Dosta finih poteza i borbe. Vidi se da ima kuveta u nama.
Nije lose, dobro drugo pol. Idemo dalje za iste pare.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne igra Galic (karton)manijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:26suma sumarum.. mućaja i subu samo patimo na krilima..
suba u 3 dodira na vrhu 16 vise pokazao nego na krilu citavu tekmu.. haracic pokazao da zna..
sa galićem uz pravo krilo na desnoj strani bi bili dimenzija više..
a da pohvalim i toliko osporavanog muftica (cak i s moje strane).. strasno precizna ispucavanja i to mi se bas sviđa..
beganovic neprikosnoven u građenju ali mislim da je haracic bolji golgeter..
u slucaju da nafatamo desno krilo volio bih vidjeti ovih 11 protiv leotara.. 4 2 3 1
muftic
galic drina cocalic vego
hodzic mekic
d.krilo subasic santos
haracic
![]()
![]()
To je ta prva postava, bravo. Jos (sto prije) neko brzo desno krilo, lijevo krilo za klupe i spic.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:26suma sumarum.. mućaja i subu samo patimo na krilima..
suba u 3 dodira na vrhu 16 vise pokazao nego na krilu citavu tekmu.. haracic pokazao da zna..
a da pohvalim i toliko osporavanog muftica (cak i s moje strane).. strasno precizna ispucavanja i to mi se bas sviđa..
u slucaju da nafatamo desno krilo volio bih vidjeti ovih 11 protiv leotara.. 4 2 3 1
muftic
galic drina cocalic vego
hodzic mekic
d.krilo subasic santos
haracic
![]()
![]()
mislim da je to najmanji problem.. veca mi je želja da vidim subu iza spica a sehic moze pokriti to protiv leotara sigurnoZeljo21 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:27Ne igra Galic (karton)manijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:26suma sumarum.. mućaja i subu samo patimo na krilima..
muftic
galic drina cocalic vego
hodzic mekic
d.krilo subasic santos
haracic
![]()
![]()
Gasal odličan bio protiv IgmanaSudoHusika je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:24Bravo Haračiću, bravo Omare. Mućaj jedan veliki promašaj ali zato fina asistencija. Galić i Hajdar vrlo dobri.
Gasala treba šakama otjerati iz kluba.
Pa da kazem samo da protiv Leotara necemo imat Galica al on je svakako u ostalim utakmicama u pocetnoj, i ja mislim da Stilic vec za klupe ne moze igrat krilo ni on ni Subasic spori obojica, vidio si Santosa prodje igraca i mora bit penal hahahamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:31mislim da je to najmanji problem.. veca mi je želja da vidim subu iza spica a sehic moze pokriti to protiv leotara sigurnoZeljo21 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:27Ne igra Galic (karton)manijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:26suma sumarum.. mućaja i subu samo patimo na krilima..
muftic
galic drina cocalic vego
hodzic mekic
d.krilo subasic santos
haracic
![]()
![]()
![]()
Vodi ga u Igman, za Zelje ono nije.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:33Gasal odličan bio protiv IgmanaSudoHusika je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:24Bravo Haračiću, bravo Omare. Mućaj jedan veliki promašaj ali zato fina asistencija. Galić i Hajdar vrlo dobri.
Ne blamiraj sescorpion je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:40Vodi ga u Igman, za Zelje ono nije.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:33Gasal odličan bio protiv IgmanaSudoHusika je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:24Bravo Haračiću, bravo Omare. Mućaj jedan veliki promašaj ali zato fina asistencija. Galić i Hajdar vrlo dobri.
Rekao je da je potpisao na 2 godineZeljo21 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:35Pa da kazem samo da protiv Leotara necemo imat Galica al on je svakako u ostalim utakmicama u pocetnoj, i ja mislim da Stilic vec za klupe ne moze igrat krilo ni on ni Subasic spori obojica, vidio si Santosa prodje igraca i mora bit penal hahahamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:31mislim da je to najmanji problem.. veca mi je želja da vidim subu iza spica a sehic moze pokriti to protiv leotara sigurno![]()
Bas me zanima koliki je ugovor Santosu..
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 34 gosta.