2.9 bila dok je na sredini treceg seta
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Igraju omladinci.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- HuseinKapetan9
Kakav choke

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
A šta ti veliš trenutno?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Dobice Spinner 5 set,ugasice se Nole 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa Kyrgios je šampiončina lično za svakog od ove balavurdije. Svaki put ista priča. Istih 6-7 igrača se usere.
- akisarajevo92
- Kontakt:
1.50 bilo na Djokovica pri 0:2 i brejk u trecemharden je napisao/la: ↑05 jul 2022, 17:132.9 bila dok je na sredini treceg seta![]()
trenutno je 1.16
Don't believe the hype.
Nastavili Novak ovako dobro servirati ide i 5-ti set lagano
Kazem ja na pauzi izmedju drugog i treceg seta ptisao da se bocne necim i ide preokret
Kazem ja na pauzi izmedju drugog i treceg seta ptisao da se bocne necim i ide preokret
Ništa, ni prvi ni zadnji koji će ovako proći. Poenta priče je da ga neće razbit u 3 seta i da Sinner može s njim igrati.
No, da vidimo prvo peti, hoćel sve isto biti kao protiv Cicipasa, Zvereva i Thiema. Sinner bi morao na pauzi u halu otići kao Novak poslije drugog seta, umiti se i probati se sastaviti mentalno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da, msm 2.9 na Sinnera bilo, trebao sam to naglasitiakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 17:201.50 bilo na Djokovica pri 0:2 i brejk u trecem
trenutno je 1.16
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HuseinKapetan9
Rekao bih da je alcaraz najjaci mentalno od svih mladih igraca
Trebaju ti omladinci imati prave trenere, ali oni koštaju puno.
Kada ovi najbolji budu imali oko 40 godina valjda će ih početi pobjeđivati ovi do 25 godina.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 05 jul 2022, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
I to daleko,on da ima igru za travu i u ovim godinama nikada ne bi ispustio 2:0 prednost.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 17:25Rekao bih da je alcaraz najjaci mentalno od svih mladih igraca
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Pa koji qurac ides na ovu lopticu kad je trava, samo mozes se povrijediti, a **** ga ti Jannik
Mnogo će zavisti kako će Sinner otvoriti 5 set.
Evo vratio se, možda i bude neizvjestan odlučujući set.
Evo vratio se, možda i bude neizvjestan odlučujući set.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 05 jul 2022, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- akisarajevo92
- Kontakt:
- HuseinKapetan9
Mozda bude bolji na travi u buducnostiL-Train je napisao/la: ↑05 jul 2022, 17:31I to daleko,on da ima igru za travu i u ovim godinama nikada ne bi ispustio 2:0 prednost.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 17:25Rekao bih da je alcaraz najjaci mentalno od svih mladih igraca
Mnogo mlad je jos
Evo u ovome gemu je Novaka malo stao prvi servis i odmah ima problema, puno ce i od toga zavisiti 5-ti set
Joj postova u prva seta, kao da nikada niste gledali mečeve Trojke u životu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.