FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ni oni ne igraju ništa bolje, dva gola iz prekida i to je to. Malo više pažnje tome posvetiti i biće to k'o pišta 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Objektivac1946
- Kontakt:
Pljuvanja će biti skroz malo, ako išta ovo je danas dodatno dokazalo ko može u prvih 11 a ko ne, sve osim podrške ovim momcima je apsurd. Svi na Koševo protiv GOŠK-a!
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Pročitao sam par komentara gdje već pljuju a prijateljska tekma, treba bit strpljiv biće to sve dobro.
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
-
- Kontakt:
Samo podrsku puni dati igracima i fedji, ljudi ovo su sve pripremne utakmice sabura samo 

04.10.2009 !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema veze, bravo momci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neka malo i samar popiti od ekipe koja ima glavu i rep. Cemu i mi tezimo. A sto je proces. Idemo dalje.
- FKS -
Strašno koliko naša ligs zaostaje za ligana u regiji,ne racunajuci Crnogorce i S.Makedoniju.
Bilo nama pravo ili krivo ova ekipa Sarajeva bi se borila za opstanak.
Bilo nama pravo ili krivo ova ekipa Sarajeva bi se borila za opstanak.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
A realno tanka su ova pojačanja, osrednja... A vjerovatno nisu jeftini. A Emir SD nema domete da moze klepiti nesto kvalitetnije od ovoga... Jedino se mozemo uzdati u fedju da on izvuče maksimum iz njih... Ocekivao sam pobjedu, al eto **** ga. Razorarenje.
-
- Kontakt:
Objektivac1946 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:12Pljuvanja će biti skroz malo, ako išta ovo je danas dodatno dokazalo ko može u prvih 11 a ko ne, sve osim podrške ovim momcima je apsurd. Svi na Koševo protiv GOŠK-a!

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Malo je takvih intelektualaca ovdje.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:18A realno tanka su ova pojačanja, osrednja... A vjerovatno nisu jeftini. A Emir SD nema domete da moze klepiti nesto kvalitetnije od ovoga... Jedino se mozemo uzdati u fedju da on izvuče maksimum iz njih... Ocekivao sam pobjedu, al eto **** ga. Razorarenje.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gasi mjesalicu motaj kablove. Imamo pobjednikaGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:20Malo je takvih intelektualaca ovdje.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:18A realno tanka su ova pojačanja, osrednja... A vjerovatno nisu jeftini. A Emir SD nema domete da moze klepiti nesto kvalitetnije od ovoga... Jedino se mozemo uzdati u fedju da on izvuče maksimum iz njih... Ocekivao sam pobjedu, al eto **** ga. Razorarenje.

Nek mu neko javi da je 90% dovedenih igrača Feđa sam predložio Emiru, a on mu ih dogovorio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Svaka utakmica se igra da se pobjedi taman bila izmedju sebe na treningu,danas smo izgubili znaci da nismo dobri bili.
Prekidi standardna boljka godinama od toga sam digao ruke da se moze ispravljati išta.
To je to što se tice jacih utakmica,sad igrati 3 prijateljske sa ovim našim lokalcima dok ne pocne liga tu valjda nece biti problema kao danas.
Vrijeme je i iskristalisat prvih 11 i fokusirat se na kvalitet i uigravanje toga.
Prekidi standardna boljka godinama od toga sam digao ruke da se moze ispravljati išta.
To je to što se tice jacih utakmica,sad igrati 3 prijateljske sa ovim našim lokalcima dok ne pocne liga tu valjda nece biti problema kao danas.
Vrijeme je i iskristalisat prvih 11 i fokusirat se na kvalitet i uigravanje toga.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 jul 2022, 20:23, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
prirodni proces kruženja pitara u prirodiJavierBosnia je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:04Nakon Iskre dupla kruna
Nakon TSC mozemo do trofeja
Nakon Celja borba za evropu
Nakon Goska dupla kruna?
Samo naprijed Saraj'vo!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Plitki ste vi prijatelji. Jbg inteligencija je uvijek u manjini.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:21Gasi mjesalicu motaj kablove. Imamo pobjednikaGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:20Malo je takvih intelektualaca ovdje.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:18A realno tanka su ova pojačanja, osrednja... A vjerovatno nisu jeftini. A Emir SD nema domete da moze klepiti nesto kvalitetnije od ovoga... Jedino se mozemo uzdati u fedju da on izvuče maksimum iz njih... Ocekivao sam pobjedu, al eto **** ga. Razorarenje.
Nek mu neko javi da je 90% dovedenih igrača Feđa sam predložio Emiru, a on mu ih dogovorio.
Trajno banovati ovakve filozofeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:21Gasi mjesalicu motaj kablove. Imamo pobjednikaGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:20Malo je takvih intelektualaca ovdje.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:18A realno tanka su ova pojačanja, osrednja... A vjerovatno nisu jeftini. A Emir SD nema domete da moze klepiti nesto kvalitetnije od ovoga... Jedino se mozemo uzdati u fedju da on izvuče maksimum iz njih... Ocekivao sam pobjedu, al eto **** ga. Razorarenje.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nek si nas naružioOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:23Plitki ste vi prijatelji. Jbg inteligencija je uvijek u manjini.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:21Gasi mjesalicu motaj kablove. Imamo pobjednika

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
NEMA VEZE NEMA VEZE IGRAJ SARAJEVO!!
U nedelju SVI NA KOŠEVO!!
U nedelju SVI NA KOŠEVO!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Objektivni pitarski puč, da se spusti na zemlju molim.
-
- Kontakt:
Naravno samo su pripreme ali koje se to pojacanje do sada pokazalo lose?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:18A realno tanka su ova pojačanja, osrednja... A vjerovatno nisu jeftini. A Emir SD nema domete da moze klepiti nesto kvalitetnije od ovoga... Jedino se mozemo uzdati u fedju da on izvuče maksimum iz njih... Ocekivao sam pobjedu, al eto **** ga. Razorarenje.
Mislio sam prvo da je post zayebancija
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amcho1, avalPacidoroP, Beli98, benko21, bordospartanac, Burberry46, Confiance, DzemoSmjecanin, EastMadness, ErosViverosViv, fudbaler14, Google Adsense [Bot], GradKamena2, Hajdeee, Mahalac7, mire971, Morpheus, Mostarska, muhamedhulk, Pact1921, Pitar6785, Rule_hz, Shategabri, Tatamata1946, Zagor i 209 gostiju.