Koja letva majko moja
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Umrlo go.vno u ovome yebem ti igraca, kakva prebacivanja umjesto da forhend viner udari.
Koja letva majko moja
Koja letva majko moja
⚽FK Garaže⚽
šta je tu novo, big3 protiv ostalih na GS = skidanje gaća
Nadal los veceras.Toplo hladno igra.
U relijima forhend nedorecen , nekako nema ostrine i ne koristi prodornost udarca uopste.Imam osjecaj da kad bi se “calio” konkretniji bi bio sa bekenda u totalu.
Bit ce ozbiljnih problema protiv Fritza.To mu je ozbiljan test da vidi na cemu je.Fritz po meni , trenutno najvise pokazao na turniru a i zna kako dobiti Nadala.
Potrebno mu je ovo , nesto gdje ce cupati 100% iz sebe.
Na kraju ovog mecha , isto kao da je 30-ti igrac Svijeta.Mlak i strasljiv.
U relijima forhend nedorecen , nekako nema ostrine i ne koristi prodornost udarca uopste.Imam osjecaj da kad bi se “calio” konkretniji bi bio sa bekenda u totalu.
Bit ce ozbiljnih problema protiv Fritza.To mu je ozbiljan test da vidi na cemu je.Fritz po meni , trenutno najvise pokazao na turniru a i zna kako dobiti Nadala.
Potrebno mu je ovo , nesto gdje ce cupati 100% iz sebe.
Na kraju ovog mecha , isto kao da je 30-ti igrac Svijeta.Mlak i strasljiv.
Nadal ima puno tezi put do finala, sad ide Fritz koji igra odlican turnir i to ce biti vjerujem bas tezak mec za Rafu, dalje ako prodje ide vjv na Nicka i tu ce biti svega, onaj ludjak moze dobiti definitivno svakoga
Sa druge strane Novaku je sutra jedini do sada pravi mec na putu do finala, vidjecemo sta i koliko moze Sinner, ako ponovi igru kao protiv Carlosa bice i to sutra spektakl na centralnom terenu, taman kuci sa posla oko 3 stizem na pocetak prvog seta
Sa druge strane Novaku je sutra jedini do sada pravi mec na putu do finala, vidjecemo sta i koliko moze Sinner, ako ponovi igru kao protiv Carlosa bice i to sutra spektakl na centralnom terenu, taman kuci sa posla oko 3 stizem na pocetak prvog seta
- AshburtonG
- Kontakt:
Bila je neka statistika pocetkom meca. Nadal u prva 3 kola kola u -15 sto se tice omjera winner-UE. To je zabrinjavajuce. On nikad nije ni igrao tenis sa enormnim brojem winnera, ali je greske svodio na minimum.
Provukao se ovdje u zadnja 2 meca bez nekog zavidnog nivoa tenisa. Prekjucer Talijan igrao na challenger nivou, a veceras i ovaj amaterizam u trenucima kad je Nadal tonuo u ambis. Sve u svemu, sljedeci mec bi mogao pokazat sve nedostatke Nadala. Ako bude Fritz na nivou, a Nadal na vecerasnjem nivou, ja ne vidim kako on moze dobit taj mec. Bit ce potrebno mnogo vise od sporadicnog top levela. Sad, da li se on cuva i igra pod rucnom, ne mozemo znati. Meni se bas cini kao da igra onoliko koliko mu treba. Cim osjeti da je ugrozen, ubaci 2-3 gejma u brzinu vise i unisti momentum na strani protivnika.
Medjutim, podloga je sve sporija, lakse se kretat, loptice imaju cudniji odskok, a to su uvjeti koji od svih preostalih najbolje gode upravo Nadalu.
Provukao se ovdje u zadnja 2 meca bez nekog zavidnog nivoa tenisa. Prekjucer Talijan igrao na challenger nivou, a veceras i ovaj amaterizam u trenucima kad je Nadal tonuo u ambis. Sve u svemu, sljedeci mec bi mogao pokazat sve nedostatke Nadala. Ako bude Fritz na nivou, a Nadal na vecerasnjem nivou, ja ne vidim kako on moze dobit taj mec. Bit ce potrebno mnogo vise od sporadicnog top levela. Sad, da li se on cuva i igra pod rucnom, ne mozemo znati. Meni se bas cini kao da igra onoliko koliko mu treba. Cim osjeti da je ugrozen, ubaci 2-3 gejma u brzinu vise i unisti momentum na strani protivnika.
