Kao tehničar dosta bolji svakako Dal samo sto mu fali sekundu snage još
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobar izbor. Ima A licencu, radio kao pomocni trener u Slaviji, kao igrac ima bogato iskustvo.
Naletim na intervu jedan
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nama treba trener koji zna sa mladim igracima. a ne trener koji nikad nije bio trener.
Tebi prestalo "kapati" iz kluba pa ti nista ne valja ! Nema poteza da nisi popljuvao ove sezone...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Cimirot je sa 21 godinom bio jedan od najvažnijih igraca Sarajeva, razvalio na zadnjem veznom u paru sa Jajalom, dao ogroman doprinos u osvajanju Kupa 2014, ubrzo prekucao u Evropi do play - offa EL, te također dao značajan doprinos u osvajanju titule u 22 godini, za kraj mandata u klubu. Uz to, igrama u Sarajevu bio standardan mladi reprezentativac, te debitovao za A selekciju.
Dal se još nije vidio na terenu ni protiv jednog jačeg protivnika, niti na jednoj utakmici kada nam je bilo važno, a nije primirisao ni mladoj reprezentaciji.Zato polako sa njim, bez ikakve euforije.
Dal se još nije vidio na terenu ni protiv jednog jačeg protivnika, niti na jednoj utakmici kada nam je bilo važno, a nije primirisao ni mladoj reprezentaciji.Zato polako sa njim, bez ikakve euforije.
Ne znam sto lazes. meni glupi izgleda kad ode mozda najbolji mladi trener i zamjena trener koji nikad nije ekipu vodio. naravno da ce dobiti podrsku ko svako u klubu. ali imam svoje misljene i nije sve zlato.
Sve si popljuvao

Ja sam to više puta pisao(doduše u zadnje vrijeme više kad je i meni iz guzice u glavu došlo

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 jul 2022, 20:52, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidjet cemo

Dzakmic mijenja Hasancica
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kakvi su Hametovi dosadašnji rezultati kao trenera, jel ima neke uspjehe i trofeje ?
Vodio je sada nasu u15 ekipu. 5 mjesto 17 boda ispod prvog.
ako te zanima rezultate mogu slikati iz cometa.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Ne znam ja bas kakve su rezultate imali Hasancic i Uscuplic, ocito za klupsku hijerarhiju nisu bili zadovoljavajuci.
Mjesto na tabeli je u tom slucaju svakako najnebitnije.
ali akd uzmes titulu sa 2o+ bodova vise od drugog, na kraju sezone 7 kadeta potpise profi ugovore, opet to nesto kaze...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 jul 2022, 21:33Ne znam ja bas kakve su rezultate imali Hasancic i Uscuplic, ocito za klupsku hijerarhiju nisu bili zadovoljavajuci.
mjesto na tabeli vrlo bitno jer juniori igraju ligu prvaka... kod kadeta se slazem ali nema sanse da radis dobro, igras dobro i budes 3-4-5 jer sa dobrim radom, dolaze i rezultati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Zao mi je Dzene pravo, ali jbg visi na planini sa flasom u ruci
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, BarbareZeljin, benko21, enzo1, Hajdeee, HordasDolacMalta, johntravolta123, Kyle88, mire971, mnon46, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, propoklopac, riki46, ShofaII, SineTalexy, skoJaa, Venom i 134 gosta.