike na majicama... Mislim da to nije pametno, znajuci kako to sve kod nas biva na kraju...
Bolje mu cunu pusiti nego majice praviti![]()
kitkat je napisao/la: ↑03 jul 2022, 23:122 mjeseca skoeo 3 odma sma rekao da se Vraca sad nekad pred europske tekme taj termin i tako bi al et nek ti bude cim nije po tvom odma seresElCartel11 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 22:29Poslije Borca kazes da mu je pukao misic? To je bilo znaci 30.4.kitkat je napisao/la: ↑03 jul 2022, 18:26
Tu sam malo bolje procitaj prva povreda je bila da mu je pukao misic u evo vidim glup si moram ti bolje objasnit poslije borca povreda koju je doživio to je ta bila ova nova je povreda bila istezanje misica rekao sam da se sad nekad treba vratit malo ukljic mozak procitaj fino
Ma samo je lud mogao da pljue,sve ovo oko rezultate nije ni sekunde do njega,nece on zabijat golove itd vec do osoba sa kojima je okruzen bio,nadam se samo da je dovoljno drzak jer znamo da je pametan pa da cr hijene oko sebe rastjeratNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2022, 20:40Samo jos jednom da ga dobro popuse maloumni idioti koji su ga bez imalo razmisljanja nazivali ublehom![]()
![]()
ISMIR MIRVIĆ!! Najjaci covjek kojeg smo ikada imali unutar kluba!!
Trenutno korisnika/ca: Gomis99, Hajdeee, Homelander, Hordas1990, keli, laznokrilo, Proximic, Samozdravlje i 57 gostiju.