Ovo je meni pravo osvjezenje, i bas me raduju ove promjene u OP. Ima li Gutovica u prici kao trener u OP?1921boy je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:34Bitno je samo da se zavede red i disciplina, da se skloni mahala i dio parazita i postave stručni ljudi na trenerska mjesta i već si pola posla obavio. Ako je istina i ako budu izabrana ova imena koja se spominju za trenerski dio omladinske škole, ja vjerujem da ćemo najkasnije za godinu dana već vidjeti rezultate tog rada.perodeformero je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:18Nemam nista protiv Curica, naprotiv, ali mislim da on nista nece moci amanzaman uraditi. Ti za nekoga od koga ocekujes da ti pravi De Jonga i holansku skolu moras pripremiti sav teren, ovaj ce bruku vremena provesti na najbanalnijim stvarima od kojih ce i sam propadati u zemlju od stida, na sta je spao op
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa valjda je ovo neki početak. Ako su rekli da je u pitanju neki četverogodišnji plan, znači da nije tek onako doveden, niti bi on došao da ga za kikiriki neko zajebava.perodeformero je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:18Nemam nista protiv Curica, naprotiv, ali mislim da on nista nece moci amanzaman uraditi. Ti za nekoga od koga ocekujes da ti pravi De Jonga i holansku skolu moras pripremiti sav teren, ovaj ce bruku vremena provesti na najbanalnijim stvarima od kojih ce i sam propadati u zemlju od stida, na sta je spao op
Ne mogu ništa pisati, nije još sve dogovoreno, uglavnom uskoro će biti više informacija o izboru novih trenera.Tristan10 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 23:15Ovo je meni pravo osvjezenje, i bas me raduju ove promjene u OP. Ima li Gutovica u prici kao trener u OP?1921boy je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:34Bitno je samo da se zavede red i disciplina, da se skloni mahala i dio parazita i postave stručni ljudi na trenerska mjesta i već si pola posla obavio. Ako je istina i ako budu izabrana ova imena koja se spominju za trenerski dio omladinske škole, ja vjerujem da ćemo najkasnije za godinu dana već vidjeti rezultate tog rada.perodeformero je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:18Nemam nista protiv Curica, naprotiv, ali mislim da on nista nece moci amanzaman uraditi. Ti za nekoga od koga ocekujes da ti pravi De Jonga i holansku skolu moras pripremiti sav teren, ovaj ce bruku vremena provesti na najbanalnijim stvarima od kojih ce i sam propadati u zemlju od stida, na sta je spao op
mosa lošmi stićko tit-ula!
Šta ste navalili na Muftica.Naše djete pravi sportista i nek brani.Mali zivi za Želju i treba mu dat sansu par utakmica.Bolje on nego pojedini penzioneri.
Pravi forumas. Da prvo saceka,pa će dati svoj stručni sud. To se trazi,malo osvježenja na našoj temi.1921boy je napisao/la: ↑04 jul 2022, 23:54Ne mogu ništa pisati, nije još sve dogovoreno, uglavnom uskoro će biti više informacija o izboru novih trenera.Tristan10 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 23:15Ovo je meni pravo osvjezenje, i bas me raduju ove promjene u OP. Ima li Gutovica u prici kao trener u OP?1921boy je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:34
Bitno je samo da se zavede red i disciplina, da se skloni mahala i dio parazita i postave stručni ljudi na trenerska mjesta i već si pola posla obavio. Ako je istina i ako budu izabrana ova imena koja se spominju za trenerski dio omladinske škole, ja vjerujem da ćemo najkasnije za godinu dana već vidjeti rezultate tog rada.
Šta nam je s Kocevicem jel završio transfer u HNL? Bilo bi ga dobro vratiti. Ali ugovor na pet godina jedino.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nadam se da ce klub nastaviti u dobrom ritmu i obezbjediti nam stream za vecerasnju tekmu
-
- Kontakt:
Vec jeste, isti yt kanalCiroDiMarcio je napisao/la: ↑05 jul 2022, 10:04Nadam se da ce klub nastaviti u dobrom ritmu i obezbjediti nam stream za vecerasnju tekmu
-
- Kontakt:
Ja se osjećam high
Mala osjeća moj vibe
Gangbang, drive by
**** se kô zmaj
HAJDE ELDINE DOVEDI GA
Mala osjeća moj vibe
Gangbang, drive by
**** se kô zmaj
HAJDE ELDINE DOVEDI GA
TigerWoods je napisao/la: ↑05 jul 2022, 10:24Ja se osjećam high
Mala osjeća moj vibe
Gangbang, drive by
**** se kô zmaj
HAJDE ELDINE DOVEDI GA

Trebala bi neka crna munja na desnom krilo biti na probi ovih dana, vidjeti cemo..
-
- Kontakt:
Cim je na probi dobar je, obicno nam se ovi sa proba dobri pokazu
Mozda su nasi skontali napokon da igrac samo da je brz i odma moze biti dobar, ne mora ni osnove poznavatBojudaosinebu je napisao/la: ↑05 jul 2022, 11:00Cim je na probi dobar je, obicno nam se ovi sa proba dobri pokazu

I fatai je bio sterling na probi.....
-
- Kontakt:
Ja mislim da je novi napadac Diglisic. Možda sam fulio..
-
- Kontakt:
Jel ima ikakva info za sezonske, rekli su ove sedmice, ali evo jos nista nema...
Trenutno korisnika/ca: b00t, Hrasno15, Lokomotifa, Paromlinac, pinki, ristagrad i 37 gostiju.