FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prekidi amaterski, ostalo je bilo dobro. U drugom ce Dalara i Suljic ovo izbalansirati. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Suljic je pola ekipe
Treba uletit na teren u drugom i prekinut
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Vidio je i Vasoski probleme u prekidu na pripremama pa mi ništa ih specijalno nismo naucili braniti ni kroz ligu nakon toga,jedino se nadati da ce Drobarov to popraviti kada se ustali u ekipu.
Hocu reci nista nemora znaciti,svaka utakmica je prica za sebe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Objektivac1946
- Kontakt:
Hajmo jedan trening na Koševu ali vježbaju prekide protiv navijača 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Neka i poraz malo da se spustimo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma stici cemo u drugom ebo rezultat... Tanki prekid i kobiljar fkt nema sta trazit u prvih 18...ko djecak kakav
Mulalic ima dosta potencijala, polako ga gurati uz musu
Mulalic ima dosta potencijala, polako ga gurati uz musu
Jest haveru ali ti se citava zadnja linija promijenila u ovom prelaznom roku i doslo je jos dobrih skakaca, jos nije sastavio najjacu odbranu i najjaci tim u jednoj utakmici, polako ne moze preko noci. Zato i kazem super je sto se sad ovo desilo da i Fedja zna na sta se treba paznja obratiti. Prva utakmica nam je tek za 25 dana ako se odgodi
90!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pola ovih igrača neće biti prva postava svakako, treba se probati svaki igrač. Nismo loše odigrali prvo poluvrijeme minus ovi prekidi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AvanGarda46
- Kontakt:
dobar Mulalic, bit ce nesto od njeg, nezz jel Ramic 14-ka, vidi se da mu fali iskustva i smirenosti, al doce to na svoje..
prijateljska je svakako, a i nije bas da nam je ovo udarna postava..
Sahinovic mi je dobar s ovim izlazima na vrh 16.
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
- Generation74
Tesko se iznosi lopta sa svoje polovine. Ocekivao sam taj visoki presing, ali jako slabo. Na trenutke bude neke trke ali brzo se trka okrene prema svom golu, ganjajuci nihove kontre.
Nema ni neke igre. Kad vidim igrace koji kad prime loptu ne znaju sta ce sa njom, sve bude jasno. Za mene Mujakic i Catakovic nisu igraci za Sarajevo. Sto neko rece maloprije, ovdje vidis ko zna, a ko nece nikad nauciti.
Razumijem da je sastav saren i da su pripreme, tako da se ne treba razocarati. Ovaj sastav koji je igrao prvo poluvrijeme, po igri taman 0:2
Nema ni neke igre. Kad vidim igrace koji kad prime loptu ne znaju sta ce sa njom, sve bude jasno. Za mene Mujakic i Catakovic nisu igraci za Sarajevo. Sto neko rece maloprije, ovdje vidis ko zna, a ko nece nikad nauciti.
Razumijem da je sastav saren i da su pripreme, tako da se ne treba razocarati. Ovaj sastav koji je igrao prvo poluvrijeme, po igri taman 0:2
- Objektivac1946
- Kontakt:
To jeste. Pola ovih će igrati rotaciju u kupu/izmjene biti.
Ali čitam komentare na zvaničnim na FB/IG, mi smo stvarno posebna sorta navijača
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Zato i kazem moramo svi podrzat Fedju i igrace pa sta bude ove sezone.Cora1946 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 19:21Jest haveru ali ti se citava zadnja linija promijenila u ovom prelaznom roku i doslo je jos dobrih skakaca, jos nije sastavio najjacu odbranu i najjaci tim u jednoj utakmici, polako ne moze preko noci. Zato i kazem super je sto se sad ovo desilo da i Fedja zna na sta se treba paznja obratiti. Prva utakmica nam je tek za 25 dana ako se odgodi
Ja vjerujem da cemo mi dosta laicki golova primit i na druge nacine al samo podrska i pljesak
Daj Drobarova, Musu, Suljica i Dala odmah na poluvremenu.
Slazem se, maksimalna podrska i doci ce sve to na svojePitar6785 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 19:25Zato i kazem moramo svi podrzat Fedju i igrace pa sta bude ove sezone.Cora1946 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 19:21Jest haveru ali ti se citava zadnja linija promijenila u ovom prelaznom roku i doslo je jos dobrih skakaca, jos nije sastavio najjacu odbranu i najjaci tim u jednoj utakmici, polako ne moze preko noci. Zato i kazem super je sto se sad ovo desilo da i Fedja zna na sta se treba paznja obratiti. Prva utakmica nam je tek za 25 dana ako se odgodi
Ja vjerujem da cemo mi dosta laicki golova primit i na druge nacine al samo podrska i pljesak
90!
Jel i vama ovaj mali Tarik Ramic izgleda nekako nejako,nekako nezz bez ikakvog zara ono nego primi i samo prvom do sebe i tako u krug.Ajde i inace je takav bio al mislio sam da ce ga Fedja malo ocvrsnuti.Kao sto je rekao pokojni Ivica Pjanicu,de malo drskosti u igri pokazi da si tu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da, ali pitanje je hoces li imati uvijek Suljica Avramovskog zdrave i u kombinaciji, treba širine sposobne itekako
Nardin ako da 10 golova u sezoni, svim takmicenjima ja ga poljubim u guzi*u na sred Koševa, vise ce Dal od njega dati sa 10ke
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Objektivac1946
- Kontakt:
Od prve utakmice, al to se ne može više promjeniti, može on bit bolji igrač, al taj njegov stil igranja ne može. Meni je uvijek izgledao nezainteresovano i nonšalantno.mma_hz je napisao/la: ↑05 jul 2022, 19:28Jel i vama ovaj mali Tarik Ramic izgleda nekako nejako,nekako nezz bez ikakvog zara ono nego primi i samo prvom do sebe i tako u krug.Ajde i inace je takav bio al mislio sam da ce ga Fedja malo ocvrsnuti.Kao sto je rekao pokojni Ivica Pjanicu,de malo drskosti u igri pokazi da si tu.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, Anpa, Antikloc, Arhitekt, belosevic23, Bing [Bot], boki86, bvsic, Ferroviere1987, goGlobal, Hajdeee, Hamagara, HeavyBassBlues, insimadop, JimmyPage, johntravolta123, keli, Lokomotifa, N3R3D, Pena, pitara, Proximic, Rodman, ronaldo99, samoFKS, Seipronto, SilaMoc1946 i 180 gostiju.