tako je,sve i jedan junior u zadnje 2-3godine koji je nesto pokazao(Hodzic,Muratovic,Bristric,Numanovic)odoše odma,sa ovom djecom treba potpisivati na 2/3 godine ugovor,ako bi i otisli da makar ne idu dzabaultrasstyle_tz je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:54slazem se, nek se decko kali malo, nek probatuzlanskinacin je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:11Zasigurno da Mešić može izrasti i postati odličan igrač, ima veliki potencijal, a vrlo je mlad 18 godina i igra lijevo krilo, sreća da ga prati da se snađe i pokaže talenat i bude pojacanje, mislim da će kod nas sigurno dobiti šansu.
jos ako osjeti premijer lige jos bolje, da opet moze da ode u Sarajevo za godinu dvije ako kod nas pokaze da je dorastao premijer ligi.
Sarajevo nema taj luksuz da dovodi neprovjereno, pogotov u21, a gdje bolje da djeca probaju nego kod nas
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa sto bi ljudi koji iz sjene upravljaju klubom skakali sebi u stomak i potpisivali visegodisnje ugovore?
sta ako opet dodje neko ala Azmir pa to potjera iz kluba, ostadose im igraci. Ovako oni diktiraju i trenera i igrace i uslove kratkim ugovorima.
mene je strah kad potpisu visegodisnji, to moze samo Kadric i Kadrici potpisat
sta ako opet dodje neko ala Azmir pa to potjera iz kluba, ostadose im igraci. Ovako oni diktiraju i trenera i igrace i uslove kratkim ugovorima.
mene je strah kad potpisu visegodisnji, to moze samo Kadric i Kadrici potpisat
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Jesu li zapoceti radovi na stadionu zna li neko?
Za danas je najavljen početak radova navodno.
Za danas je najavljen početak radova navodno.
-
- Kontakt:
Pardon 7.7. moja greska
Iskopane su i sklonjene ine prskalice iz zemlje, vjerovatno da se moze pocet gulit trava
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Hajmo nahajncat raju, ispromovisat maksimalno, uzmemo 6 hiljada clanskih ovo ono 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kad ce Azmir preuzeti klub i sluzbeno, pitam za jarana, da ne ide u Vranduk kad Sloboda igra....jel Sabrina pocela sredjivati papire?
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Što te zanima Anes Mehić, mladi golman, kao što vidiš 19 godina, inače drugi/treći golman u ekipi, prošle sezone odigrao 1 utakmicu u Prvoj ligi FBiH za Zvijezdu iz Gradačca u kojoj je bio jednu polusezonu na posudbi. Za Slobodu je debitovao mislim protiv Sarajeva sa 17 godina. Inače talenat ima ali koliko je u planovima i koliko se od njega očekuje u seniorskom fudbalu ne znam, u juniorima je bio dobar i standardan.NazorUso je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:49https://www.transfermarkt.com/anes-mehi ... ler/621408
Moze neko vise info o njemu ?
Zadnja izmjena: tuzlanskinacin, dana/u 04 jul 2022, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
stvarno ne znam sta da ti kazem. Kad je sa nepunih 16 godina debitovao za Slobodu protiv Zelje na Tusnju mislio sam da je to to, da ce vec do sad biti prvi nas golman barem sezonu.NazorUso je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:49https://www.transfermarkt.com/anes-mehi ... ler/621408
medjutim od tad nista, povreda, zastoj u razvoju, nisam primjetio nikakav progres. Macak u vreci, ako se uozbilji i ako krene da radi mozda se izvuce, inace tesko. Ali da talenta ima, ima, to jest bar je bilo. Jer ne debitujes ti tek tako sa 16 god u premijer ligi, pogotov tad u Slobodi je bilo ozbiljnijih igraca i puno teze doci pogotov golmanu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Hvala momci.
Najvjerovatnije prelazi u Stupcanicu, zato pitam.
Najvjerovatnije prelazi u Stupcanicu, zato pitam.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Veliki talenat, otiso u Zvijezdu proslu sezonu da brani, medjutim pokido ligamente koljena, operacija, oporavak, nadam se da ponovo ide negdje gdje ce branit i vratit se sa iskustvim nekimNazorUso je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:49https://www.transfermarkt.com/anes-mehi ... ler/621408
Edit: odlucno i vama a i nama ako ide kod vas na posudbu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Hvala.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑04 jul 2022, 15:12Sretno momku da kod vas brani i skupi iskustva i vrati formu može nekada biti i prvi golman Slobode ako bude imao kvalitet i iskustvo i čestitke Stupčanici na ulasku u Prvu ligu FBiH.
Nadam se da hoce. Nama i treba golman koji je U21.
Pitanje za Fukare, sta je ovo sa O.G., jel mu ovo neko promijenio terapiju 

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Mozda puno piva na suncu, vidim i ja na netu sta i kako pise
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Haman da mu je mozak malo zaronio u alkoholu.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Još da se potvrde Jarović, Grgec i Osmić, da se dogovori Vranješ i da Mešić bude pojacanje i da se pokaže da može jer imamo na lijevo krilu još samo Maksimovića i da ekipa bude kompletirana, evenrualno još neko ali ako bude prilike i potrebe

Nema od Grgeca haman nista..
Moze li neko prenjeti ovim iz kluba da se ne provaljuju sa ovim The Steel Jahinho.
Moze li neko prenjeti ovim iz kluba da se ne provaljuju sa ovim The Steel Jahinho.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.