FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Očekujem danas da zaigraju:
Šahinović, Tomašević, Aničić, Drobarov, Musa, Čirjak, Đokanović, Džafić, Varešanović, Ikić, Mulahusejinović
I onda u 65. da uđu Salčin, Mulalić, T. Ramić, Suljić, Trako.
Eventualno ako doktori misle da je ok, da Daniel dobije 5-10 min čisto da malo osjeti teren, nije dugo utakmice igrao.
Šahinović, Tomašević, Aničić, Drobarov, Musa, Čirjak, Đokanović, Džafić, Varešanović, Ikić, Mulahusejinović
I onda u 65. da uđu Salčin, Mulalić, T. Ramić, Suljić, Trako.
Eventualno ako doktori misle da je ok, da Daniel dobije 5-10 min čisto da malo osjeti teren, nije dugo utakmice igrao.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Adi se bori sa riječima
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Proslu tekmu sam propustio i sad opet pokusavam da uplatim i ne moze....kaze autorizacija kartice nije moguca...ima li neki fazon ili?
moras dopustiti placanje odnosno kontaktiras banku. Neke banke asa,bbi imaju u aplikaciji samoj to dopustenje .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Pogledaj jos jednom sta se tacno trazi i prekontrolisi jesi li sve fino upisao.Isto tako kad uplatis trebao bi ti na telefon stici SMS u kojem je potvrdni kod za kupovinu.
Meni sasvim normalno svaki put uspije
Ili kontaktiraj banku za pomoc a ako nista pitaj nekoga ko ima karticu da uplati za tebe pa mu daj u kešu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma sve je uredno,jednom sam clanarinu uplatio i proslo je bez problema...ali sad nece..
-
- Kontakt:
Pozdrav raja. Nadam se da ćemo se dobro družiti, dugo čitam forum i odlučio sam se pridružiti. Do titule!
-
- Kontakt:
Do titule i grupnih faza akobogda.sfedjomdotitule je napisao/la: ↑05 jul 2022, 14:50Pozdrav raja. Nadam se da ćemo se dobro družiti, dugo čitam forum i odlučio sam se pridružiti. Do titule!

-
- Kontakt:
Ja sam imao isti problem i zvao sam banku. Rekli su mi da neki limit za placanje koji je inace svima 2000,00 KM kod mene je 0,00 KM i pitali su me koliki da mi stave taj limit. Poslije toga sam pokusao uplatiti i bilo je uspjesno
Kod mene je 2300Tatamata1946 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:06Ja sam imao isti problem i zvao sam banku. Rekli su mi da neki limit za placanje koji je inace svima 2000,00 KM kod mene je 0,00 KM i pitali su me koliki da mi stave taj limit. Poslije toga sam pokusao uplatiti i bilo je uspjesno
-
- Kontakt:
Moze li se utakmica ova danas gledati na mob i kuci na racunaru istovremeno
Moze se gledati na vise uredjaja istovremenokraljlavova je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:24Moze li se utakmica ova danas gledati na mob i kuci na racunaru istovremeno
1946
Nekadašnjem treneru juniora i jednom od najuspješniji stratega Dženanu Uščupliću ponuđeno je da radi individulano sa igračima, dok je Admiru Hasančiću (koji je godinama vodio kadete) ponuđeno da bude skaut.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Imamo neke najave da bi Tuzla City mogla odgoditi našu utakmicu u 1. kolu (zbog obaveza u Evropi), a vjerovatno i Borac u 2. kolu, otkriva Dudić.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naime, imamo neke najave da bi Tuzla City mogla odgoditi našu utakmicu u 1. kolu (zbog obaveza u Evropi), a vjerovatno i Borac u 2. kolu, otkriva Dudić i dodaje:
- Prvenstvo, nažalost, za nas neće početi brzo. No, za nas je u ovom trenutku jako važno da imamo jako dobar zdravstveni bilten – zaljučio je prvi koševski strateg.
- Prvenstvo, nažalost, za nas neće početi brzo. No, za nas je u ovom trenutku jako važno da imamo jako dobar zdravstveni bilten – zaljučio je prvi koševski strateg.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ocekivano
- feniksptica
- Kontakt:
Nek pripreme 5aka danas za povratak ako ne dobijemo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Majku mu **** kao da igraju protiv ne znam ti koga a ne protiv amatera iz San Marina pa da se curice odmore i onda se pitamo zasto smo karinasi u Evropi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Bordo10, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Haksss, macahz, mosarajvosa83, muhamedhulk, nedimmmm1337, Pitar6785, samoFKS, ShofaII, VolimoSarajevo i 114 gostiju.