Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Hajde Japance. Izbaci cirkusanta.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Aha, pljuvali su ga vazda, ali sad su kao malo popustljivijiarelinho je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:09Nije radio Govedarica protiv Tsitsipasa. Radio je neko drugi.forgempp je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:06Govedarica je radio protiv Cicipasa.
Visko radi sa samo meceve sa centralnog terena i ovo je prvi put na turniru da Nick igra na centralnom, ali Rafa igra i njega ce prenosit, vrlo jednostavno.
A Visko je prekjucer u vlogu rekao: "Prvi put da radim mec Nadala i da patim za nekim drugim mecom (ono kad je igrao sa Cicijem)."
A vole ga Srbi sad jer je podrzao Novaxa u Australiji.
Znam da su uvijek u podcastu govorili za njega da je za njih on indijanac.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Prodje Nick, s ociglednom povredom ramena i neuobicajeno miran.
Predug mec, Rafa bi potencijalno mogao zbog policijskog sata i sutra igrati s obzirom da ce i zene garant 2h otkinut.
Predug mec, Rafa bi potencijalno mogao zbog policijskog sata i sutra igrati s obzirom da ce i zene garant 2h otkinut.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Jesu sutra planirana samo ženska 1/4?
Rafu ne očekujem prije 20h na terenu, može on to do ponoći završiti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Stranica na kojoj inače gledam tenis je počela stalno prekidati. Ima li netko link/aplikaciju gdje mogu gledati, ali da ne troši puno interneta?
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Ne dva muška i dva ženska četvrtfinala.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 18:10Jesu sutra planirana samo ženska 1/4?
Fritz od svih igraca trenutno izgleda najbolje na turniru.Potencijalni pobjednik po meni.Zna dobijati bitne mecheve i velike igrace.Rafu je u IW trehno u finalu.
Najveca mina.Igra fantastican all round tenis , servira bolesno.
Najveca mina.Igra fantastican all round tenis , servira bolesno.
- Pensioner26
- Kontakt:
Izgleda Fritz ozbiljno, dok ne naleti na ozbiljnog igrača.
- AshburtonG
- Kontakt:
Nadal se drugi put tokom turnira zali, jer jedna od loptica nema nikakav natpis na sebi. Toliko stvari covjeka nervira, toliko je sebi stvorio rituala i opet ga u milion meceva iznervirao protivnik jednom ili dva puta. Kakva glava.
- Pensioner26
- Kontakt:
Čovjek ima opsesivno-kompulsivni sindrom. Zeznuto je to.AshburtonG je napisao/la: ↑04 jul 2022, 19:53Nadal se drugi put tokom turnira zali, jer jedna od loptica nema nikakav natpis na sebi. Toliko stvari covjeka nervira, toliko je sebi stvorio rituala i opet ga u milion meceva iznervirao protivnik jednom ili dva puta. Kakva glava.
što su stariji to su namćorastijiAshburtonG je napisao/la: ↑04 jul 2022, 19:53Nadal se drugi put tokom turnira zali, jer jedna od loptica nema nikakav natpis na sebi. Toliko stvari covjeka nervira, toliko je sebi stvorio rituala i opet ga u milion meceva iznervirao protivnik jednom ili dva puta. Kakva glava.
Perfekcionista.Koliko je mana , dupla je vrlina
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zandeschlup lose reternira bas
Umrlo go.vno u ovome yebem ti igraca, kakva prebacivanja umjesto da forhend viner udari.
Koja letva majko moja
Koja letva majko moja
⚽FK Garaže⚽
šta je tu novo, big3 protiv ostalih na GS = skidanje gaća
Nadal los veceras.Toplo hladno igra.
U relijima forhend nedorecen , nekako nema ostrine i ne koristi prodornost udarca uopste.Imam osjecaj da kad bi se “calio” konkretniji bi bio sa bekenda u totalu.
Bit ce ozbiljnih problema protiv Fritza.To mu je ozbiljan test da vidi na cemu je.Fritz po meni , trenutno najvise pokazao na turniru a i zna kako dobiti Nadala.