Medjutim, podloga je sve sporija, lakse se kretat, loptice imaju cudniji odskok, a to su uvjeti koji od svih preostalih najbolje gode upravo Nadalu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sutra Siner ako ne skine gace , moze nanijeti stetu Novaku.I da bude na najvisem nivou , ne vjerujem da moze dobiti ali mislim da moze izvuci sjajan mech ako nista.
- Felixians4
- Kontakt:
Da se provuče Nadal u zadnja 2 kola,pffff. Pa da je igrao ko prva 2,ne bi se plasirao među 8 i postavio novi lični rekord,m18 GS pobjeda zaredom. A najavljivala se penzija i pred AO i RG. Otpisati Nadala? Na tisuće puta se uradilo i nikako da se nauči na grešci.
Djoko uopće nema tako lagan ždrijeb. Kecmanović,van Rijthoven,Sinner,Norrie/Goffin pa Nadal nije nezahtjevno
Djoko uopće nema tako lagan ždrijeb. Kecmanović,van Rijthoven,Sinner,Norrie/Goffin pa Nadal nije nezahtjevno
jok, gaće ti se tresu kad pročitaš ta imena, osim rafe naravno, ‘ta će rafa na travi 
- Felixians4
- Kontakt:
Pa ubuduće kad Jannik postane igračina,izgledat će bitno drugačije. Znali su u polufinale zalutati i slabiji igrači definitivno od Goffina i Norrieja.
2010. inače Nadal je u rundama 2 i 3 prošao sa 6-3 u petome, gubio 2-1 od Haasea i Petzschnera. Do kraja turnira izgubio set od Soderlina u 1/4, Murray i Berdych ostali suhi.
Nije nezahtjevo nego je smijesno.Felixians4 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 23:27Da se provuče Nadal u zadnja 2 kola,pffff. Pa da je igrao ko prva 2,ne bi se plasirao među 8 i postavio novi lični rekord,m18 GS pobjeda zaredom. A najavljivala se penzija i pred AO i RG. Otpisati Nadala? Na tisuće puta se uradilo i nikako da se nauči na grešci.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
Smiješno biti ne može ukoliko Sinner četvrtfinale,Rafa finale bude na putu do trona. NE MOŽE,RogerovciL-Train je napisao/la: ↑05 jul 2022, 00:01Nije nezahtjevo nego je smijesno.Felixians4 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 23:27Da se provuče Nadal u zadnja 2 kola,pffff. Pa da je igrao ko prva 2,ne bi se plasirao među 8 i postavio novi lični rekord,m18 GS pobjeda zaredom. A najavljivala se penzija i pred AO i RG. Otpisati Nadala? Na tisuće puta se uradilo i nikako da se nauči na grešci.
Kakav ba Sinner,iznacio bambija na ledu Alcaraza i sad on odlican igrac na travi?jahhh,put nikakav do finala i to je to,po ko zna koji put u njegovoj karijeri,ali i Rafanu je dosta slican po ono jbga.Felixians4 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 00:05Smiješno biti ne može ukoliko Sinner četvrtfinale,Rafa finale bude na putu do trona. NE MOŽE,RogerovciL-Train je napisao/la: ↑05 jul 2022, 00:01Nije nezahtjevo nego je smijesno.Felixians4 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 23:27Da se provuče Nadal u zadnja 2 kola,pffff. Pa da je igrao ko prva 2,ne bi se plasirao među 8 i postavio novi lični rekord,m18 GS pobjeda zaredom. A najavljivala se penzija i pred AO i RG. Otpisati Nadala? Na tisuće puta se uradilo i nikako da se nauči na grešci.
