FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nece te to nista masit ni u avgustu, a ni septembru kako je krenulo hahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:56E jbt, a baš se nafur'o za juli. Ono, lanene tole i koša, chuna na desnu stranu i pravac zapadBegovicRamiz je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:52ili ti ga kolovozMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:48A jbt, mi k'o da smo na popravnom, pa će nam prve tekme biti u augustu.
u maju znas vec da ne gine august![]()
![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vala bašspezial je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:02Ma nece te to nista masit ni u avgustu, a ni septembru kako je krenulo hahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:56E jbt, a baš se nafur'o za juli. Ono, lanene tole i koša, chuna na desnu stranu i pravac zapad![]()

-
- Kontakt:
Kazu stari kad ga metnes lijevo samo musku djecu pravisMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:56E jbt, a baš se nafur'o za juli. Ono, lanene tole i koša, chuna na desnu stranu i pravac zapadBegovicRamiz je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:52ili ti ga kolovozMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:48A jbt, mi k'o da smo na popravnom, pa će nam prve tekme biti u augustu.
u maju znas vec da ne gine august![]()
![]()

-
- Kontakt:
Bgm na Koševu uvijek treba duks ili jaknicaspezial je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:02Ma nece te to nista masit ni u avgustu, a ni septembru kako je krenulo hahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:56E jbt, a baš se nafur'o za juli. Ono, lanene tole i koša, chuna na desnu stranu i pravac zapad![]()

Stvarno bi mogo ispast haos ako se ovo bude odgađalo samo tako. Ako ništa, dobro bi bilo da npr ako i Velež i Borac budu tražili odgodu drugog kola onda mi igramo sa Igmanom da ne bismo odmarali i mi i oni. Čini mi se da bi to bilo svima u interesu.
Jer tempiraš formu neku za jedan datum a onda igraš prvu utakmicu 15 dana poslije. Neko uhvati takmičarski ritam, ti tek igraš prvu utakmicu.
Jer tempiraš formu neku za jedan datum a onda igraš prvu utakmicu 15 dana poslije. Neko uhvati takmičarski ritam, ti tek igraš prvu utakmicu.
Samo naprijed Saraj'vo!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovo što imam ne bih dao za milion sinova.Ahmoveliki je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:06Kazu stari kad ga metnes lijevo samo musku djecu pravisMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:56E jbt, a baš se nafur'o za juli. Ono, lanene tole i koša, chuna na desnu stranu i pravac zapad![]()
![]()
ma trebalo je uvesti da tek od treceg pretkola mozes odgadjati ligasku tekmu...hoces neku europu a odgadjas zbog armena tekmu
-
- Kontakt:
2020:
nedelja-Velez srijeda-Dynamo Brest(1400km)
cetvrtak-Celtic nedelja-Zrinjski(tamo)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sa Brestom smo igrali još ranije, u srijedu, ali sa Zrinjskim u ponedjeljakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:162020:
nedelja-Velez cetvrtak-Dynamo Brest(1400km)
cetvrtak-Celtic nedelja-Zrinjski(tamo)

Da su bogdo armeni. za farska ostrva i san marino, armeni su brazil. Fakat je sramotno zbog toga odgadjati ista, ali eto hajde nek rade sta hoce
-
- Kontakt:
Ispravio sam za Brest,cuj mene cetvrtakLucas je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:18Sa Brestom smo igrali još ranije, u srijedu, ali sa Zrinjskim u ponedjeljakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:162020:
nedelja-Velez cetvrtak-Dynamo Brest(1400km)
cetvrtak-Celtic nedelja-Zrinjski(tamo)![]()

Uglavnom nama se tada nije odgodilo 2x(puno bitnije utakmice i tezi protivnici) a sad lafo 3 odgode imaju pravo

Ili ne odgadjaj nikome ili pomjeri pocetak lige za 01.08.Nenormalno koliko yebu regularnost lige sa ovim svake godine.Milion faktora se izmjeni.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- egocentrik
- Kontakt:
Bijele?MaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2022, 11:48Eh tad sam bio na istoku sticajem okolnostiObjektivac1946 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 11:40Kad se sjetim 2015., došla Sloboda na Koševo slavila se titula, rahmetli dedo baklju sa kiflama unjeo na zapad, najbolje iskustvo na zapadu ikad![]()
![]()
Kartu od te tekme još čuvam u novčaniku. I na travnjaku nađem Gucci cvike![]()
![]()
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Da je šupački jeste ali je gora stvar to što tvoj vlastiti savez zna do kojeg kola možeš dobaciti pa te ograničio na tri kola odgode jer znaju da ne možeš dalje.
Umjesto da dizu kvalitet lige,da sudijama yebu mater njih libo taki.
Baš motivirajuće...FUJ.
Baš motivirajuće...FUJ.
Nije tebe savez ogranicio. Savez je tebi dao 3 tekme odgode pa sam procijeni kad ces ih uzeti. Na klubovima je da odluce. Ne mora sad prvo kolo niko odgodit ako nece. Sta bismo da grupu izborimo trazili bi da mogu odgodit 6 ligaskihStariGardista je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:32Da je šupački jeste ali je gora stvar to što tvoj vlastiti savez zna do kojeg kola možeš dobaciti pa te ograničio na tri kola odgode jer znaju da ne možeš dalje.
Baš motivirajuće...FUJ.
Hrvati su to sasjekli prošle godine.Imaš pravo odgoditi jednu prvenstvenu utakmicu dok igraš kvalifikacije i još jednu ako uđeš u grupe i to je to.keli je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:36Nije tebe savez ogranicio. Savez je tebi dao 3 tekme odgode pa sam procijeni kad ces ih uzeti. Na klubovima je da odluce. Ne mora sad prvo kolo niko odgodit ako nece. Sta bismo da grupu izborimo trazili bi da mogu odgodit 6 ligaskihStariGardista je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:32Da je šupački jeste ali je gora stvar to što tvoj vlastiti savez zna do kojeg kola možeš dobaciti pa te ograničio na tri kola odgode jer znaju da ne možeš dalje.
Baš motivirajuće...FUJ.
-
- Kontakt:
Ok, al sto nama ne odgodiše protiv Veleza
Zato sto je bilo pravilo da klub mora na vrijeme poslati zahtjev i ako posaljes na vrijeme savez ce ti odobriti bez saglasnosti protivnika. Nasi se sjetili 2 dana pred tekmu sa velezom da posalju. Vise nasa nesposobnost nego sto nas je neko zajebao.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nisu brate, boja im nekakva zelenkasta, baš ko na karti ova boja. I haman da su bile ženskeegocentrik je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:25Bijele?MaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2022, 11:48Eh tad sam bio na istoku sticajem okolnostiObjektivac1946 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 11:40
Kad se sjetim 2015., došla Sloboda na Koševo slavila se titula, rahmetli dedo baklju sa kiflama unjeo na zapad, najbolje iskustvo na zapadu ikad![]()
![]()
Kartu od te tekme još čuvam u novčaniku. I na travnjaku nađem Gucci cvike![]()
![]()

Objasnjeno je 30 puta zasto nama nije odgodjeno. Nije nikakva zavjera nego nesposobnost nase uprave
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 43 gosta.