Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Jeste. Spada u kategoriju tzv. "flagship killera". Ima chipset na nivou flagshipa iz perioda njegovog izlaska, tako da ti sigurno neće kočiti ni nakon određenog perioda korištenja (2-3 godine), kada bi se najviše osjetila razlika između ova 2 modela.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Hvala na info, bas razmisljam da ga narucim u telecomu na rate
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Preporuka za neki servis gdje mogu zamjeniti displej ? Telefon je 2018 godina .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- majestic24
- Kontakt:
NEISPLATI SEbombaysaphire je napisao/la: ↑26 jun 2022, 20:07Preporuka za neki servis gdje mogu zamjeniti displej ? Telefon je 2018 godina .
Xiaomi 10T pro
Kupio ga nedavno sinu. Telefon odlican...kamera,baterija mu je brutalno dobro...ali J**+ mreza. Neradi dobro niti na 5G niti na LTE.
Slaba brzina,gubi se...da li je neko imao slicne probleme s tim telefonom
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Idi nek ti zamjene, to može biti fabricki kvar nek daju drugi
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Je li pod garancijom?majestic24 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 21:27NEISPLATI SEbombaysaphire je napisao/la: ↑26 jun 2022, 20:07Preporuka za neki servis gdje mogu zamjeniti displej ? Telefon je 2018 godina .
Xiaomi 10T pro
Kupio ga nedavno sinu. Telefon odlican...kamera,baterija mu je brutalno dobro...ali **** mreza. Neradi dobro niti na 5G niti na LTE.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- majestic24
- Kontakt:
Daharden je napisao/la: ↑26 jun 2022, 22:06Je li pod garancijom?majestic24 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 21:27NEISPLATI SEbombaysaphire je napisao/la: ↑26 jun 2022, 20:07Preporuka za neki servis gdje mogu zamjeniti displej ? Telefon je 2018 godina .
Xiaomi 10T pro
Kupio ga nedavno sinu. Telefon odlican...kamera,baterija mu je brutalno dobro...ali **** mreza. Neradi dobro niti na 5G niti na LTE.
Meni su rekli oko 150 maraka za display i staklo. Otišao da mi zalijepe display i to je bilo 70 - 80 maraka, no da bi ga odlijepili prvo moraju da zagriju i zadnje staklo koje je nekad davno napuklo i samo bi puklo dalje, te bi i njega morali zamijeniti.
Nisam promijenio i uzeo sam Mi Note 10 Lite, to je bilo prošli ponedjeljak. Dobar je telefon, kamera solidna, fluidan, odličan ekran na sunčevoj svjetlosti
Platio oko 480Km, bio je na sniženju nekih 70ak maraka.
Nisam promijenio i uzeo sam Mi Note 10 Lite, to je bilo prošli ponedjeljak. Dobar je telefon, kamera solidna, fluidan, odličan ekran na sunčevoj svjetlosti
Platio oko 480Km, bio je na sniženju nekih 70ak maraka.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako ti se da, preko mi flash toola, flashaj novi firmware i vidi da li ce ti to rijesiti.
- bavariapivo
- Kontakt:
iPhone 12 mini, nisam nikakav fan ovog sranja, ali velicina telefona mi je extra, zna li ko, jel ima jos telefona otprilike te velicine?
inace cu morati njega uzeti, a ne da mi se
ako mozes uzmi 13 mini, duplo bolja baterijabavariapivo je napisao/la: ↑27 jun 2022, 17:07iPhone 12 mini, nisam nikakav fan ovog sranja, ali velicina telefona mi je extra, zna li ko, jel ima jos telefona otprilike te velicine?
to je jedan od zadnjih telefona te velicine, sve ti je sad 6.1" i vise
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pitanje vezano za airpods pro ako je neko imao iskustva, ili bilo koje airpods, vjerovatno je isti prncip.
Stoje mi tu u ladici vec pola godine, kad sam ih donio sa posla jer ih je neki arap vjerovatno zaboravio i nije nikad pitao za njih. Da li su one sad funkcionalne ako ih covjek nije mozda zakljucao nekako i ako ih uspijem spojiti sa svojim iphoneom hoce li njemu doci notifikacija o lokaciji spajanja ?
Ne bih zelio da imam neugodna iskustva, i odmah da kazem, stojale su stvarno dugo tamo i nikad se niko nije javio da ih trazi.
Stoje mi tu u ladici vec pola godine, kad sam ih donio sa posla jer ih je neki arap vjerovatno zaboravio i nije nikad pitao za njih. Da li su one sad funkcionalne ako ih covjek nije mozda zakljucao nekako i ako ih uspijem spojiti sa svojim iphoneom hoce li njemu doci notifikacija o lokaciji spajanja ?
Ne bih zelio da imam neugodna iskustva, i odmah da kazem, stojale su stvarno dugo tamo i nikad se niko nije javio da ih trazi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- AshburtonG
- Kontakt:
Probaj spojit sa svojim telefonom, nista te ne kosta. Ako mu dodje neka notifikacija, najgore sto ti se moze desit je da te covjek kontaktira(kazes mu nasao sam, uplati postarinu i dobit ces nazad) ili da ih ne mozes nikako spojit. Mada sam prilicno siguran da raja moze skinut tu ID zastitu na slusalicama, ako uopce postoji. Eh sad, da li se to isplati, ako ne znas da li uopce sluse rade, sam odluci.Many people are unaware that their AirPods now support Activation Lock, which means they are locked to their user's Apple ID. This must be deactivated when selling or giving the devices away or no one else can use them.
-
scudetto89
- Kontakt:
Danas kupljen xiaomi 12x u bht na dvije godine, prvi put koristim ovaj telefon i mogu samo reci da su top, sve im je extra , blize se po meni samsungu
04.10.2009 !
Ne znam u čemu je fazom da izbace priključak za slusalice
Neko iskustva sa iPhone 12kom? Da li se isplati uzimati ili ne? Ako ne, sta bi mogla biti bolja opcija, a slicne cijene? Hvala
1946-1987
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Da li neko ovdje koristi app CamScanner za skeniranje dokumenata? Koristim već neko vrijeme zbog posla i dosta mi se nakupilo memorije koju zauzima u telefonu, a koja nije vidljiva golim okom jer po pravilu sve dokumente izbrišem nakon što mi više nisu potrebni nakon slanja naravno. Uzima mi nekih 10GB što je mnogo za jednu aplikaciju i želio bih to izbrisati, bez da resetiram telefon. Da li postoji način? Hvala unaprijed.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Imam jedan specifican problem sa haloo mobilnim internetom na jednom starom mobitelu radi viber i snap. A chrome ne radi ni youtube u cemu moze bit problem?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ne isplati se, bolje 11 Pro Max. 12ka ima bas losu bateriju. Vidio sam da svako malo ima na piku 13ka obicna za 1400 1500 vakuum pakovanje i godinu garancije, ako ti nije puno najbolji izbor. Ne znam jel uzimas novo, polovno, na rate/kes itd.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Iskreno najradije bih na rate, slucajno mi ispade danas mobitel na beton i amin, totalno neocekivan i nepotreban trosak ali moram jer pored svega najcesce koristim mobitel zbog posla.. Kad vec uzimam, uzeo bih jaci i kvalitetniji mobitel nego da uzmem neku mrtvu A seriju samsunga za 400, 500 KM pa za godinu dana opet novi
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], enobarca, Slatinash_7 i 9 gostiju.