Po ko zna koji putL-Train je napisao/la: ↑05 jul 2022, 00:20Kakav ba Sinner,iznacio bambija na ledu Alcaraza i sad on odlican igrac na travi?jahhh,put nikakav do finala i to je to,po ko zna koji put u njegovoj karijeri,ali i Rafanu je dosta slican po ono jbga.Felixians4 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 00:05Smiješno biti ne može ukoliko Sinner četvrtfinale,Rafa finale bude na putu do trona. NE MOŽE,Rogerovci
A tvoj miljenik vecinu GS osvajao protiv Filipusisa,Safina,Rodika,Bagdatisa,Gonzalesa,Hjuita....
Rafa=zreb 
Kad ti na putu do titule stoji jedan od najvecih igraca ikada,zreb nikako ne moze biti smesan. Novak samo na USO18 i W21 na putu do titule nije imao nekog od BIG3 + Andy.Ali ti si zakljucio da uglavnom ima smesne zrebove,sta da se radi.
Najveci*,ovo sa zvjezdicom nije sto tebe ispravljam nego za vremena kada se bude otkrilo da je veci prevarant od Lancea Armstronga,Novax naravno isti slucaj.Uglavnom smjesan zreb.
Siner je tezi zrijeb od Alcaraza na travi , pa lik je to dokazao prije 2 dana.Nije on sretno dobio Carlosa , cak sta vise.Bio konkretniji i za cudo Alcaraz uopste nije dominirao u razmjenama.
Sto se tice drugog djela zrijeba , mislim da ako je projektovano finale Nadal vs Novak , Nadalu je tezi zrijeb.
Jednostavno Fritz je igrac koji je u top formi od pocetka sezone , igra prelijep i atraktivan tenis, u stanju je razlupati svakog rivala.Rekao bi da bi rasuo i Sinnera u medjusobnom duelu.
Sto se tice Nicka , ne znam moze li tezi rival za polufinale.
Nick nije igrao polufinale motiv je ogroman , Nick je igrac koji protiv najboljih ima samo negativan omjer protiv Nadala ali i to je u par deka.Nick je na travi vjerujem najgori moguci rival u ovom momentu za bilo koga , kako za Nadala tako bi bio i za Novaka.Cak sam siguran da je u drugom djelu zrijeba da bi vece sanse imao protiv Novaka, dokazano da mu vise lezi i da sa njim zna kako i sta.
Bez podcjenjivanja Norija ili Gofana ali Nick na travi je igrac koji je u stanju pregaziti bilo kojeg tenisera .Rijedak primjerak koji ne skida gace , cak obude duge kada igra protiv Big3.
Sto se tice drugog djela zrijeba , mislim da ako je projektovano finale Nadal vs Novak , Nadalu je tezi zrijeb.
Jednostavno Fritz je igrac koji je u top formi od pocetka sezone , igra prelijep i atraktivan tenis, u stanju je razlupati svakog rivala.Rekao bi da bi rasuo i Sinnera u medjusobnom duelu.
Sto se tice Nicka , ne znam moze li tezi rival za polufinale.
Nick nije igrao polufinale motiv je ogroman , Nick je igrac koji protiv najboljih ima samo negativan omjer protiv Nadala ali i to je u par deka.Nick je na travi vjerujem najgori moguci rival u ovom momentu za bilo koga , kako za Nadala tako bi bio i za Novaka.Cak sam siguran da je u drugom djelu zrijeba da bi vece sanse imao protiv Novaka, dokazano da mu vise lezi i da sa njim zna kako i sta.
Bez podcjenjivanja Norija ili Gofana ali Nick na travi je igrac koji je u stanju pregaziti bilo kojeg tenisera .Rijedak primjerak koji ne skida gace , cak obude duge kada igra protiv Big3.
- Shategabri
Ma ove levate Rafa i Nole mogu šamarati jednom rukom i nogom i zavezanih očiju.
Nekad bi to bila priča (Fed) da je konkurencija loša i nikakva, sad je ok.
Naravno, nisu Rafa i Nole krivi što je takvo, ali to je neosporiva činjenica.
Nekad bi to bila priča (Fed) da je konkurencija loša i nikakva, sad je ok.
Naravno, nisu Rafa i Nole krivi što je takvo, ali to je neosporiva činjenica.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.