Ova puno bolja:
https://www.instagram.com/amazing__alex/?hl=en
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Jezivo koliko se talenat Nicka precenjuje
Vidjećemo kakva mu je 'glava', evo sad na 4-4 BL prespor drugi servis gdje mu se skratila ruka i tjt, Alcaraz bi ono opalio pa ako prođe-prođe, i to je pravi stav sigurno.bodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:25Sinner će bit jači od Alcaraza na bržim podlogama. Bolji je tehnički, bolje se kreće i ima bolji ritern. Pregotivan mi je. Liči na Novaka baš dosta s ovim proklizavanjem. To njihovo rivalstvo će biti velika stvar za budućnost tenisa, a mišljenja sam da će biti i poprilično izjednačeno ako obojica nastave ovako kako su krenuli.
I meni je također draži, ovo što igra mi je gotivnije od Alcaraza. Mada će obojica bit fantastični bez dileme, novo veliko rivalstvo.forgempp je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:29Vidjećemo kakva mu je 'glava', evo sad na 4-4 BL prespor drugi servis gdje mu se skratila ruka i tjt, Alcaraz bi ono opalio pa ako prođe-prođe, i to je pravi stav sigurno.bodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:25Sinner će bit jači od Alcaraza na bržim podlogama. Bolji je tehnički, bolje se kreće i ima bolji ritern. Pregotivan mi je. Liči na Novaka baš dosta s ovim proklizavanjem. To njihovo rivalstvo će biti velika stvar za budućnost tenisa, a mišljenja sam da će biti i poprilično izjednačeno ako obojica nastave ovako kako su krenuli.
Ali meni je kao igrač dosta bolji i draži.
Razlika je sto je rad balavi Roger tukao “velikane” sa te liste.To ti u prevodu dodje kao da komplex Novaku ili Rafi nabija Alcaraz ili Sinner sad.Shategabri je napisao/la: ↑05 jul 2022, 13:13Pa nekad je ova lista bila argument protiv Rogera: https://www.ultimatetennisstatistics.co ... 13-09-2004JoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2022, 12:23Ne znam cemu podcjenjivanje Nicka , Sinnera i Taylora.Shategabri je napisao/la: ↑05 jul 2022, 08:13Ma ove levate Rafa i Nole mogu šamarati jednom rukom i nogom i zavezanih očiju.
Nekad bi to bila priča (Fed) da je konkurencija loša i nikakva, sad je ok.
Naravno, nisu Rafa i Nole krivi što je takvo, ali to je neosporiva činjenica.
Posebno mislim na Nicka koji je tresao Novaka,Nadala i Rogera.
Na kraju dana , lik ima 2:0 protiv Novaka.Nesto sto je rijetkost danasnjice.
Da su cesce bili u zrijebu , bilo bi tu jos pobjeda.
Ne tako davno Taylor je tresnuo u finalu Nadala , ne u bilo kojem mechu vec u finalu Mastersa.
Sinner jos nije skinuo te neke skalpove ali ga ne treba otpisati.
Sve stoji da imaju prednost iskustva , kvaliteta i cega vec ne ali kada Nick ima svoj dan , niko na Svijetu na ovoj podlozi nije favorit protiv njega.
Forma Taylora je neupitna , igra brutalno od pocetka godine.
I redovno spominjani Philipousisi i slično.
sad je Kirgios, Sinner i Taylor neki faktori.
Ok, ima 2-0, a ovaj ima 20 GS, dok on ima koliko, krompir?
U tome se vidi sva razlika između njih dvojice.
To što su igrali samo dvaput više govori o tome koliko je Nick loš da nije uspio ni doći do prilike da češće igra sa njim.
Sacuvao sam ovo. Nemoj kasnije da se saltas.bodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:36I meni je također draži, ovo što igra mi je gotivnije od Alcaraza. Mada će obojica bit fantastični bez dileme, novo veliko rivalstvo.forgempp je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:29Vidjećemo kakva mu je 'glava', evo sad na 4-4 BL prespor drugi servis gdje mu se skratila ruka i tjt, Alcaraz bi ono opalio pa ako prođe-prođe, i to je pravi stav sigurno.bodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:25Sinner će bit jači od Alcaraza na bržim podlogama. Bolji je tehnički, bolje se kreće i ima bolji ritern. Pregotivan mi je. Liči na Novaka baš dosta s ovim proklizavanjem. To njihovo rivalstvo će biti velika stvar za budućnost tenisa, a mišljenja sam da će biti i poprilično izjednačeno ako obojica nastave ovako kako su krenuli.
Ali meni je kao igrač dosta bolji i draži.
Ko kurvica ,iz minute u minutu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.