Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Realno treba imat muda ovo gadjat u ovom trenutku
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Koliko vole igraci Musu niko ne proslavi s njim koš. Jedino Konakovic Dino mu pruzi ruku
.
Realno iritantan je Musa nije ga Teletovic djaba za vrat hvatao.

Postroj levate Musa!!
Tek sada cijenim Bosnića...zaista je sa ovakom ekipom izvlačio maximum,pa i više od maximuma...ima borbe,ima želje,zalaganja..ali brate živiš od košarke..i fulaš 5 zicera 20cm od koša...fuliš 100 otvorenih šuteva..znači ne znaš..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 04 jul 2022, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakva muda 4 slobodna zaredom fula, lakse je sutnuti tricu sa 10 metara koju ti niko neće zamjeriti ako promašiš nego slobodno kad imaš vremena "ući sebi u glavu".
Muda je pokazao kad je fulio prvo slobodno i onda se okrenuo od koša. Naravno fulio i drugo.
Ovdje ništa drugo nije mogao ni uraditi nego šutati. Produžeci u džepu i niko ti neće zamjeriti ako fuliš.
Zadnja izmjena: SF6, dana/u 04 jul 2022, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
u egalu nije problem gadjati
u minusu je nesto drugo
skenedrija je musina kuca
dobre guzove ima Belma
Nevjerovatno jacina glave je ovaj Musa. Kad se rezultat lomi da rijesis utakmicu, ti fulis 4 kljucna bacanja. I nakom toga trcis opet da ti uzmes loptu, cekas sekunu zadnju, ne ides na sigurno na faul da imas bacanja i da rijesis utakmicu ti zabijes tricu. Nakom 4 fulanja 99 % igraca nebi smjelo prici lopti i opet probat pucat. Evo reko je i da je odigrao jednu od losijih utakmica veceras.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Svaka čast. Priznao na kraju da je odigrao lošu tekmu i da je ovo jedino dobro sto je uradio ali je bilo i najbitnije
Majstor
Majstor
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Boze sta je ovo bilo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Aticu kao da nije drago sto je Musa pogodio na kraju... Ne znam je l' mu ijednom dodao osim kad se dole zavukao ispod kosa i morao je nekome izbaciti vani
Strasno je ovo lose u zadnje 4 utakmice, tesko da je moglo gore.

Strasno je ovo lose u zadnje 4 utakmice, tesko da je moglo gore.
Haj ne lazi!bordobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2022, 21:51Koliko vole igraci Musu niko ne proslavi s njim koš. Jedino Konakovic Dino mu pruzi ruku.
Volim te Bosno!!!
Kako nece,da je fulio i ovu tricu pored tih bacanja j.ebali bi ga svi,ovako je tricom sve poništio i ispao "heroj" sto se moze vidjet na prvo citanje i komentara i svega
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Atic nikad u polu kontri ne da lopte Musi
Oni su prirodni rivali
Oni su prirodni rivali
dobre guzove ima Belma
Jok eto trebao je cekati da vrijeme istekne, ovo mu je jedina opcija bila. Ako ćemo realno jedino što je pokazao je da nema mirnoću kad se lomi.miky_hz je napisao/la: ↑04 jul 2022, 21:54
Kako nece,da je fulio i ovu tricu pored tih bacanja j.ebali bi ga svi,ovako je tricom sve poništio i ispao "heroj" sto se moze vidjet na prvo citanje i komentara i svega
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovo mu cak bio easy way out, opali sta bude, normalna opcija je bila da udje pod kos i vrlo vjerovatno dobije opet minimum slobodna bacanja ali nije smio zbog 4 zaredom promasenaMrPink je napisao/la: ↑04 jul 2022, 21:56Jok eto trebao je cekati da vrijeme istekne, ovo mu je jedina opcija bila.
Don't believe the hype.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Dovoljno je pogledati kako se ponašaju Dončić i Dragić u reprezentaciji Slovenije i ovi naši naš ego manijaci Atić i Musa. Stid me gledat.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 04 jul 2022, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.