AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Men je dres extra, pogotovo ovaj detalj italijanske zastave na rukavima, bas bas dobar, Puma opet odradila domaci zadatak
I meni su dosad ubjedljivo najružnija Pumina garnitura domaćih dresova, pa stvarno yebote kako uspiješ zajebati prugasti crvenocrni dres? You had one job... 
Kad bi samo ovo uspjeli izvesti
Kad bi samo ovo uspjeli izvesti
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Extra dres, jedan od ljepsi 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dres je odličan. Puma opravdala 35M koje daje Milanu.
Trening oprema isto odlična. Cijene su malo visoke ali mora se prevaliti za dres sa scudetto bedžom.
Maldini je danas javno obznanio da želi drugu zvijezdu. Tako da neka igre počnu.
Ako se ostvare transferi na kojima se radi, Maldini će sklepati najjači tim Milana još od 2007 godine.
Mike, Theo, Tomori, Kalulu, Calabria, Bennacer, Tonali, Leao, Giroud, Origi, Pobega, Florenzi, Rebić, Krunić, Adli, Diallo(?), Renato(?), CDK(?), Ziyech (?), Te treba spomenuti Diaza i Saleta, mogu i oni puno toga ponuditi. To je 20 igrača na koje se zaista može računati. No sačekajmo par sedmica, ali sam uvjeren da će Paolo imati i neka iznenađenja za nas.
Trening oprema isto odlična. Cijene su malo visoke ali mora se prevaliti za dres sa scudetto bedžom.
Maldini je danas javno obznanio da želi drugu zvijezdu. Tako da neka igre počnu.
Ako se ostvare transferi na kojima se radi, Maldini će sklepati najjači tim Milana još od 2007 godine.
Mike, Theo, Tomori, Kalulu, Calabria, Bennacer, Tonali, Leao, Giroud, Origi, Pobega, Florenzi, Rebić, Krunić, Adli, Diallo(?), Renato(?), CDK(?), Ziyech (?), Te treba spomenuti Diaza i Saleta, mogu i oni puno toga ponuditi. To je 20 igrača na koje se zaista može računati. No sačekajmo par sedmica, ali sam uvjeren da će Paolo imati i neka iznenađenja za nas.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nego jel ovo kod Adlija majica s eFootbal logom ? jel bi se to mogli vratiti na PES kako i dolikuje klubu kakav je Milan.
Jel Samu ima jos jednu godinu ugovora od nas?
Jel Samu ima jos jednu godinu ugovora od nas?
Samu ima neogranicen ugovor
ova godina je njegova ide sezona sa 10+ golova i 10+ asisst 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Konami eFootball.
Nažalost ima još godinu ugovora, ali mislim da konačno broji svoje zadnje dane u Milanu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Eto poslali smo prvu ponudu za CDK, 20 + bonusi, Brugge trazi nesto vise ali sad smo u pregovorima jer je i Leeds krenuo po njega
Sto se Ziyecha tice nasi hoce odmah da ga kupi iako je bilo govora o posudbi
Sto se Ziyecha tice nasi hoce odmah da ga kupi iako je bilo govora o posudbi
Eto ga, opet ciganisanje i nuđenje smiješnih cifri iako je jasno da neće ići iz Briža ispod tridesetak miliona.
Kad se uzme u obzir da je Origi došao za džabe, Ziyech posudba, Botman otpisan (jer dolazi jeftinija backup opcija), onda stvarno ne pušim nikakve argumente kako se "nema para".
Kad se uzme u obzir da je Origi došao za džabe, Ziyech posudba, Botman otpisan (jer dolazi jeftinija backup opcija), onda stvarno ne pušim nikakve argumente kako se "nema para".
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa i meni je prednja strana ok al puma je max sjebala izgled pozadi..ewww
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Negdje sam procitao budjet za transfere je 45 mil e plus ako se sta zaradi od prodaje igraca ( sto je puka rijetkost, mi dajemo djabe igrace koji neato vrijede )....tako momci bez veceg uzrujavanja i ocekivanja, biti ce natezanje za svaki euro...
Jel ovaj belgijanac dobar tehnicar? Ja koliko sam vidio ono iz LP sto je igrao, podsjeca malo na igru Mullera iz Bajerna. Takvi igraci mi se uopste ne svidjaju ( sto ne znaci da ne valjati timu). Doduse mislim da danas vise nema tih 10ki, nekako mi je Eriksen najbolja 10ka ili se ne mogu sjetiti jos nekog 
Hocu reci bilo bi idlicno naci taj profil igraca. Gdje je nestao onaj madjar Szlobosaj (ili kakose vec zove).
Hocu reci bilo bi idlicno naci taj profil igraca. Gdje je nestao onaj madjar Szlobosaj (ili kakose vec zove).
- Beduin
- Kontakt:
Imas Mounta iz Chelsea, de Bruynea, Musiala ce biti vrhunski vjerujem, de Ketelaere kao i Odegard zasad obecavaju, ima ih samo sto se drugacije formacije sad igraju pa cesto ne dolaze do izrazaja.edoox je napisao/la: ↑05 jul 2022, 09:26Jel ovaj belgijanac dobar tehnicar? Ja koliko sam vidio ono iz LP sto je igrao, podsjeca malo na igru Mullera iz Bajerna. Takvi igraci mi se uopste ne svidjaju ( sto ne znaci da ne valjati timu). Doduse mislim da danas vise nema tih 10ki, nekako mi je Eriksen najbolja 10ka ili se ne mogu sjetiti jos nekog
Ali istina da je sve manje klasicne desetke, profinjene tehnike i te zadnje lopte.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niko ne zna koliko je budžet tačno. Niti mi niti mediji, ali sigurno nije ni 45M, jer ne bi Maldini pristao na takvo nešto, s obzirom da je jasno dao do znanja da želi par kvalitetnih igrača, a jučer je javno obznanio da je cilj uzeti tu drugu zvijezdicu.
Sve ce nam se ukazati u narednim sedmicama, koliki je budjet i koje su ambicije....
-
celikmilan
- Kontakt:
Napokon je i Origi ozvaničen
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad se Paolo može fokusirati na druga pojačanja. Dobrodošao Divock
Ma nije mi Mount to, ne vidim ga kao prwvu 10ku. Englezi genwtski nisu tehnicari i igraci poteza.KdB je all rounder moze igrati sve i van svih konkirencija Musialu nisam skoro nikad gledao i nemam nikakvo misljenje.Beduin je napisao/la: ↑05 jul 2022, 11:29Imas Mounta iz Chelsea, de Bruynea, Musiala ce biti vrhunski vjerujem, de Ketelaere kao i Odegard zasad obecavaju, ima ih samo sto se drugacije formacije sad igraju pa cesto ne dolaze do izrazaja.edoox je napisao/la: ↑05 jul 2022, 09:26Jel ovaj belgijanac dobar tehnicar? Ja koliko sam vidio ono iz LP sto je igrao, podsjeca malo na igru Mullera iz Bajerna. Takvi igraci mi se uopste ne svidjaju ( sto ne znaci da ne valjati timu). Doduse mislim da danas vise nema tih 10ki, nekako mi je Eriksen najbolja 10ka ili se ne mogu sjetiti jos nekog
Ali istina da je sve manje klasicne desetke, profinjene tehnike i te zadnje lopte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.