Ma samo nek pisu, sarali su i nasi ovdje da je kokuz, sto on, itd. a gledaj nas sad

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma samo nek pisu, sarali su i nasi ovdje da je kokuz, sto on, itd. a gledaj nas sad
nije bitno koliko on ima para,bitno je koliko je ko spreman da ulozi
Nije ali za platu od 30k €Chony533 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 01:17A sto je najtuznije nije nemoguc za dovestSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑04 jul 2022, 00:51https://www.transfermarkt.com/jack-wils ... eler/74223
![]()
Nek Šahinović brani kup, to bi bilo ok za ovu sezonu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 00:36Od dolazaka da.Spominjao se jos neki rezervni golman ali ocito nista od toga.Izgleda ne planiraju Sahinovicu nikakvu posudbu vec ga vide kao rezervu Belminu(dok se ne proda)
3 golmana nijedan nije stariji od 21![]()
Sa odlascima isto smo vjerovatno zavrsili.Jedino ova neka djeca ciji je voz prosao mislim raskid ali od ovi sto su otisli na pripreme svi ostaju.Jos da vidimo sta je sa Seveljom jer nema jos nista zvanicno.Bilo je interesa za Dizdarevica,Djokanovica i Varesanovica ali ostavit ce to za neki drugi rok po svemu sudeci
Ma ja bi i sa Grahovcem bio zadovoljan, još je slobodanNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 08:38Nije ali za platu od 30k €Chony533 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 01:17A sto je najtuznije nije nemoguc za dovestSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑04 jul 2022, 00:51https://www.transfermarkt.com/jack-wils ... eler/74223
![]()
![]()
Samo uporedis razliku da je Mirvic ušao iz ljubavi prema klubu,dok je Digislić kaparisao imovinu i ulazi bez rizika.Slicno kao i sa bankom.Ako dizes kes lovu banka ima rizik(otkaz,snrt itd) kamate su velike.Ali ako ulozis neku nekretninu, kamate su manje ,ali imas rizik da ti banka ako krene po zlu uzme sve.Mirvic moze povratiti novac samo titulama i prodajom igraca,zato je ulozio u pojacanja.Sa druge strane Digislića boli ona stvar bili prvi peti ili deseti,on ce novac lako naplatiti,jer se ogradio
E haj sad ti meni reci zasto ovako prema Hebibu i Dupovcu?zagor1987 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 00:49Sad tek vidis koji su uhljebi Dupovac i Hebib,njima je Sarajevo najveci domet u karijeri i zbog takvih nismo mogli naprijed,treba emocije po strani ostavljat i ko nije kvalitet rijesavati se na vrijem jer ljude puskom nisi u stanju da otjeras. Dodje vjestica Sabrina i produzi im ugovore,treba skupit pare za najbolje advokate i granjat vjesticu do sudnjeg dana ima dokaza more protiv nje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 00:45Sa Palicem je raskinut ugovor i on nas je zvanicno napustio prije 4-5 dana
Hebib ce se pridruziti Dupovcu u Igmanu.Samo ne znam zasto posudba a ne raskid.Bilo je price da ce Secerovic ostati do nove godine dok nadje klub i onda ide.Oremus vjerovatno samo ceka ponudu nekog kluba,za njega se pisalo da je prvi pristao na raskid ali evo jos nista
Je li to sjever leg'o
Digisliću Digisliću
Sve se bojim da neko znam njihove investicije,koliko novca imaju itd cime se ljudi zamaraju. Jest eto Diglisic 10000 puta ima vise al eto trazo teren i sve prostore na Grbavici haha pa nije zeljkan prazan stan
krajem jula, sloga na Kosevu, u augustu imas 5 utakmica,
O, kolega sa tribineMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2022, 11:00Wild wild west![]()
Zadnjih deset godina prozapadno orijentisanShategabri je napisao/la: ↑04 jul 2022, 11:04O, kolega sa tribine![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HordasDolacMalta, jurisicduska, mire971, r3m1, riki46, tajsamja i 55 gostiju.