Potrebno mu je ovo , nesto gdje ce cupati 100% iz sebe.
Na kraju ovog mecha , isto kao da je 30-ti igrac Svijeta.Mlak i strasljiv.
U relijima forhend nedorecen , nekako nema ostrine i ne koristi prodornost udarca uopste.Imam osjecaj da kad bi se “calio” konkretniji bi bio sa bekenda u totalu.
Bit ce ozbiljnih problema protiv Fritza.To mu je ozbiljan test da vidi na cemu je.Fritz po meni , trenutno najvise pokazao na turniru a i zna kako dobiti Nadala.
Potrebno mu je ovo , nesto gdje ce cupati 100% iz sebe.
Na kraju ovog mecha , isto kao da je 30-ti igrac Svijeta.Mlak i strasljiv.
Nadal ima puno tezi put do finala, sad ide Fritz koji igra odlican turnir i to ce biti vjerujem bas tezak mec za Rafu, dalje ako prodje ide vjv na Nicka i tu ce biti svega, onaj ludjak moze dobiti definitivno svakoga
Sa druge strane Novaku je sutra jedini do sada pravi mec na putu do finala, vidjecemo sta i koliko moze Sinner, ako ponovi igru kao protiv Carlosa bice i to sutra spektakl na centralnom terenu, taman kuci sa posla oko 3 stizem na pocetak prvog seta
Sa druge strane Novaku je sutra jedini do sada pravi mec na putu do finala, vidjecemo sta i koliko moze Sinner, ako ponovi igru kao protiv Carlosa bice i to sutra spektakl na centralnom terenu, taman kuci sa posla oko 3 stizem na pocetak prvog seta
- AshburtonG
- Kontakt:
Bila je neka statistika pocetkom meca. Nadal u prva 3 kola kola u -15 sto se tice omjera winner-UE. To je zabrinjavajuce. On nikad nije ni igrao tenis sa enormnim brojem winnera, ali je greske svodio na minimum.
Provukao se ovdje u zadnja 2 meca bez nekog zavidnog nivoa tenisa. Prekjucer Talijan igrao na challenger nivou, a veceras i ovaj amaterizam u trenucima kad je Nadal tonuo u ambis. Sve u svemu, sljedeci mec bi mogao pokazat sve nedostatke Nadala. Ako bude Fritz na nivou, a Nadal na vecerasnjem nivou, ja ne vidim kako on moze dobit taj mec. Bit ce potrebno mnogo vise od sporadicnog top levela. Sad, da li se on cuva i igra pod rucnom, ne mozemo znati. Meni se bas cini kao da igra onoliko koliko mu treba. Cim osjeti da je ugrozen, ubaci 2-3 gejma u brzinu vise i unisti momentum na strani protivnika.
Medjutim, podloga je sve sporija, lakse se kretat, loptice imaju cudniji odskok, a to su uvjeti koji od svih preostalih najbolje gode upravo Nadalu.
Provukao se ovdje u zadnja 2 meca bez nekog zavidnog nivoa tenisa. Prekjucer Talijan igrao na challenger nivou, a veceras i ovaj amaterizam u trenucima kad je Nadal tonuo u ambis. Sve u svemu, sljedeci mec bi mogao pokazat sve nedostatke Nadala. Ako bude Fritz na nivou, a Nadal na vecerasnjem nivou, ja ne vidim kako on moze dobit taj mec. Bit ce potrebno mnogo vise od sporadicnog top levela. Sad, da li se on cuva i igra pod rucnom, ne mozemo znati. Meni se bas cini kao da igra onoliko koliko mu treba. Cim osjeti da je ugrozen, ubaci 2-3 gejma u brzinu vise i unisti momentum na strani protivnika.
Medjutim, podloga je sve sporija, lakse se kretat, loptice imaju cudniji odskok, a to su uvjeti koji od svih preostalih najbolje gode upravo Nadalu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sutra Siner ako ne skine gace , moze nanijeti stetu Novaku.I da bude na najvisem nivou , ne vjerujem da moze dobiti ali mislim da moze izvuci sjajan mech ako nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.