Ja isao prosle godine u Egipat preko sol.azura. Sto se mene tice korektni su bili, a i sponzori su Čeliku. Pa eto, preporuka

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja isao prosle godine u Egipat preko sol.azura. Sto se mene tice korektni su bili, a i sponzori su Čeliku. Pa eto, preporuka
A koja najbolja.
Najbolja i najorganizovanija defff Fibula, bez konkurencije.
Eto bas sam trazio najskuplju.
Zasto?bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jul 2022, 10:24Raja ko misli avionom negdje ići , čuvajte se biće dobro dobrih otkazivanja letova ... Odmah sada vidite alternativu ...
Aviokompanije imaju generalno problem sa manjkom uposlenih, a ima slučajeva kao u Francuskoj gdje su generalni štrajk pokrenuli uposleni, pa je otakazano masa letova.harden je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:54Zasto?bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jul 2022, 10:24Raja ko misli avionom negdje ići , čuvajte se biće dobro dobrih otkazivanja letova ... Odmah sada vidite alternativu ...
Problem je što dosta ljudi mora ranije napisati kad će uzeti odmor. I sad uzmeš 15.07. i uplatiš Tursku. Odgode ti let i kaže ti agencija može li da ideš 01.08., a ti tad ne možeš uzeti godišnji, jer se neko drugi iz tvoje kancelarije prijavio za odmor početkom augusta.Shategabri je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:09al sad ako si preko agencije, to bi trebao biti njihov problem i da ti riješe kako znaju i umiju.
Jbg to je rizik u koji se upuštaš, mislio sam na to da ti onda moraju vratiti lovu.kraljttbvb je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:43Problem je što dosta ljudi mora ranije napisati kad će uzeti odmor. I sad uzmeš 15.07. i uplatiš Tursku. Odgode ti let i kaže ti agencija može li da ideš 01.08., a ti tad ne možeš uzeti godišnji, jer se neko drugi iz kltvoje kancelarije prijavio za odmor početkom augusta.Shategabri je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:09al sad ako si preko agencije, to bi trebao biti njihov problem i da ti riješe kako znaju i umiju.
Agencija je donekle riješila problem i dala ti drugi termin, ali ti olipak ostaješ kući![]()
pa wizz svaki drugi dan otkaze let bilo u Sa ili njemackoj ... nije toliko problem u manjku kadra nego sto ubacuju razne linije a ne mogu ispostovati a lose planiraju letenje pa ih samo agencija izbaci iz plana ...FabioMiretti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:38upravo suprotno, niskobudzetne su manje otpustale tokom corone i sada nemaju toliko izrazen problem sa nedostatkom personala
s tim da najveci problem sa personalom imaju aerodromi, koji su najvise i otpustali, tako da ovi trenutni problemi po pravilu ne zaobilaze nikoga
Nemoj mi to govoriti, rezervisao sam već letbob je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:48pa wizz svaki drugi dan otkaze let bilo u Sa ili njemackoj ... nije toliko problem u manjku kadra nego sto ubacuju razne linije a ne mogu ispostovati a lose planiraju letenje pa ih samo agencija izbaci iz plana ...FabioMiretti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:38upravo suprotno, niskobudzetne su manje otpustale tokom corone i sada nemaju toliko izrazen problem sa nedostatkom personala
s tim da najveci problem sa personalom imaju aerodromi, koji su najvise i otpustali, tako da ovi trenutni problemi po pravilu ne zaobilaze nikoga
Zar si ti čuo za ove niskobudžetne, da ne kažem, vozio seFabioMiretti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:38upravo suprotno, niskobudzetne su manje otpustale tokom corone i sada nemaju toliko izrazen problem sa nedostatkom personala
Do 8.7. se predaju prijave. Znaci tamo iza 20.7. mozemo ocekivati to u ponudi na ovim kupon platformama dok se administrativno to sve rijesi.
Trenutno korisnika/ca: ASD, J1897, kraljttbvb, Meha001, sirBobbyMoore, StevieG8 i 13 gostiju.