Ma neznam sta je onom benzemi,lik u reprezentaci ubijaRaul_64 je napisao/la:a ebat im staru sad se nasli raspucavatDAVID VILLA 7' je napisao/la:Jesu se raspucali igraci real.
@Portillo:sta je to bilo pa ce ga sanjat
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ma neznam sta je onom benzemi,lik u reprezentaci ubijaRaul_64 je napisao/la:a ebat im staru sad se nasli raspucavatDAVID VILLA 7' je napisao/la:Jesu se raspucali igraci real.
Otreso ga je mali milion putaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma neznam sta je onom benzemi,lik u reprezentaci ubijaRaul_64 je napisao/la:a ebat im staru sad se nasli raspucavatDAVID VILLA 7' je napisao/la:Jesu se raspucali igraci real.
@Portillo:sta je to bilo pa ce ga sanjat
Sreca pa nije dobio ronaldo po nogama,znamo kakav je mascherano igracPortillo je napisao/la: Otreso ga je mali milion putaNajjace ono oko 50-te minute, Ronaldo vrati loptu, Masch pade na guzicu
Benzema Hernanes iz S.S. LazioT-MAC je napisao/la:ti kralja..
koji je ovo kung fu igrac ???

Los_Blanos2 je napisao/la:

...dokad se vi mislite izvlaciti na to "najbolji klub XX stoljeca"...barca vas "ubija" zadnje 3 godine i ne mozete nam nista...Blanco je napisao/la:Sve dok Barca ne dobije, ili neki drugi tim, nagradu za najbolji tim stoljeca ja cu smatrati Real Najvecim !
A katalonci idite zuriti u sunce ili tako nesto !
ubija zadnjih 3 godine, a mi vas ubijali zadnjih 103 godine. hajde sad šuti!enobarca je napisao/la:...dokad se vi mislite izvlaciti na to "najbolji klub XX stoljeca"...barca vas "ubija" zadnje 3 godine i ne mozete nam nista...Blanco je napisao/la:Sve dok Barca ne dobije, ili neki drugi tim, nagradu za najbolji tim stoljeca ja cu smatrati Real Najvecim !
'Ajde ne provaljuj se. Ovaj put neću spominjati politiku (Franca i sl.), Barceloni je pripao period početak 20. st. do 1953e, i period od 90ih do danas. RMCF-u je pripao period od 53e do kraja 80ih.anonymousHD je napisao/la:ubija zadnjih 3 godine, a mi vas ubijali zadnjih 103 godine. hajde sad šuti!enobarca je napisao/la:...dokad se vi mislite izvlaciti na to "najbolji klub XX stoljeca"...barca vas "ubija" zadnje 3 godine i ne mozete nam nista...Blanco je napisao/la:Sve dok Barca ne dobije, ili neki drugi tim, nagradu za najbolji tim stoljeca ja cu smatrati Real Najvecim !
Ti si naograiso. Osvojili ste dvije titule LP, dvije titule Primeri i vi ste odjednom najbolji klub na svijetu. Pa mi smo u roku od 6 godina osvojili 3 LP. Vama je trebalo 100 godina da osvojite 3 LP i vi ste najbolji klub na svijetu. De idi umij se, pa onda skoči kroz prozorLeader je napisao/la: 'Ajde ne provaljuj se. Ovaj put neću spominjati politiku (Franca i sl.), Barceloni je pripao period početak 20. st. do 1953e, i period od 90ih do danas. RMCF-u je pripao period od 53e do kraja 80ih.
Aha svakakoPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Stvarno najbolji... sto bi Enrique Ortego rekao, jedanko dobar i u Realu i Portugalu i Manchesteru.
...ko si ti da meni kazes da sutim...po tome postu se vidi da nisi bas bistar...cuj to zadnje 103 godine...hahhhaha...anonymousHD je napisao/la:ubija zadnjih 3 godine, a mi vas ubijali zadnjih 103 godine. hajde sad šuti!enobarca je napisao/la:...dokad se vi mislite izvlaciti na to "najbolji klub XX stoljeca"...barca vas "ubija" zadnje 3 godine i ne mozete nam nista...Blanco je napisao/la:Sve dok Barca ne dobije, ili neki drugi tim, nagradu za najbolji tim stoljeca ja cu smatrati Real Najvecim !
Trenutačno je Barcelona najbolji klub na svijetu, istina da je Inter aktualni klupski svjetski prvak, ali velika je razlika između sadašnjeg i prošlosezonskog Intera.anonymousHD je napisao/la:Ti si naograiso. Osvojili ste dvije titule LP, dvije titule Primeri i vi ste odjednom najbolji klub na svijetu. Pa mi smo u roku od 6 godina osvojili 3 LP. Vama je trebalo 100 godina da osvojite 3 LP i vi ste najbolji klub na svijetu. De idi umij se, pa onda skoči kroz prozorLeader je napisao/la: 'Ajde ne provaljuj se. Ovaj put neću spominjati politiku (Franca i sl.), Barceloni je pripao period početak 20. st. do 1953e, i period od 90ih do danas. RMCF-u je pripao period od 53e do kraja 80ih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.