Taj hoce 20 miliona eura godisnje,ako se ne varam samo de bruyne i haland imaju vise u city
Ponudio mu je bayern toliko,al mu je i to malo,pa hoce da ode kao free agent iduce ljeto da dobije veliki bonus
Taj hoce 20 miliona eura godisnje,ako se ne varam samo de bruyne i haland imaju vise u city
Rahimaga ima i vise. Sto se mene tice, odmah potpisujem dokazak Gnabry-a.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:06Taj hoce 20 miliona eura godisnje,ako se ne varam samo de bruyne i haland imaju vise u city
Ponudio mu je bayern toliko,al mu je i to malo,pa hoce da ode kao free agent iduce ljeto da dobije veliki bonus
Bolji je sterling igrac od gnabrijaemir_ je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:18Rahimaga ima i vise. Sto se mene tice, odmah potpisujem dokazak Gnabry-a.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:06Taj hoce 20 miliona eura godisnje,ako se ne varam samo de bruyne i haland imaju vise u city

To može biti super potez ako ga ETH vidi kao dio tima. Bio je odličan u Brentfordu. Rizik minimalan, jer ga dovodiš kao slobodnog igrača.

Oteloooo, ajde banuj klaunadachodachoni je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:33ima da ga srcani opali nakon drugog treninga s maguierom i van bisakom
Pa koga ces igrati, njega ili Brunu? Obojica tesko da mogu.
Moze Rio banovati, ja ne mogu.nerkolfc je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:09Oteloooo, ajde banuj klaunadachodachoni je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:33ima da ga srcani opali nakon drugog treninga s maguierom i van bisakom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.